arki Опубликовано 7 часов назад Share Опубликовано 7 часов назад 1 час назад, qway сказал: ставив полоски а я від полосок відмовився, обробляю в цьому сезоні мурашинкою. кліщ сипеться.. одне що погано то це що вона привязана до температури котра має не перевищувати +25 і мінімальна, тобто нічна +13. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 часов назад Share Опубликовано 7 часов назад 45 хвилин тому, qway сказав: так тари не було, позаливались би) я просто не очікував на сонях взагалі так як до полів 3-4км Заливатись осінню це їх робота. Нічого страшного в тому нема. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 1 минута назад Share Опубликовано 1 минута назад 7 годин тому, arki сказав: а я від полосок відмовився, обробляю в цьому сезоні мурашинкою. кліщ сипеться.. одне що погано то це що вона привязана до температури котра має не перевищувати +25 і мінімальна, тобто нічна +13. На розплод, маток впливу не має? І як в загальному ефективність? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.