Конструктор Опубликовано 4 часа назад Share Опубликовано 4 часа назад 4 хвилини тому, yu1986ra сказав: Мені здається в цю пору зараз у всіх буде як решето. Та ні, розплод гарненький, рівненський, сплошнячком. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 часа назад Share Опубликовано 4 часа назад 2 хвилини тому, Конструктор сказав: Та ні, розплод гарненький, рівненський, сплошнячком. Я останній раз в неділю заглядав в пару штук на соняшнику - там суцільна мішанина з меду, перги, печатного і відкритого розплоду Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 4 часа назад Share Опубликовано 4 часа назад 7 хвилин тому, Пасечник1984 сказав: Треба по гриби ходити в Карпати)там наче можна знайти щось цікаве та ,,вільне" Куди не йди то треба щось купити" по гриби то кошика, до дністра то ласти. Обшим зайцем не проскочиш 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 4 часа назад Share Опубликовано 4 часа назад 4 хвилини тому, yu1986ra сказав: Я останній раз в неділю заглядав в пару штук на соняшнику - там суцільна мішанина з меду, перги, печатного і відкритого розплоду Думаю як закінчеться взяток, розплод вирівняється 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 часа назад Share Опубликовано 4 часа назад 4 хвилини тому, Конструктор сказав: Думаю як закінчеться взяток, розплод вирівняється Сліпий казав побачимо 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 4 часа назад Share Опубликовано 4 часа назад 2 години тому, AVA сказав: А перга де , а нашо Вам перга. Ви ж матку хотіли Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 4 часа назад Share Опубликовано 4 часа назад 20 хвилин тому, yu1986ra сказав: Сліпий казав побачимо А глухий казав почуєм 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пасечник1984 Опубликовано 4 часа назад Share Опубликовано 4 часа назад 30 минут назад, Конструктор сказал: Куди не йди то треба щось купити" по гриби то кошика, до дністра то ласти. Обшим зайцем не проскочиш Грибники екіпіровку купують на 50-70 тисяч....Знайомі тиждень назад групою в три чоловіка проскочили)Дивуюсь ,що в 21 ст. таке можливо взагалі 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 3 часа назад Share Опубликовано 3 часа назад 19 минут назад, Пасечник1984 сказал: Грибники екіпіровку купують на 50-70 тисяч....Знайомі тиждень назад групою в три чоловіка проскочили)Дивуюсь ,що в 21 ст. таке можливо взагалі Зараз вже немає смислу переходити,там треба документи такі як і тут. Хто складав гроші на білет вже можна їх витрачати ) 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 3 часа назад Share Опубликовано 3 часа назад 1 час назад, yu1986ra сказал: Це якщо чужу підсаджувати. Навіщо їм вбивати свою молоду тихозмінну матку? Потому что они думают что у них уже есть матка и она сеет. В то время когда эта не сеет. Они понимают что в семье нету открытого расплода и молодая неплодка . Попытки подсадить плодную заканчивается крахом . Причём два и три раза... есть молодая своя . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 2 часа назад Share Опубликовано 2 часа назад 2 часа назад, yu1986ra сказал: Мені здається в цю пору зараз у всіх буде як решето. ні. його в цю пору небагато, невеличкі участочки але він має бути щільний. нещільний росплід говорить або про неякісну матку або про дію препарату на личинку що я вже не раз казав Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.