gardener Опубликовано 10 часов назад Share Опубликовано 10 часов назад 2 хвилини тому, yu1986ra сказав: Зараз більше бочко чи відер на сім'ю? Зараз меньше До речі. А на яку сім'ю Вам рахувати? На ту шо з зими вийшла? Чи на ту шо хоче зайти в зиму? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 10 часов назад Share Опубликовано 10 часов назад 10 хвилин тому, gardener сказав: Зараз меньше До речі. А на яку сім'ю Вам рахувати? На ту шо з зими вийшла? Чи на ту шо хоче зайти в зиму? Нормальні люди рахують на ту що вийшла 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад 48 хвилин тому, yu1986ra сказав: Нормальні люди рахують на ту що вийшла Правильно на ту, з якої качали... 1 година тому, yu1986ra сказав: Це можете розповідати в темі про ціну Тут є агенти... 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад 3 хвилини тому, ромео сказав: Правильно на ту, з якої качали... Тут є агенти... В минулому році через болячки я з половини зимувалих не качав, то хіба я молодець? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 7 часов назад Share Опубликовано 7 часов назад 1 годину тому, yu1986ra сказав: В минулому році через болячки я з половини зимувалих не качав, то хіба я молодець? І шо? виходить треба ділить прибуток і на жебраків? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 7 часов назад Share Опубликовано 7 часов назад 20 хвилин тому, ромео сказав: виходить треба ділить прибуток і на жебраків? Типу так, те що вони жебраки то проблеми (недоопрацювання) пасічника, а не бджіл. 3 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад 4 часа назад, yu1986ra сказал: На другий день після смужок і проливу щавлем в трьох контрольних сім'ях знов випало по 2 кліща. Може деякі спивзли чи бджоли винесли, бо контрольні листи вже сухі. В закліщеній сім'ї вже ніби також не багато добавилось, але загальна картина за 2 дні отака: Зараз більше бочко чи відер на сім'ю? Гарний урожай 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад 11 хвилин тому, Bee.P сказав: Гарний урожай Хоть щось вродило 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 4 часа назад Share Опубликовано 4 часа назад Якшо розділити на зимувалі. то якраз нормально буде 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 4 часа назад Share Опубликовано 4 часа назад 38 хвилин тому, gardener сказав: Якшо розділити на зимувалі. то якраз нормально буде Але кількість меду одна і та ж... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 3 часа назад Share Опубликовано 3 часа назад Я за кліща 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.