Bee.P Опубликовано вчера в 16:41 Share Опубликовано вчера в 16:41 20 минут назад, yu1986ra сказал: То мені треба було для ''приливу крові'', бо я доселекціонувався, що мої вже на землю сідати почали Порода сальна не годна літати Поодїдали великі дупи і всьо . Років 20 назад в знайомого також на ріпаку роїлися і також на кущі , сідали , і то поголовно , там була карпатка ф5-7 . Можливо то породна особливість . В іншого знайомого степова то на клен сідала і дуже високо завжди , Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано вчера в 16:57 Share Опубликовано вчера в 16:57 41 хвилину тому, yu1986ra сказав: То мені треба було для ''приливу крові'', бо я доселекціонувався, що мої вже на землю сідати почали Ви на наступного року до лісу не виводьте, бо та кров може боком вилізти 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано вчера в 17:10 Share Опубликовано вчера в 17:10 11 хвилин тому, gardener сказав: Ви на наступного року до лісу не виводьте, бо та кров може боком вилізти Бакфастнероїться пишеться разом. В лісі я роїв не бачу Тут аби на домашньому точку всіх половити. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано вчера в 17:35 Share Опубликовано вчера в 17:35 36 минут назад, gardener сказал: бо та кров може боком вилізти на драбину . Як на ту драбину тіко не лізуть, і боком і раком і задом і передом . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано вчера в 17:37 Share Опубликовано вчера в 17:37 Думаю, перед вечором виставлю вибраковані рамки на осушку. Пройшла вже година, а там біля них крутиться пару бджіл всього. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано вчера в 18:34 Share Опубликовано вчера в 18:34 6 часов назад, yu1986ra сказал: Я ще всім покажу!!! 5 часов назад, Конструктор сказал: мікроскоп. я теж подумав саме про мікроскоп . сперш "покажу" а потім дасть мікроскопа щоб побачити чи як? нічого не зрозумів але цікаво.... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано вчера в 18:58 Share Опубликовано вчера в 18:58 1 година тому, gardener сказав: Думаю, перед вечором виставлю вибраковані рамки на осушку. Пройшла вже година, а там біля них крутиться пару бджіл всього. Геть розлінились 23 хвилини тому, arki сказав: я теж подумав саме про мікроскоп . сперш "покажу" а потім дасть мікроскопа щоб побачити чи як? нічого не зрозумів але цікаво.... По мікроскоп, то до Пахомича. В нього і центрифуга є 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано вчера в 20:28 Share Опубликовано вчера в 20:28 1 час назад, yu1986ra сказал: По мікроскоп, то до Пахомича. да да.... я пойняв нашо вам мікроскоп. матку запліднювати, доганяєте її на лісапеті і мерщій... бо бігає швидко зараза а ще й не признається... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 01.08.2026 в 10:20, gardener сказав: Роблю на тиждень перерив. Ну його нафіг Зранку вийшов - так файно. Ну його нафіг той нафіг. Пішов на пасіку. Протримався навіть на пів години довше за вчора. 14 годин тому, gardener сказав: а там біля них крутиться пару бджіл всього. На зараз може ше одна пара добавилася. Такими темпами будуть до кінця соняшника сушити 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 12 часов назад Share Опубликовано 12 часов назад 38 минут назад, gardener сказал: Протримався навіть на пів години довше за вчора вчора в нас було +35 а сьогодні мабуть буде більше, завтра і вівторок на пару градусів бачу спаде а середа і четвер з новою силою.... заздрю я людям котрі легко переносять спеку 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 часа назад Share Опубликовано 2 часа назад Походу соняшник закінчиться раніше як спека 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 2 часа назад Share Опубликовано 2 часа назад 7 минут назад, gardener сказал: Походу соняшник закінчиться раніше як спека В таку спеку самому би не закінчитися. Воду хлечуть добре. В селі почали сохнуть колодязі ті що ше були нормальні. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 2 часа назад Share Опубликовано 2 часа назад 6 хвилин тому, Женя Ц. сказав: В таку спеку самому би не закінчитися. Воду хлечуть добре. В селі почали сохнуть колодязі ті що ше були нормальні. Як в Вас цей рік з соняшником? В мене трішки краще минулого року, але зовсім трішки. Можна сказати ще один рік "заробив" 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 1 час назад Share Опубликовано 1 час назад 8 минут назад, Конструктор сказал: Як в Вас цей рік з соняшником? В мене трішки краще минулого року, але зовсім трішки. Можна сказати ще один рік "заробив" Теж трохи краще минулого. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 1 час назад Share Опубликовано 1 час назад 1 година тому, gardener сказав: Походу соняшник закінчиться раніше як спека Перший рік такий, що качаєш і немає абсолютно ніякого нападу. На точку виросла улюблена рослина пана @ДобровоЛ - козелець по пояс, зранку бджіл на ньому повно. Може то вони з нього тягають? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.