Волкотрубенко Опубликовано 12 часов назад Share Опубликовано 12 часов назад В 30.07.2026 в 16:22, gardener сказал: Махаю, махаю, а потім біля медогонки в хаті - дивлюся матка по рамках лазить. Колись таке було. От і гадай з якого вона вулика. В мене в цьому році так було. Привіз з поля додому качати 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 12 часов назад Share Опубликовано 12 часов назад 26 минут назад, yu1986ra сказал: купив Ще кавказ маєте купить в arki . Бо вже і мені цікаво як він себе покаже на слабких взятках. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 12 часов назад Share Опубликовано 12 часов назад 8 хвилин тому, Bee.P сказав: Бо вже і мені цікаво Так купіть. Чи нема слабких взятків? 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 11 часов назад Share Опубликовано 11 часов назад 3 минуты назад, gardener сказал: Так купіть. Чи нема слабких взятків? Немає слабких взятків . Ріпак якщо є то можна три магазини взяти , далі провал аж до соняха , ну і сонях якщо є то дає норм . Лісів , лугів , балок , і дикоросів не має біля мене . 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 11 часов назад Share Опубликовано 11 часов назад 43 хвилини тому, Bee.P сказав: Ще кавказ маєте купить в arki . Бо вже і мені цікаво як він себе покаже на слабких взятках. Для слабких взятків беріть собі. Я тільки для сильних щось купую 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 11 часов назад Share Опубликовано 11 часов назад 1 час назад, yu1986ra сказал: купив одну неплідну матку? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 11 часов назад Share Опубликовано 11 часов назад 8 минут назад, arki сказал: одну неплідну матку? Півтори !! одна норм , інша з бодуна була . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 10 часов назад Share Опубликовано 10 часов назад 9 минут назад, Bee.P сказал: одна норм саме напрягає коли знаходяться "кадри" що замовляють одну неплідну матку тут плідну одну не хочу відправляти а то... мабуть самий страшний сон матковода це десятки а то й сотні маток пакувати по одній... 35 минут назад, yu1986ra сказал: Я тільки для сильних щось я не читав щоб ви писали що у вас сильні взятки 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 10 часов назад Share Опубликовано 10 часов назад 4 минуты назад, arki сказал: тут плідну одну не хочу відправляти а то... Коли кажуть що треба одну , то я зразу запитую чому саме одну ? Далі іде маячня , на що відповідаю що одну не відправляю . Але то було колись. Тепер не торгую .. 6 минут назад, arki сказал: щось я не читав щоб ви писали що Ви взагалі нічого не читаєте бачу , . Серіал треба дивитьсь кожну серію , а Ви перескакуєте через пять а то і 10 серій , і це трохи смішно , але то таке , 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 часов назад Share Опубликовано 10 часов назад 11 хвилин тому, arki сказав: щось я не читав щоб ви писали що у вас сильні взятки шифрується 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 10 часов назад Share Опубликовано 10 часов назад 47 хвилин тому, arki сказав: одну неплідну матку? 2 26 хвилин тому, arki сказав: щось я не читав щоб ви писали що у вас сильні взятки Надія вмирає останньою 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 10 часов назад Share Опубликовано 10 часов назад 15 хвилин тому, gardener сказав: шифрується Я ще всім покажу!!! 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 10 часов назад Share Опубликовано 10 часов назад 1 минуту назад, yu1986ra сказал: Я ще всім покажу!!! Драбину ??? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 10 часов назад Share Опубликовано 10 часов назад 10 хвилин тому, Bee.P сказав: Драбину ??? Кузькіну мать 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 10 часов назад Share Опубликовано 10 часов назад 43 хвилини тому, arki сказав: щось я не читав щоб ви писали що у вас сильні взятки Колись він писав за сильний взяток, певно такі не часто бувають, а от запам'ятовуються надовго. 13 хвилин тому, Bee.P сказав: Драбину ??? 3 хвилини тому, yu1986ra сказав: Кузькіну мать І мікроскоп. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад 14 хвилин тому, Конструктор сказав: Колись він писав за сильний взяток, певно такі не часто бувають, а от запам'ятовуються надовго. І мікроскоп. В мене м'ясні сім'ї приносять більше. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад 10 минут назад, yu1986ra сказал: В мене м'ясні сім'ї приносять більше. Бо є кому шукати і носити , бо кормова база розмазана на велику територію . Це не каліч на 5 рамок який зал"ється в дрова бо за парканом 500 га соняху. На вашій території задача складніша . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 часов назад Share Опубликовано 8 часов назад 1 година тому, Bee.P сказав: Драбину ??? То Ви йому спеціальної селекції маток відправляли? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 часов назад Share Опубликовано 8 часов назад 13 хвилин тому, gardener сказав: То Ви йому спеціальної селекції маток відправляли? Таких щоб вище прививались 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 часов назад Share Опубликовано 8 часов назад 14 хвилин тому, yu1986ra сказав: Таких щоб вище прививались Викиньте нафіг Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 часов назад Share Опубликовано 8 часов назад 13 минут назад, gardener сказал: Викиньте нафіг Та як її викинути як вона назад у вулика залітає . Як бумеранг 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 часов назад Share Опубликовано 8 часов назад 29 минут назад, yu1986ra сказал: Таких щоб вище прививались В мене контракт з драбинною фабрикою. Шо забули як Гайдар відео назвав ? " Увага , диверсія'. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 7 часов назад Share Опубликовано 7 часов назад 56 хвилин тому, Bee.P сказав: В мене контракт з драбинною фабрикою. Ваша кожна десята? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 7 часов назад Share Опубликовано 7 часов назад 3 минуты назад, gardener сказал: Ваша кожна десята? Звідки знаєте ?. Також пропонували співпрацю ? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 1 годину тому, gardener сказав: Викиньте нафіг То мені треба було для ''приливу крові'', бо я доселекціонувався, що мої вже на землю сідати почали 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.