Перейти к содержанию

ВЕСНА\ЛІТО 2026 МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

Рекомендуемые сообщения

6 годин тому, yu1986ra сказав:

Рут геморой коли не можеш підняти корпус.

Та ні, навпаки, спочатку підняв корпус, а потім вже геморой.:umora:

56 хвилин тому, Конструктор сказав:

Та ні, навпаки, спочатку підняв корпус, а потім вже геморой.:umora:

То не правильна техніка піднімання. Треба спочатку зжав, а потім підняв:umora:

Сьогодні зрання пішли. +11 було. Градусів, а не того шо дехто думає. А я відпочиваю. А завтра - понеділок, кажуть важкий день. А в вівторок як візьмуся якшо все нормально буде, буду братись до відкачки.

1 година тому, yu1986ra сказав:

То не правильна техніка піднімання. Треба спочатку зжав, а потім підняв:umora:

О, то Ви на опиті.:umora: Можете курси, тренінги проводити, по правильній техніці зжимання.:umora:

Якшо-шо, на мене не розраховуйте, я не прийду на курси. В мене 145, не ваш клієнт.:umora:

В 17.07.2026 в 09:57, Oleksandr K. сказал:

З особистого досвіду. Я вже все, мабуть, перепробував за 10 років. Морську, блогерську, матричну, дерев'яну - чуть шо гризуть всю. Не гризуть тільки саморобну литу і то, якщо вага листа більше 95 гр.

Правда неправда - пластикову тільки не пробував і ту що на 3D-принтері дуркують

Купив десяток іншої вощіни, поставив в одну сім'ю між розплодом дослідні рамки, цю що гризуть та нову. Нову за ніч відтянули, а цю хрінь пятак почали і кинули, але поки сильно не вигризли. Є сім'ї де її таки добудували, згризши тільки трохи на нижньому дроті, але то ще не факт що не почнуть гризти вже відбудоване. Те що гризуть вже відбудоване то таке взагалі вперше бачу 

В 17.07.2026 в 10:07, Конструктор сказал:

Можу підтвердити, я вже писав що цього року сам робив вощину, то не все зразу вдалося налагодити, то вийшли листи грубшої 90г може і більше. То цього року я не бачив жодного погризеного листа.

В підсумку зробив висновок: якщо пасіка не мала і не завжди виходить зловити момент щоб поставити під взяток, то краще робити чуть грубшу.

Воно наче і звучить гарно, але коли її треба декілька пачок на сезон, то чи варто морочитись з власним виробництвом. Шось продавці там казали що вона наче тонша і її 60 в пачці замість 50ти.

23 часа назад, gardener сказал:

Мої навіть задихатися не встигають

IMG_20260725_125508.thumb.jpg.3493bbb1463296585728431dbdce0f29.jpg

Тут вже драбину треба !!!:hi:.

То виходить що треба два вида драбин :hmm::umora:.  Одну весняну , і одну літню .  Весняна має бути довша , а літня крепша :hi:.  Це вже якась драбиноЛогія :Jumpy::umora::hi:. Ціла наука . :dntknw:

2 години тому, slugger сказав:

Воно наче і звучить гарно, але коли її треба декілька пачок на сезон, то чи варто морочитись з власним виробництвом. Шось продавці там казали що вона наче тонша і її 60 в пачці замість 50ти.

Звісно за декілька пачок немає доцільності робити її самому. Потрібно шукати якісну серед виробників.

1 година тому, Bee.P сказав:

То виходить що треба два вида драбин :hmm::umora:.  Одну весняну , і одну літню .  Весняна має бути довша , а літня крепша :hi:.  Це вже якась драбиноЛогія :Jumpy::umora::hi:. Ціла наука . :dntknw:

В мене є ящик від пива, совєцький ше. Якраз хватає. А так да, виходить якесь не бджільництво, а драбівництво

6 минут назад, gardener сказал:

В мене є ящик від пива, совєцький ше. Якраз хватає. А так да, виходить якесь не бджільництво, а драбівництво

В мене то висоти поскромніші , ну а шо треба було чекати коли по кругу кукуруза пшениця і соя ,  :dntknw:.  Друга повзучка була  аж занадто , перша ше більш менш можна миритися .  Тому на даний момент сила аж корпус дадан і магазин-півтора обсидки. На пасіці стоїть запах гречки , де вони її знайшли я не знаю , але з рамок хляпає жовтий нектар соняха :dntknw:. Походу на два базари літають , на раннішній і на після обідній . Такі пироги ......

6 часов назад, Bee.P сказал:

Драбин треба багато, бажано по кількості вуликів, щоб і підперти можна було коли ваги зашкалять:umora:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...