AVA Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 7 часов назад, yu1986ra сказал: У вас пряма зарядка від сонця? Ні просто , або жрать , або На те і те здоров'я не вистачить Ну це я так дома кажу , коли ти це будеш , а це , а це Я слідкую за здоров'ям 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 21 хвилину тому, ромео сказав: Трошки менше... Десь на 5 кг... Нема ніфіга... Тільки між розплодом окремі чарунки є трохи свіжачка... В мене те саме на гречці, тільки бджоли літають злі як собаки. На лежаковому там просто сидять по хатах. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад 22 минуты назад, ромео сказал: Трошки менше... Десь на 5 кг... Нема ніфіга... Тільки між розплодом окремі чарунки є трохи свіжачка... Сьогодні линуло конкретно , ваги не поставив Ну перебирав відводки , жінка допомагала, треба було струсити бджолу на рамкі , вона у вулик непопала , ноги до шльопок прилипли Общім пішов взяток , 13 число Ну хотя він уже пару днів потраху був ночі холодні були , та дні не теплі і поле маленьке , нектару на весь день невистачає 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад 2 часа назад, ромео сказал: Два поля вже добре жовті. Вгадайте з одного разу скільки принесли... 28 минут назад, ромео сказал: Трошки менше... Десь на 5 кг... Нема ніфіга... Тільки між розплодом окремі чарунки є трохи свіжачка... Мої від 8.07 активно ідуть на сонях, думаю сьогодні,а ну загляну шо вони там наперли, а там як Ви кажете трохи свіжачка. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад 11 хвилин тому, Женя Ц. сказав: Мої від 8.07 активно ідуть на сонях, думаю сьогодні,а ну загляну шо вони там наперли, а там як Ви кажете трохи свіжачка. Треба було їм липи залишити 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад https://vt.tiktok.com/ZSX6f8Tvo/ 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад 8 часов назад, yu1986ra сказал: У вас пряма зарядка від сонця? цікаво було б побачити які в нього сонячні панелі 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад В нас несподівано ціна меду піднялась з 300 до 350 за літр. Приємно вражений. Правда ще липу не качав, бо не було часу. Але бачив що бджоли вже переключились на золотарник - досить багато бджоли з характерною обножкою. В суботу побачу що вони там наносили...яккщо погода дасть... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад 18 хвилин тому, arki сказав: цікаво було б побачити які в нього сонячні панелі смальцем покриті 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 3 часа назад Share Опубликовано 3 часа назад 2 години тому, Женя Ц. сказав: https://vt.tiktok.com/ZSX6f8Tvo/ То ваше господарство? В мене така фігня вже другий раз за сезон. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 3 часа назад Share Опубликовано 3 часа назад 1 годину тому, Бджолопотам сказав: В нас несподівано ціна меду піднялась з 300 до 350 за літр. Приємно вражений. Правда ще липу не качав, бо не було часу. Але бачив що бджоли вже переключились на золотарник - досить багато бджоли з характерною обножкою. В суботу побачу що вони там наносили...яккщо погода дасть... Та навряд чи то вже буде золотарник. Ще дуже рано. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.