yu1986ra Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 11 хвилин тому, Stol сказав: Ззначення мають не мiкрони,а щiльнicть Мікрон (мікрометр) це товщина 0,001мм. Безумовно щільність також важлива. Але як буде занадто щільна, то буде крихка, не можна буде згинати. Вашу плівку можна загортати, не ламається? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 27 хвилин тому, yu1986ra сказав: Маю на увазі короткий по ширині. Чому ж короткий? В мене стінка 35мм вулик 52см. хіба 55см буде мало? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 Тільки що, Конструктор сказав: Чому ж короткий? В мене стінка 35мм вулик 52см. хіба 55см буде мало? В мене порізано по ширині корпусу, товщина стінки корпусу, 25 мм. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 2 марта, 2025 Автор Share Опубликовано 2 марта, 2025 38 хвилин тому, yu1986ra сказав: Маю на увазі короткий по ширині. Плiвка харчова з заводу який ваготовляє плiвки для вакуумного пакування Плiвка iдеально пiдходить для корпуссiв без фальцiв .Про iншi типи вуликiв нiчого сказати не можу 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 15 хвилин тому, Конструктор сказав: Чому ж короткий? В мене стінка 35мм вулик 52см. хіба 55см буде мало? Не мало. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 2 марта, 2025 Автор Share Опубликовано 2 марта, 2025 36 хвилин тому, yu1986ra сказав: Мікрон (мікрометр) це товщина 0,001мм. Безумовно щільність також важлива. Але як буде занадто щільна, то буде крихка, не можна буде згинати. Вашу плівку можна загортати, не ламається? Вона не згинається Дах поставити на неï так щоб ïï зiгнути не вийде Вона достатньо жорстка 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 13 хвилин тому, Ворон сказав: В мене порізано по ширині корпусу, товщина стінки корпусу, 25 мм. 8 хвилин тому, Stol сказав: Плiвка харчова з заводу який ваготовляє плiвки для вакуумного пакування Плiвка iдеально пiдходить для корпуссiв без фальцiв .Про iншi типи вуликiв нiчого сказати не можу То цю плівку загорнути (для сушки рамок, для вентиляції зимою) можна чи ні? Деколи на зиму згортаю плівку в четверо і лишаю над клубом щоб не носитись. Згорнути її в четверо вийде? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 2 марта, 2025 Автор Share Опубликовано 2 марта, 2025 3 хвилини тому, yu1986ra сказав: Не мало. Якщо єфальцi вони заважатимутьЯк варiант плiвку обрiзати до фальцiв 2 хвилини тому, yu1986ra сказав: То цю плівку загорнути (для сушки рамок, для вентиляції зимою) можна чи ні? Деколи на зиму згортаю плівку в четверо і лишаю над клубом щоб не носитись. Згорнути її в четверо вийде? Нi 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 2 марта, 2025 Автор Share Опубликовано 2 марта, 2025 4 хвилини тому, yu1986ra сказав: То цю плівку загорнути (для сушки рамок, для вентиляції зимою) можна чи ні? Деколи на зиму згортаю плівку в четверо і лишаю над клубом щоб не носитись. Згорнути її в четверо вийде? Ця плiвка не є унiверсальною Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 2 марта, 2025 Автор Share Опубликовано 2 марта, 2025 1 година тому, Stol сказав: Плiвку можна використовувати для вiдокремлення вiдводка б.к.вуликах Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 1 годину тому, yu1986ra сказав: То цю плівку загорнути (для сушки рамок, для вентиляції зимою) можна чи ні? Я просто відсуваю її трохи вперед, чи назад, чи вбік, залишаючи потрібну щілину. Але в мене корпуси без фальців. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 5 хвилин тому, gardener сказав: Я просто відсуваю її трохи вперед, чи назад, чи вбік, залишаючи потрібну щілину. Але в мене корпуси без фальців. То вона норм чи ні? В мене рогаті вулики. Там місця для маневру плівкою малувато. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 2 марта, 2025 Автор Share Опубликовано 2 марта, 2025 Нiкого не примушую Але робiть Замовлення,бо вiдчуваю що з такою торговлею всiм плiвки не вистачить 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 24 хвилини тому, yu1986ra сказав: То вона норм чи ні? Я її поки тільки літом-осінню при потребі користував. Але тепер ше рулон прикупив в магазині(правда ше не дивився чи така сама) Але сподобалася. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 1 годину тому, Stol сказав: Нiкого не примушую Але робiть Замовлення,бо вiдчуваю що з такою торговлею всiм плiвки не вистачить добре, вговорили. Примусили. Давайте мені 1 рулон, спробую. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 18 хвилин тому, yu1986ra сказав: добре, вговорили. Примусили. Давайте мені 1 рулон, спробую. Не пожаліїте 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 2 години тому, yu1986ra сказав: То вона норм чи ні? В мене рогаті вулики. Там місця для маневру плівкою малувато. В мене теж такі, набік сунеться без проблем, між рогами, так годую і з'єдную, по потребі. 2 години тому, yu1986ra сказав: То вона норм чи ні? В мене рогаті вулики. Там місця для маневру плівкою малувато. В мене ще менше, бо стоять на платформі, все норм. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 1 час назад, gardener сказал: Я її поки тільки літом-осінню при потребі користував. Але тепер ше рулон прикупив в магазині(правда ше не дивився чи така сама) Але сподобалася. На дно літнє підійде , якщо в рамку з дерева Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 40 хвилин тому, AVA сказав: На дно літнє підійде , якщо в рамку з дерева Це як? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 9 минут назад, gardener сказал: Це як? Рамка з дерева з льотком і плівка замість двп з рейкою 10х10 їх з четвертей повно , ї по середині щоб непровисала Замість двп загалом на літо Ну варіант на верх сімьї думаю понятно , а це якщо зняти тимчасово рядом , до соняху 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 5 годин тому, Конструктор сказав: А цигарки взагалі стали і тонші і дорожчі. Тю знайшли проблему. я сам кручу. які хочу. І по товщині і по ціні 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 3 минуты назад, gardener сказал: Тю знайшли проблему. я сам кручу. які хочу. І по товщині і по ціні Головне по ціні , скільки утром , скільки вечером І скільки платять , щоб недимів 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 1 хвилину тому, AVA сказав: Головне по ціні ,скільки утром , скільки вечером Нема різниці. Поки можу Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 Только что, gardener сказал: Нема різниці. Поки можу Не можна, хоч димом впливати , на начинку вареників Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 1 хвилину тому, AVA сказав: Не можна, хоч димом впливати , на начинку вареників Я на начинку вареників не можу вплинути. Хіба без них лишитися. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.