gardener Опубликовано 27 февраля Share Опубликовано 27 февраля 2 години тому, Bee.P сказав: А мав іти в снігопровод ?? і далі за кордон на експорт ?????? Правильно він йде. Води в землі від осені стало на півтора метра більше. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
iira100 Опубликовано 27 февраля Share Опубликовано 27 февраля 22 години тому, ромео сказав: Найсміливіший прогноз... Поміняли вже знаки чи то такі великі мінуса намалювали 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 27 февраля Share Опубликовано 27 февраля 20 хвилин тому, gardener сказав: Правильно він йде. Води в землі від осені стало на півтора метра більше. Як поміряли? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
iira100 Опубликовано 27 февраля Share Опубликовано 27 февраля 3 години тому, gardener сказав: В мене вода майже не тече. Сніг тане потрошки і, мабуть, все таки йде в землю. Також паводків невидко і близько хоча снігу вже майже немає. За зиму насипало було десь 50см. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 февраля Share Опубликовано 27 февраля 5 хвилин тому, ромео сказав: Як поміряли? Заглядав в криницю 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 февраля Share Опубликовано 27 февраля 23 минуты назад, iira100 сказал: Поміняли вже знаки чи то такі великі мінуса намалювали Синій довгий мінус 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 февраля Share Опубликовано 27 февраля 3 хвилини тому, Bee.P сказав: Синій довгий мінус Блін. Ну дайте ромео потішитися трохи. 1 3 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 27 февраля Share Опубликовано 27 февраля 11 хвилин тому, gardener сказав: Блін. Ну дайте ромео потішитися трохи. Дайош весну 1 березня!!! 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 февраля Share Опубликовано 27 февраля 19 хвилин тому, ромео сказав: Дайош весну 1 березня!!! Весна першого березня почнеться і без дайош 2 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 27 февраля Автор Share Опубликовано 27 февраля 2 години тому, iira100 сказав: Поміняли вже знаки чи то такі великі мінуса намалювали Мабуть,що то + . Бо й у мене в закордонні он сьогодні було +17С . Зараз +10С показує по комп"ютеру. Аж не віриться... Може дійсно Всевишній зглянувся і над Україною ... А давно вже пора ! 2 години тому, gardener сказав: Заглядав в криницю На мотузці? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 27 февраля Автор Share Опубликовано 27 февраля 2 години тому, iira100 сказав: Також паводків невидко і близько хоча снігу вже майже немає. За зиму насипало було десь 50см. А де ви знаходитесь ? Бо на аватарці цього не видно... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 28 февраля Share Опубликовано 28 февраля Дуже сонячно, тихо... Але... всього +3 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 28 февраля Share Опубликовано 28 февраля Холодно,не буде сьогодні діла. 4 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 28 февраля Share Опубликовано 28 февраля 1 хвилину тому, ромео сказав: Дуже сонячно, тихо... Але... всього +3 -0, хмарно 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 28 февраля Share Опубликовано 28 февраля 54 хвилини тому, gardener сказав: -0, хмарно В мене в обід,+8"С в тіні,снігу на пасіці нема,бджоли літають,на завтра обіцять +12"С. 8 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
iira100 Опубликовано 28 февраля Share Опубликовано 28 февраля 20 годин тому, ДобровоЛ сказав: А де ви знаходитесь ? Бо на аватарці цього не видно... Тернопільська обл. 20 годин тому, ДобровоЛ сказав: Аж не віриться... Може дійсно Всевишній зглянувся і над Україною Колись було так якщо зима сильно морозна то весна тепла а літо жарке, а попередні роки було навпаки тепла зима і пізня і холодна весна... В природі, погоді,...мусить бути якийсь баланс 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 1 марта Share Опубликовано 1 марта 17 часов назад, Ворон сказал: В мене в обід,+8"С в тіні,снігу на пасіці нема,бджоли літають,на завтра обіцять +12"С. Нам теж, малюють на сьогодні +11. Мабуть, буде обліт. Вчора, прорвало дамбу ставка, неподалік від мене. Ставок без води стояв, років 20. Цікава Весна. 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 1 марта Автор Share Опубликовано 1 марта 16 годин тому, iira100 сказав: Тернопільська обл. Колись було так якщо зима сильно морозна то весна тепла а літо жарке, а попередні роки було навпаки тепла зима і пізня і холодна весна... В природі, погоді,...мусить бути якийсь баланс Саме так і я стверджував за своїми і маминими спостереженнями. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 марта Share Опубликовано 1 марта Аж тепер почало потрохи зі стріхи капати. Зранку було -3, тихо. сильний туман до цих пір. 8 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 1 марта Share Опубликовано 1 марта 21 хвилину тому, gardener сказав: Аж тепер почало потрохи зі стріхи капати. Зранку було -3, тихо. сильний туман до цих пір. В мене пасіка гуде,треба розпалювати димар і гайда до праці. 7 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 1 марта Share Опубликовано 1 марта 2 хвилини тому, Ворон сказав: В мене пасіка гуде,треба розпалювати димар і гайда до праці. Не забудьте парасольку 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 марта Share Опубликовано 1 марта 1 хвилину тому, ромео сказав: Не забудьте парасольку Я би сьогодні до них не йшов 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 1 марта Share Опубликовано 1 марта Тільки що, ромео сказав: Не забудьте парасольку Навіщо,небо чисте і сонячне,на термометрі вже +11"С,красота. Тільки що, gardener сказав: Я би сьогодні до них не йшов Я вчора запланував,треба виконувати. 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 марта Share Опубликовано 1 марта 1 хвилину тому, Ворон сказав: Навіщо,небо чисте і сонячне,на термометрі вже +11"С,красота. То Ваші вже облетілися? 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 1 марта Share Опубликовано 1 марта Тільки що, gardener сказав: То Ваші вже облетілися? Так,вчора теж трішки літали,сьогодні розворохаю,полетять усі. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.