gardener Опубликовано 4 февраля Share Опубликовано 4 февраля 20 хвилин тому, Макс_Скрипник сказав: Сніг поки тільки думає танути. Він ше не врубився шо то вже +1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 февраля Share Опубликовано 4 февраля 1 годину тому, Макс_Скрипник сказав: Я ще ні разу не сипав, тільки олійки у вогонь підливав, чекав поки інші посиплять пару раз, що перед обльотом ломом і лопатою довбали У мене температура піднялась до 0,+1(це у місті) дощу нема. Сніг поки тільки думає танути. Я колись в юності спробував відкидати сніг біля вуликів перед обльотом. Це мега не ефективне і безтолкове заняття. Тепер пільки попіл, його все одно кудись дівати треба. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 4 февраля Share Опубликовано 4 февраля 34 хвилини тому, yu1986ra сказав: Тепер пільки попіл, його все одно кудись дівати треба. Як то "кудись" Це ж калій+кальцій+фосфор добриво. Для розкислення грунту Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 4 февраля Share Опубликовано 4 февраля 25 хвилин тому, ромео сказав: Як то "кудись" Це ж калій+кальцій+фосфор добриво. Для розкислення грунту Відкрив ваші інтернети - а там вже пишуть що попіл тоді ефективний як добриво, коли його відразу перекопати чи переорати 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 4 февраля Share Опубликовано 4 февраля 1 хвилину тому, Бджолопотам сказав: Відкрив ваші інтернети - а там вже пишуть що попіл тоді ефективний як добриво, коли його відразу перекопати чи переорати То ті інтернети просто не хочуть шоби ви не сиділи даром, а копали. копали 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 4 февраля Share Опубликовано 4 февраля 1 хвилину тому, gardener сказав: ви не сиділи даром, а копали. копали І кому то вигідно? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 4 февраля Share Опубликовано 4 февраля 2 хвилини тому, gardener сказав: То ті інтернети просто не хочуть шоби ви не сиділи даром, а копали. копали Як копати, снігу в коліно. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 февраля Share Опубликовано 4 февраля 30 хвилин тому, ромео сказав: Як то "кудись" Це ж калій+кальцій+фосфор добриво. Для розкислення грунту Тепер я буду спокійний за грунт перед вуликами. Для розкислення його треба багато, та й не весь той грунт кислий. 6 хвилин тому, Бджолопотам сказав: Відкрив ваші інтернети - а там вже пишуть що попіл тоді ефективний як добриво, коли його відразу перекопати чи переорати Відразу це як? Відразу поки горить? Попіл це попіл, що йому буде як полежить? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 4 февраля Share Опубликовано 4 февраля 4 хвилини тому, yu1986ra сказав: Попіл це попіл, що йому буде як полежить? Я механізму не поясню, але там щось типу дощ кисень і все.. А в землі якось там інакше... Я теж не зрозумів, 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій.В Опубликовано 4 февраля Share Опубликовано 4 февраля 1 час назад, Бджолопотам сказал: Відкрив ваші інтернети - а там вже пишуть що попіл тоді ефективний як добриво, коли його відразу перекопати чи переорати В наших краях десь в 20тому році сильно почала пропадати клубника по всьому огороду було дуже багато личинки хруща, я зимою весь попіл ( з цілю знищити хруща ) висипав в міжряддя клубніки, попіл із деревени сипав в кожне міжряддя і доволі обільно, клубника наступного сезона залишилася майже тільки в мене, в сусідів залишилися пятнами, моя клубника не тільки гарно збериглася ще і два роки а може і більше розвивались кущі як на аміачній селітрі або карбоміті, гарні високі кущі і темного кольору, такщо з впеніностю можу сказати що попіл працює не один рік без закопування. Попіл в міжряді лежав до весни потім міжрядя не глибоко просапувалось але ефект як отрута для личинки і як добриво був відміний. 5 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 4 февраля Share Опубликовано 4 февраля Колись чув в відео - шо єдине проблема від розкидання попелу на пасіці це та, шо частіше приходиться траву косити. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 февраля Share Опубликовано 4 февраля 2 хвилини тому, gardener сказав: Колись чув в відео - шо єдине проблема від розкидання попелу на пасіці це та, шо частіше приходиться траву косити. Я вау ефекту не помітив. Так, під льотками трохи вища трава, але то може бути і від органіки з вулика. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 5 февраля Share Опубликовано 5 февраля -3... "жара" як то дожити до понеділка... там ніби знову прохолоду обіцяють -17... 3 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 5 февраля Share Опубликовано 5 февраля -17 зимуємо далі.. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 5 февраля Share Опубликовано 5 февраля Мете... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 5 февраля Share Опубликовано 5 февраля І в мене 1-2 см снігу додалось. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 5 февраля Share Опубликовано 5 февраля вночі дощик і -1, вдень добавило дощику і тих же -1. Переживаю шоби до пори драбин гіпсу трохи лишилося 6 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 5 февраля Share Опубликовано 5 февраля Для закріплення ефекту на завтра прогнозують -5 і дощ... 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 5 февраля Share Опубликовано 5 февраля 4 години тому, gardener сказав: вночі дощик і -1, вдень добавило дощику і тих же -1. Переживаю шоби до пори драбин гіпсу трохи лишилося Сьогодні пробував робити рамки, компресор прийшлось гріти, щоб запустився, поки нагрів, сам замерз, зробив 30 шт,і кинувся цієї роботи, буду чекати тепла, цілий день вітер і 0"С,дубак. 3 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 5 февраля Share Опубликовано 5 февраля 5 хвилин тому, Ворон сказав: цілий день вітер Задовбав він сьогодні. І ше завтра буде. І весь день будуть падати сніжні зерна (аж цікаво, шо ж воно таке) 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 5 февраля Share Опубликовано 5 февраля Су.. де це ми так нагадили,що на нас спустили всіх чортів ) морози, ожеледиця, світла немає,сусіди йо...ті . 2 1 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 5 февраля Share Опубликовано 5 февраля Вночі снігу підкинуло. З понеділка знову підморозить. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 5 февраля Share Опубликовано 5 февраля А по факту не більше +1. А у Закарпатті обліт. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 5 февраля Share Опубликовано 5 февраля Кажуть що десь в Закарпатті сьогодні був трохи обліт. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 5 февраля Share Опубликовано 5 февраля Сракопад у нас зараз славний,а на ранок буде ще краще. Вже хочеться весни як ніколи ) 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.