Пахомич Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 1 час назад, yu1986ra сказал: Це Rhs розкажіть, він каже, що колись соняшник був кращий В Рурубії соняшник спокон віку сіють 54 минуты назад, yu1986ra сказал: В контексті розмови не важко прочитати думку: ''всім капець, бо зараз сонях пішов дрібнокристалічний. Бджоли його не розтоплять. Там майже нема рідкої фракції. От колись, ото був соняшник''. Але тут ШІ передав вам через Пахомича і вітер в вашій голові змінився на протилежний Фруктоза/глюкоза це для нормальних людей. Дивлячись на роботу ''дідів'', то вони ''на досвіді'' часто качають юшку (бо ж бджоли так більш принесуть), тому мед навіть монофлорний виходить крупнозернистий. Мед роками стояв в бідонах, бо люди знали вашого діда і що там за мед. Якщо вже малий рідний внук запідозрив щось лихе з тим медом, то сусіди знали точно. То шо там було таке лихе? Розшифруйте. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 54 минуты назад, yu1986ra сказал: . Думаю їх просто не проводили, бо різниця мінімальна. Ваша думалка в які частині тіла знаходиться ? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 5 годин тому, Bee.P сказав: Я можу з глини і 10000 шт зробить , і тоді всі масово повірять що з глини самі кращі ??? Не тільки зробити, а й ще бджіл у них утримувати, та ще й результат показати. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 5 минут назад, Js_ сказал: Не тільки зробити, а й ще бджіл у них утримувати, та ще й результат показати. Уявім ситуацію , дають Вам безкоштовно любий матеріал в необмеженій кількості , на вібір є , очерет , і ппу , або ппс , або дерево. , Який Ви вибирети з них ????? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 1 хвилину тому, Bee.P сказав: 5 хвилин тому, Js_ сказав: Не тільки зробити, а й ще бджіл у них утримувати, та ще й результат показати. Уявім ситуацію , дають вам безкоштовно любий матеріал в необмеженій кількості , на вібір є , очерет , і ппу , або ппс , або дерево. , Який Ви вибирети з них ????? Очерет. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 2 минуты назад, Js_ сказал: Очерет. Я б вибрав дерево. Або ппу , Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
....... Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 1 час назад, yu1986ra сказал: Фруктоза/глюкоза це для нормальних людей. Дивлячись на роботу ''дідів'', то вони ''на досвіді'' часто качають юшку (бо ж бджоли так більш принесуть), тому мед навіть монофлорний виходить крупнозернистий. Ви там собі накрутили що своїм медом ,,золотої п.....и ковпак,,...Особисто знав діда якого мед купували у двох сусідніх країнах в ті роки...Сонях не рахував за мед за літо переїздив до трьох чотирьох разів....Ото вам і юшка 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января Південь, південний схід завжди ганялися за акацією, есспарцетом, різнотрав'я було. А соняшник це був мед для лінивих. Він так кристалізувався, що можна було цвяхи рівняти на ньому. Його сокирою рубали, він скалувався шматками які ми(ще діти) обоизували як льодяники. А тррхи підтоплений так драв горло тими кристалами, що жах. Крім випічки нікуди він не йшов. І навіть дурень не думав на ньому зимувати. Завжди лишали пару рамок акації/різнотрав'я для гнізда в зиму і загодовували цукром. Але то було ще, як баба мілфою була. Все. 3 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января Я думаю: і чого то сніг так швидко розтає? А він так від балачок в цій темі 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 16 минут назад, Макс_Скрипник сказал: Південь, південний схід завжди ганялися за акацією, есспарцетом, різнотрав'я було. А соняшник це був мед для лінивих. Він так кристалізувався, що можна було цвяхи рівняти на ньому. Його сокирою рубали, він скалувався шматками які ми(ще діти) обоизували як льодяники. А тррхи підтоплений так драв горло тими кристалами, що жах. Крім випічки нікуди він не йшов. І навіть дурень не думав на ньому зимувати. Завжди лишали пару рамок акації/різнотрав'я для гнізда в зиму і загодовували цукром. Але то було ще, як баба мілфою була. Все. Гарна історія , шкода що брехня . У нас кріль ото був , ну розміром як кабан , кіл 150 мабуть , то він в нас в буді і жив , замість пса , всі боялися 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 11 хвилин тому, gardener сказав: Я думаю: і чого то сніг так швидко розтає? А він так від балачок в цій темі Мені добре що потепліло, роблю заплановані 250 рамок рут. П/С. З завтра пішли мінуса на тиждень. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 6 часов назад, Пахомич сказал: Чи придатний мед з соняшника зібраний при відсутності опадів для зимівлі Мед із соняшника, особливо зібраний у посушливих умовах (при відсутності опадів), вважається малопридатним або ризикованим для зимівлі бджіл через його фізико-хімічні властивості. Основні причини ризику: Швидка кристалізація: Соняшниковий мед містить велику кількість глюкози, через що він дуже швидко "сідає" навіть у стільниках. У посушливі роки вміст вологи в нектарі ще нижчий, що прискорює цей процес. Тверда "садка": При низькій вологості мед кристалізується у тверду масу. Бджоли не можуть споживати такий мед взимку, оскільки їм бракує води для його розчинення. Це часто призводить до голодної смерті сім'ї при повних рамках. Підвищене навантаження на кишечник: Велика кількість неперетравних решток у такому меді може спричинити ранній пронос у бджіл, якщо вони не мають змоги зробити очисний обліт. Поради пасічників: Заміна корму: Досвідчені пасічники рекомендують викачувати соняшниковий мед і замінювати його на цукровий сироп або інші види меду (наприклад, акацієвий чи різнотрав'я), які довше залишаються рідкими. Часткове залишення: Якщо соняшник залишається, він має становити не більше 30-50% зимових запасів і бути змішаним з іншими сортами чи сиропом. Вологість у зимівнику: Якщо бджоли зимують на соняшнику, важливо підтримувати достатню вологість повітря, щоб мед у відкритих комірках менше пересихав. Чи плануєте ви проводити додаткову підгодівлю бджіл сиропом для розбавлення зимових запасів? 9 сайтів Соняшник може стати причиною загибелі бджіл узимку ... соняшнику і взимку гине. Варто пам'ятати, що соняшниковий мед у стільниках може стати ще однією причиною загибелі бджіл взимку... Kurkul.com Підкажіть,чи придатний соняшниковий мед для зимівлі ... 16 лип. 2019 р. — У мене залишається соняшниковий в суміші з різнотрав'ям- 90% від всього меду. На деяких рамках може бути полоска травневого меду: ... Facebook Зимовка пчёл на подсолнухе - Страница 5 - Уход за пчелами 14 серп. 2010 р. — Діалог про зимівлю на соняшниковому меду доречно вести саме в цій темі. Кому цікаво, легше знайти, прочитати, зважити всі "за" і " Форум на ТочкУ Показати всі Кого ви розводите ШІ чи бджіл?? Я зимую на соняху більше 10-ти років і все ок .... був сонях і гібрідний і сортовий... якого тільки не було був навіть колись мед з вологісттю 15% коли сідав був що кирпич... Я вам навіть більше скажу моя місцевість така що 90% пасік все одно їдуть зимувати на соняху.... а ви мені якусь шішную фігню тулите... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 12 хвилин тому, Ворон сказав: Мені добре що потепліло, роблю заплановані 250 рамок рут. П/С. З завтра пішли мінуса на тиждень. Багато вже зробили? 14 хвилин тому, Bee.P сказав: У нас кріль ото був , ну розміром як кабан , кіл 150 мабуть , Смачний був? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 1 година тому, Rhs сказав: Тоді люди дозволяли із меду самогонку гнати а зараз собиріть свої відерця в кучу і моліться на них.От така різниця А зараз вам хто самогон забороняє гнати? В мене велика родина, але вже який рік еліксир молодості і краси з забрусу лишається в надлишку. 1 година тому, Пахомич сказав: То шо там було таке лихе? Розшифруйте. Почитайте пару дописів вище. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 1 година тому, Пахомич сказав: Ваша думалка в які частині тіла знаходиться ? Це дуже глибока думка з приводу складу меду від різних сортів соняха. Певно таки ШІ вже геть забороняє вам мислити 1 година тому, Bee.P сказав: Уявім ситуацію , дають Вам безкоштовно любий матеріал в необмеженій кількості , на вібір є , очерет , і ппу , або ппс , або дерево. , Який Ви вибирети з них ????? Тобто всю глину ви вже собі забрали 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 1 година тому, Bee.P сказав: Я б вибрав дерево. Або ппу , І я, мабудь, очерет вибрав би, але тільки щоб вулики вже готові були (12 р.д.) 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 1 година тому, Rhs сказав: Ви там собі накрутили що своїм медом ,,золотої п.....и ковпак,,...Особисто знав діда якого мед купували у двох сусідніх країнах в ті роки...Сонях не рахував за мед за літо переїздив до трьох чотирьох разів....Ото вам і юшка Це ж ви не за свого згадали? Діди бувають різні, звісно, але в основному вони ''на досвіді''. А так як яблуко від яблуньки далеко не котиться, то й дід ваш не міг бути святим. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 3 минуты назад, yu1986ra сказал: Це ж ви не за свого згадали? Діди бувають різні, звісно, але в основному вони ''на досвіді''. А так як яблуко від яблуньки далеко не котиться, то й дід ваш не міг бути святим. Ці два охранніки пляжу навіть брехати не вміють. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 29 хвилин тому, Олександр К сказав: Кого ви розводите ШІ чи бджіл?? Я зимую на соняху більше 10-ти років і все ок .... був сонях і гібрідний і сортовий... якого тільки не було був навіть колись мед з вологісттю 15% коли сідав був що кирпич... Я вам навіть більше скажу моя місцевість така що 90% пасік все одно їдуть зимувати на соняху.... а ви мені якусь шішную фігню тулите... Він інтегрував ШІ в голову - так починався термінатор. Майбутнє вже поруч. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 27 хвилин тому, gardener сказав: Багато вже зробили? Смачний був? Осталось вибрати 100 гофманів і всі зібрати. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 28 хвилин тому, gardener сказав: Смачний був? Він досі переживає щоб його той кріль не з'їв 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 2 минуты назад, yu1986ra сказал: Він інтегрував ШІ в голову - так починався термінатор. Майбутнє вже поруч. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января А зліва хто? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января Ашо ? Сразу не пойнятно? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
....... Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 13 минут назад, yu1986ra сказал: так як яблуко від яблуньки далеко не котиться, то й дід ваш не міг бути святим. Хто йшов те і знайшов, нормально вам ваший товариш підкинувдовго будете вигрібати. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.