Макс_Скрипник Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 53 хвилини тому, Bee.P сказав: Все зрозуміло . . Баста . В мене вже живіт болить від сміху. Шедевр . Краще руки від роботи. А то з вашими діалогами зальотні подумають, що пасічники місяць мед качають, місяць гроші ховають, а інші 10 місяців животи рвуть. То так і по 100$ за пакет недалеко. Бачу в тіктоці виробники вуликів вже жаліються на підвищенний попит. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
....... Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 5 минут назад, yu1986ra сказал: Соняшник не змінився. Я малий як був приїду до діда,перше питання мед єсть і тут відповідь де той в х....я мед...Он стоїть,загляну в бідон а там наче хтось цукром його посипав такі кристали.Думаю точно дід цукру набадяжив,я на такому соняху зимував років три коли дорвався до бджіл потім він став як масло. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 12 минут назад, Макс_Скрипник сказал: . Бачу в тіктоці виробники вуликів вже жаліються на підвищенний попит. Лапша Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 13 минут назад, yu1986ra сказал: Соняшник не змінився. Мед Сонях який в зиму йшов давним давно був ще кращий, чим тепер , бо було більше дикоросів . Меньше вірте балаболам диванним . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 28 хвилин тому, Макс_Скрипник сказав: Краще руки від роботи. А то з вашими діалогами зальотні подумають, що пасічники місяць мед качають, місяць гроші ховають, а інші 10 місяців животи рвуть. То так і по 100$ за пакет недалеко. Бачу в тіктоці виробники вуликів вже жаліються на підвищенний попит. Це проходяще 20 хвилин тому, Rhs сказав: Я малий як був приїду до діда,перше питання мед єсть і тут відповідь де той в х....я мед...Он стоїть,загляну в бідон а там наче хтось цукром його посипав такі кристали.Думаю точно дід цукру набадяжив,я на такому соняху зимував років три коли дорвався до бджіл потім він став як масло. Якщо там дійсно тільки соняшник був, то не треба качати не зрілий мед. Тоді він буде більш однорідний і маслянистий Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 4 години тому, AVA сказав: морози тільки два дні , для гарантії хорошої ціни на мед потрібно мінімум 5 днів А якщо так? 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 17 минут назад, Bee.P сказал: Мед Сонях який в зиму йшов давним давно був ще кращий, чим тепер , бо було більше дикоросів . Меньше вірте балаболам диванним . Шо ви можете знати за колишній соняшниковий мед? Його в наших і ваших краях почали сіяти десь років 25 не більше .Щеб хтось говорив з півдня віничини, східної , то вони знають. Там була така технологія в голові вулика лишали 5-6 рамок весняного меду. Хто не лишав , то той весною їхав по пакети. 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
....... Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 16 минут назад, yu1986ra сказал: Це проходяще Якщо там дійсно тільки соняшник був, то не треба качати не зрілий мед. Тоді він буде більш однорідний і маслянистий Зараз сіють не ті сорти соняха що раніше,можливо змінився склад фруктози,глюкози в медові із соняха.А ж зацікавило потрібно вивчити це питання глибше 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
....... Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 7 минут назад, Пахомич сказал: Шо ви можете знати за колишній соняшниковий мед? Його в наших і ваших краях почали сіяти десь років 25 не більше .Щеб хтось говорив з півдня віничини, східної , то вони знають. Там була така технологія в голові вулика лишали 5-6 рамок весняного меду. Хто не лишав , то той весною їхав по пакети. Тоді дід зимував на цукрові і не за того що здавав,продавав він постоянно стояв той мед в бідонах роками.Чомусь не залишав його в зиму. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 40 хвилин тому, Rhs сказав: Зараз сіють не ті сорти соняха що раніше,можливо змінився склад фруктози,глюкози в медові із соняха.А ж зацікавило потрібно вивчити це питання глибше Вас Пахомич заразив? Сорти до одного місця. То ж ще не винайшли сорт соняшника щоб з нього виросла кукурудза. Більші кристали були через вміст медів з більшою часткою фруктози. Але я більш певен, що у вашому випадку був не зрілий мед 46 хвилин тому, ромео сказав: А якщо так? То у вас буде ця гарантія Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 46 хвилин тому, Пахомич сказав: Там була така технологія в голові вулика лишали 5-6 рамок весняного меду. Хто не лишав , то той весною їхав по пакети. Це Rhs розкажіть, він каже, що колись соняшник був кращий В Рурубії соняшник спокон віку сіють 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
....... Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 10 минут назад, yu1986ra сказал: Це Rhs розкажіть, він каже, що колись соняшник був кращий В Рурубії соняшник спокон віку сіють Я по-перше не говорив що сонях раніше був краще а по друге як би я не привів приклад фруктоза глюкоза,ви б і далі несли що попало.Ви як о.......я то починаєте крутитися як вуж на сковородці 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
....... Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 31 минуту назад, yu1986ra сказал: Вас Пахомич заразив? Сорти до одного місця. То ж ще не винайшли сорт соняшника щоб з нього виросла кукурудза. Читаємо уважно останні рядки. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
....... Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января Юра а це скільки нових сортів соняшнику з'явилося в Україні за останні 10 років 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 26 хвилин тому, Rhs сказав: Я по-перше не говорив що сонях раніше був краще а по друге як би я не привів приклад фруктоза глюкоза,ви б і далі несли що попало.Ви як о.......я то починаєте крутитися як вуж на сковородці В контексті розмови не важко прочитати думку: ''всім капець, бо зараз сонях пішов дрібнокристалічний. Бджоли його не розтоплять. Там майже нема рідкої фракції. От колись, ото був соняшник''. Але тут ШІ передав вам через Пахомича і вітер в вашій голові змінився на протилежний Фруктоза/глюкоза це для нормальних людей. Дивлячись на роботу ''дідів'', то вони ''на досвіді'' часто качають юшку (бо ж бджоли так більш принесуть), тому мед навіть монофлорний виходить крупнозернистий. Мед роками стояв в бідонах, бо люди знали вашого діда і що там за мед. Якщо вже малий рідний внук запідозрив щось лихе з тим медом, то сусіди знали точно. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 16 хвилин тому, Rhs сказав: Читаємо уважно останні рядки. А тепер уважно прочитайте перед останнє речення і скажіть, що з ним не так 11 хвилин тому, Rhs сказав: Юра а це скільки нових сортів соняшнику з'явилося в Україні за останні 10 років І все ж за останні 10 років соняшник кукурудзою не став 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января Я не зустрічав грунтовних досліджень про зміни глюкозно-фруктозний складу нектару чи меду з соняшника, гречки, ріпаку... залежно від сорту. Думаю їх просто не проводили, бо різниця мінімальна. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
....... Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 4 минуты назад, yu1986ra сказал: В контексті розмови не важко прочитати думку: ''всім капець, бо зараз сонях пішов дрібнокристалічний. Бджоли його не розтоплять. Там майже нема рідкої фракції. От колись, ото був соняшник''. Але тут ШІ передав вам через Пахомича і вітер в вашій голові змінився на протилежний Фруктоза/глюкоза це для нормальних людей. Дивлячись на роботу ''дідів'', то вони ''на досвіді'' часто качають юшку (бо ж бджоли так більш принесуть), тому мед навіть монофлорний виходить крупнозернистий. Мед роками стояв в бідонах, бо люди знали вашого діда і що там за мед. Якщо вже малий рідний внук запідозрив щось лихе з тим медом, то сусіди знали точно. Все набагато простіше,дід не жив за рахунок меду і не карячився розпинаючись у фейсбуці що його мед золотий і елітний...Він тримав бджіл для себе і йому без різниці було продасть чи не продасть. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января І ніхто такими дурницями займатись не хоче Тільки що, Rhs сказав: Все набагато простіше,дід не жив за рахунок меду і не карячився розпинаючись у фейсбуці що його мед золотий і елітний...Він тримав бджіл для себе і йому без різниці було продасть чи не продасть. А ще він просто любив зберігати бітони повними, щоб не всихались 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 29 минут назад, yu1986ra сказал: Дивлячись на роботу ''дідів'', то вони ''на досвіді'' часто качають юшку То це шо вже анжеліка виходить що дід ?. Чи вже бабка? Одного за драбину бомбить , іншого за фейсбук . Кіно бл... Нема дурним покоя 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января Тільки що, Bee.P сказав: То це шо вже анжеліка виходить що дід ?. Чи вже бабка? Одного за драбину бомбить , іншого за фейсбук . Кіно бл... Нема дурним покоя Не знаю, але йому передалося (він минулого року розповідав про свою технологію). 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
....... Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 17 минут назад, yu1986ra сказал: І ніхто такими дурницями займатись не хоче А ще він просто любив зберігати бітони повними, щоб не всихались Раніше мед із соняха ніхто не рахував за мед в нашому регіоні а ріпак тим паче.Це послідні роки він в тренді бо більше немає нічого... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
....... Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 6 минут назад, Bee.P сказал: Нема дурним покоя Точно не має,все за драбину і гіпсбо нук парк занепав і все таки він роїться... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 11 хвилин тому, Rhs сказав: Раніше мед із соняха ніхто не рахував за мед в нашому регіоні а ріпак тим паче.Це послідні роки він в тренді бо більше немає нічого... Ну і бідони краще зберігались 9 хвилин тому, Rhs сказав: Точно не має,все за драбину і гіпсбо нук парк занепав і все таки він роїться... 1 година тому, Rhs сказав: Читаємо уважно останні рядки. То що не так в перед останньому реченні? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
....... Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 3 минуты назад, yu1986ra сказал: Ну і бідони краще зберігались Тоді люди дозволяли із меду самогонку гнати а зараз собиріть свої відерця в кучу і моліться на них.От така різниця 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.