gardener Опубликовано 9 января Share Опубликовано 9 января 2 години тому, Женя Ц. сказав: Бачу маєте свій шіферний завод . а пасічники такі. Не тільки одним кірпічним. 1 годину тому, Bee.P сказав: На фото видно що то не низовина , і є захист деревами і парканом , тому там все добре , ага, яккраз після дерев на вулики й дує 1 година тому, ромео сказав: коти в шоці від такої кількості снігу а коти то чого? Спить ото на ліжку і пофіг 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 января Share Опубликовано 9 января 6 хвилин тому, ромео сказав: Та ну його, це треба по точку лісапетом пересуватися... або гольф-каром... Нє, якшо ше вуликів з 500 туди - то нормально 2 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 января Share Опубликовано 9 января 1 годину тому, ромео сказав: ...і на щастя, тільки шо свєту примусово привели - життя налагоджується... А в мене ніяк її вговорити не можуть вернутися 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 9 января Share Опубликовано 9 января 9 хвилин тому, gardener сказав: коти то чого? Спить ото на ліжку і пофіг То у вас хатній, а в мене дворові 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 января Share Опубликовано 9 января 1 хвилину тому, ромео сказав: То у вас хатній, а в мене дворові то хто вашим котам винен 2 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 9 января Share Опубликовано 9 января 32 хвилини тому, Женя Ц. сказав: Потім те все косить. Може @yu1986ra трактором косить, тому так і стоять рідко. По іншому як ти трактором проїдеш! 1 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 9 января Share Опубликовано 9 января 23 хвилини тому, gardener сказав: ага, яккраз після дерев на вулики й дує Воно шо з деревами, шо без дерев - все залежить від рельєфу. В атмосфері є постійні повітряні потоки - свого роду річки. Це добре видно, коли йде сніг і коли їдеш машиною по одному маршруту, то вже знаєш, де будуть перемети, і є дерева чи нема - то на процес не впливає 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 января Share Опубликовано 9 января 1 хвилину тому, ромео сказав: Це добре видно, коли йде сніг і коли їдеш машиною по одному маршруту, то вже знаєш, де будуть перемети, і є дерева чи нема - то на процес не впливає Нє, якшо на асфальті - то перемети тільки там де дерев нема. Правда то було давно, коли ше я авто мав і зими були сьогоднішні 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 9 января Share Опубликовано 9 января 58 хвилин тому, gardener сказав: Нє, якшо на асфальті - то перемети тільки там де дерев нема Видно, справді ви давно їздили... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 9 января Share Опубликовано 9 января 5 годин тому, yu1986ra сказав: В мене вже ніби продуло. Загалом снігу біля 30 см. Перемети до 1 метра. Думав вулики засипле (легше морози переживуть), але вітер під вуликами прочистив сніг до голої землі. Дворець мені теж гарно прочистив Кіко у вас сотих ділянька під пасіку? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 января Share Опубликовано 9 января 5 годин тому, Wladimir_K сказав: Погане місце для таких погодніх умов, що цієї зими. І весняний розвиток ранній те ж не дуже буде. Дно глухе, тому розвиток як у всіх. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 января Share Опубликовано 9 января 4 години тому, Wladimir_K сказав: Так. Зимою і весною особливо ранньою це один найважливіших чинників. Це місце добре захищене від вітрів. А тут .... Місце як у всіх, мої не відстануть 4 години тому, Женя Ц. сказав: Бачу маєте свій шіферний завод . Так, невеличкий. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 9 января Share Опубликовано 9 января 1 годину тому, ромео сказав: Та ну його, це треба по точку лісапетом пересуватися... або гольф-каром... У нас в селі, щоб на вулицю більше хатів влізло, любили нарізати ділянки вузенькі але довгі, то я в край городу бува мопедом їздив. Але в мене це ще город маленький, всього 180 метрів, на іншому краю села є ділянки по 300 метрів довжиною, от там є де розігнатися. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 января Share Опубликовано 9 января 3 години тому, Bee.P сказав: На фото видно що то не низовина , і є захист деревами і парканом , тому там все добре , На жаль, паркан вітер не тримає і корчі я б з їншої сторони поставив якби моя воля. Але ділянки роздавали без урахування вітрозахисту. Хоча з цієї сторони більш затишно ніж з півночі чи заходу. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 января Share Опубликовано 9 января 3 години тому, Wladimir_K сказав: Щоб перевірити, в якому місці точок стоїть можна елементарно поспостерігати за рівнем снігу на ньому. Якщо сніг, який випав не змітається вітром в і не створює аналогічно при вітрі хоч трохи заметів, це буде показником захищеності від вітрів Тоді я спокійний. Загалом на точку і підході до нього снігу більше на 10-20 см. По фото вітер переважно справа дує, а корчі, що зліва затримують сніг. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 января Share Опубликовано 9 января 3 години тому, Конструктор сказав: Гарна площа, є де розвернутись. Я щось звик більш щільніше ставити. В цьому році нема, що щільніше ставити. Сніг підняв горизонт і фото так передає, що ніби площа не один гектар. Там всього 22 сотки. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 9 января Share Опубликовано 9 января 9 минут назад, yu1986ra сказал: На жаль, паркан вітер не тримає і корчі я б з їншої сторони поставив якби моя воля. Але ділянки роздавали без урахування вітрозахисту. Хоча з цієї сторони більш затишно ніж з півночі чи заходу. Там вже поклали око на вашу ділянку . 1 5 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 января Share Опубликовано 9 января 3 години тому, Конструктор сказав: Я теж любитель тісноти, бігати менше. На фото вісім піддонів по чотири вілики Боюсь в мене від такого розміщення клаустрофобія розвинеться. 2 години тому, ромео сказав: Та ну його, це треба по точку лісапетом пересуватися... або гольф-каром... Так і роблю 1 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 января Share Опубликовано 9 января 2 години тому, Женя Ц. сказав: Потім те все косить. Це дійсно проблема. Кошу 1-1,5 рази на рік. Цьогоріч бджоли рано виїхали, то спробував там тримати 10 гусей, але вони не впорались з поставленою задачею (треба біля 30 шт). Мусив прокосити дві смуги під вулики 2 години тому, gardener сказав: Нє, якшо ше вуликів з 500 туди - то нормально Це якщо впритул і в два поверхи 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 января Share Опубликовано 9 января 2 години тому, Конструктор сказав: Може @yu1986ra трактором косить, тому так і стоять рідко. По іншому як ти трактором проїдеш! Не шукаю легких шляхів, я між вуликів ще й дерев натикав. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 января Share Опубликовано 9 января 2 години тому, ромео сказав: Воно шо з деревами, шо без дерев - все залежить від рельєфу. В атмосфері є постійні повітряні потоки - свого роду річки. Це добре видно, коли йде сніг і коли їдеш машиною по одному маршруту, то вже знаєш, де будуть перемети, і є дерева чи нема - то на процес не впливає Дерева і кущі впливають. На лісових дорогах переметів нема. 1 година тому, Макс_Скрипник сказав: Кіко у вас сотих ділянька під пасіку? Тут 22 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 января Share Опубликовано 9 января В два заходи, з перекурами на сон, розчистив стежки. Вчора сестра заночувала (не змогла добратись додому). Вранці мусив їй копати стежку до асфальту біля 200 м 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 9 января Автор Share Опубликовано 9 января 6 годин тому, Конструктор сказав: Типу що стоїть на вітрах, прогоні? І вулики без затінення теж не гут ! 19 хвилин тому, yu1986ra сказав: В два заходи, з перекурами на сон, розчистив стежки. Вчора сестра заночувала (не змогла добратись додому). Вранці мусив їй копати стежку до асфальту біля 200 м О! Ніби на самому початку 90-х ! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 января Share Опубликовано 9 января 1 хвилину тому, ДобровоЛ сказав: І вулики без затінення теж не гут ! По плану тінь має вирости за 5-7 років. Цей точок кочовий. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 января Share Опубликовано 9 января 4 хвилини тому, ДобровоЛ сказав: О! Ніби на самому початку 90-х ! Та ні, все норм. Просто багато снігу за раз сипануло. Легка техніка не витягує. До вечора по вулиці пройшов грейдер. Вже можна і на авто кататись, але краще не треба 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.