gardener Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 3 хвилини тому, Женя Ц. сказав: Хватить! Три дні підряд то вже занадто) Та ладно. Я ше на нового Миколая почав 3 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 10 минут назад, gardener сказал: Та ладно. Я ше на нового Миколая почав У Вас в планах до Паски дотриматися?) 2 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 3 хвилини тому, Женя Ц. сказав: У Вас в планах до Паски дотриматися?) Нє, буде вихідний трохи 4 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января ❗️Середина січня принесе в Київ та інші регіони аномальні морози до -30° — найхолодніше очікується 15 січня, коли “відчуватиметься” як -27°, — Telegraf Дрищам гайки . 2 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января Така була зрання зима файна (через вікно). А оце прийшлося сніг відкидати - ну її. То добре шо в мене ше машини нема. 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января Свєта пішла о 12 і походу вже не прийде. Почався гілкопад... а там і провода... 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 8 января Автор Share Опубликовано 8 января 20 годин тому, Макс_Скрипник сказав: А у мене так, до 40см. На пасіці напевно пів метра буде. А кажуть ніби електрики в Україні катма... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 8 января Автор Share Опубликовано 8 января 1 година тому, Женя Ц. сказав: ❗️Середина січня принесе в Київ та інші регіони аномальні морози до -30° — найхолодніше очікується 15 січня, коли “відчуватиметься” як -27°, — Telegraf Дрищам гайки . Поживемо - побачимо. Он СЕНСИ Жириновського на Різдво обіцяли якусь страшенну карму. Ну і де вона і де оті "СЕНСИ" ?!! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 4 часа назад, gardener сказал: і як до того кума дійти? До кума дійти це не до роботи.... 2 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 8 января Автор Share Опубликовано 8 января А у мене в закордонні навалило см із 25 снігу. А сьогодні відлига й +2С , то почав сніг улягатися та танути потроху. Але все ж 8 км я прошагав сьогодні легко. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 1 хвилину тому, ДобровоЛ сказав: Але все ж 8 км я прошагав сьогодні легко. Скільки раз Ви вже кругом Нідерландів обійшли? 3 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 1 годину тому, Женя Ц. сказав: ❗️Середина січня принесе в Київ та інші регіони аномальні морози до -30° — найхолодніше очікується 15 січня, коли “відчуватиметься” як -27°, — Telegraf Дрищам гайки . То тільки відчуватиметься, по факту буде -15. В мене ще жодна сім'я не замерзла (так щоб суто від морозу). Було, здається, пару раз на розплоді застигали, не дотягнулись до корму, але то були середні сім'ї. Не такі в нас зими щоб вони замерзали. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 58 хвилин тому, gardener сказав: Така була зрання зима файна (через вікно). А оце прийшлося сніг відкидати - ну її. То добре шо в мене ше машини нема. В мене є. Мусив перемети по периметру двора розкидати, ледь виїхав. Не стільки того снігу падає, як його вітер перекладає з місця на місце. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 1 година тому, ромео сказав: Почався гілкопад... Намерзання близько 1,5см... Зараз ше тільки мокрого снігу - і буде "джек-поц" 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 6 годин тому, Олександр К сказав: +1 Дощ... Зранку похмуро і сиро і туман ,трималася температура біля 0 по троху тануло і сніг і лід . На вечер знов почав падати дощ це і так довго не було аж з позавчорашнього вечора . 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января В ночі та зранку ще був морозець. Вдень знову дощ. На завтра мороз. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 55 хвилин тому, yu1986ra сказав: В мене є. Мусив перемети по периметру двора розкидати, ледь виїхав. Не стільки того снігу падає, як його вітер перекладає з місця на місце. Піпець, снігу вже по коліно, ріст 186,набрав снігу ів чоботи, ще обіцяють до завтрашнього обіду, техніка працює на дорогах. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 2 години тому, ромео сказав: Свєта пішла о 12 і походу вже не прийде. Подзвонив в РЕМ... оператор сказав, що вони в курсі, але у них "жнива", а бригада лише одна, тому коли "у вашу сторону виїдуть - невідомо" 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января Де ви той сніг і мороз берете? +10 надворі. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 9 хвилин тому, Олексій Кременчук сказав: Де ви той сніг і мороз берете? +10 надворі. На вулиці. 26 хвилин тому, ромео сказав: Подзвонив в РЕМ... оператор сказав, що вони в курсі, але у них "жнива", а бригада лише одна, тому коли "у вашу сторону виїдуть - невідомо" В мене света також пішла в поля, лежу в темноті. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января В Києві дерева не витримали навантаження ,впали і накрили машини 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 2 години тому, ромео сказав: Зараз ше тільки мокрого снігу - і буде "джек-поц" Повалив сніг і вітер - всьо, як замовляли... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 6 хвилин тому, ромео сказав: Повалив сніг Немає літом, то хоч зимою вологи буде достатньо... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 2 хвилини тому, Бджолопотам сказав: Немає літом, то хоч зимою вологи буде достатньо... Я не проти, я навіть ЗА... Але на обледенілі дерева і провода ше зараз мокрого снігу і вітру... такої комбінації я за своє життя ще не бачив... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 1 годину тому, ромео сказав: Я не проти, я навіть ЗА... Але на обледенілі дерева і провода ше зараз мокрого снігу і вітру... такої комбінації я за своє життя ще не бачив... Та це ж було вже 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.