Js_ Опубликовано 7 января Share Опубликовано 7 января Погода гойдалки включила. Вчора розтавало, мжичкою присипало. Сьогодні дощ лушперив наче літом на мерзлу землю. На дорогах снігова каша. З завтра буде підмерзати, знатний коток буде. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 7 января Share Опубликовано 7 января 2 години тому, Bee.P сказав: Переїхав в с. Малі Взятки. То Ви за соняшник 2026 взялися всерйоз. Нуки - брись, пакети - брись. Від конкурентів втекли. Ше й мабуть тазіки звільнили і втіхаря клепаєте п'ятий магазин. 4 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 7 января Share Опубликовано 7 января 1 минуту назад, gardener сказал: То Ви за соняшник 2026 взялися всерйоз. Нуки - брись, пакети - брись. Від конкурентів втекли. Ше й мабуть тазіки звільнили і втіхаря клепаєте п'ятий магазин. Тут така ситуаці що треба добре думать баняком , мені два- три магазина вже хватає , в 2024 році один точок по соняху нуль !!!! Інший 1.5-2 магазини і різко обірвалося , в 2025 один точок 1.5 маг , інший десь 2.5 маг , тому тут може треба інша стратегія , тобто ділить весною щоб зловить в більшій кількості той короткочасний ( якщо він буде ) взяток . Я так не хочу це робити , це мудохання , але бачу що іншого виходу не має , а шо робить . 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 7 января Share Опубликовано 7 января Туман знов напав по самому низу , градусник показує 0 . вода поверху льоду ходиш як зомбі щоб не ляпнути . 3 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 7 января Share Опубликовано 7 января Дощить покищо. 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 7 января Share Опубликовано 7 января 2 хвилини тому, Женя Ц. сказав: Дощить покищо. біля 3 см снігу за день сипануло 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 января Автор Share Опубликовано 7 января 17 хвилин тому, blek-269 сказав: Туман знов напав по самому низу , градусник показує 0 . вода поверху льоду ходиш як зомбі щоб не ляпнути . 2 хвилини тому, Женя Ц. сказав: Дощить покищо. А у мене в Нідерландах твориться диво дивнеє. Вже сантиметрв з 25 накидало й не збирається танути - пока -1С-2С показує й вітер холодний січе. І це таке вперше за останні десять років. Ходив сьогодні своїм маршрутом . Таки км з сім пройшов. Але в снігу брьохався довго . А черевики зимові лишив в Україні - у них хіба що на дачі піднімати цілину - постаріли, як і їх господар... 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 7 января Share Опубликовано 7 января 12 хвилин тому, Женя Ц. сказав: Дощить покищо. І морозець... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 января Автор Share Опубликовано 7 января 4 години тому, gardener сказав: Вечером буде класно ... діткам з горок кататися... 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 января Автор Share Опубликовано 7 января 8 годин тому, gardener сказав: В нас ше тримається. -2. хмарно. Але якесь холодно. А як буде -20? Станете на коньки. 2 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 7 января Share Опубликовано 7 января 1 хвилину тому, ДобровоЛ сказав: Станете на коньки. та мені вже не до коньків. тут би на п'ятій точці не проїхатися 2 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 января Автор Share Опубликовано 7 января 7 годин тому, Ворон сказав: В нас дощу небуло, а сніг продовжує падати, вже є 26 см, набрав перший раз снігу в чоботи, ходив на дачу. Між нами десь до двох тисяч км , а ніби тютілька в тютільку... 3 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 7 января Share Опубликовано 7 января 3 хвилини тому, ДобровоЛ сказав: Між нами десь до двох тисяч км , а ніби тютілька в тютільку... Ходили на дачу і набрали снігу в чоботи? 2 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 января Автор Share Опубликовано 7 января 7 годин тому, Bee.P сказав: 2025. Перед цвітінням липи дощики так норм були , ну і в травні то бл... Коли липа цвіла були самі елітні умови , і не жарило , щоб цвіт не зпалити , і під час цвітіння пару легесеньких короткочасних дощиків , а меду по нулям з неї. З липи бачив мед раз в 5-7 років . і те не залежало від погоди . !!!!! А я як вивозив на липу прямо у місто в парк - завжди був взяток. Лише, коли гроза на квітучу липу - то все Правда одного разу, здається року23-го, то так і не качав , виїхав на сонях до кума на дачу в Чернігівську губернію. А він тоді дав рекорд -довелося тікати із вуликами , бо не було вже куди мед складати. Треті корпуса у мене лише тимчасово. А на переїзд всього два лишаю - причіптьо одноосний... 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 января Автор Share Опубликовано 7 января 11 хвилин тому, gardener сказав: Ходили на дачу і набрали снігу в чоботи? Я тут щодня 6-8 км долаю пішки при будь-якій погоді. Лічить усі старчеські хвороби ота хотьба і держе в тонусі. 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 7 января Share Опубликовано 7 января А у мене так, до 40см. На пасіці напевно пів метра буде. 8 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 7 января Share Опубликовано 7 января Файно там у Вас 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 7 января Share Опубликовано 7 января 4 часа назад, ромео сказал: І морозець... Ішов від кума,то вже починає намерзати. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января Це капець - все в льодовій кірці... і на день знову дощ прогнозують 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 7 годин тому, Женя Ц. сказав: Ішов від кума,то вже починає намерзати. Кум Іван, сніг падає цілу ніч, ранкова зарядка забезпечена, - 6"С. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января в нас теж всю ніч падав, але легенький 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 1 година тому, gardener сказав: але легенький але нападало чималою Йду лопату прогрівати 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 10 хвилин тому, gardener сказав: але нападало чималою Йду лопату прогрівати А я почекаю, хай вже весь висиплеться з неба 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 22 хвилини тому, yu1986ra сказав: А я почекаю, хай вже весь висиплеться з неба Піпець, впало далі 15 см снігу і продовжує, знайшов рибальскі чоботи, треба добратись на дачу з сніданком, хороша зима. п/с. Є перший пізур від лопати. 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 43 минуты назад, yu1986ra сказал: А я почекаю, хай вже весь висиплеться з неба Добре насипе , заблокує двері і вже не треба нікуди йти . Вихідний автоматом , лишається чекати поки сам розтане . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.