Олександр К Опубликовано 28 декабря, 2025 Share Опубликовано 28 декабря, 2025 2 минуты назад, gardener сказал: нє, я поки сніг - навіть в руки не беру тої лопати. Вже як перейде - тоді У мене вся ділянка яку треба чистити забетонована то як снігу не багато можна як грейдер пройтись ото і бігаю ліньки кидати... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 28 декабря, 2025 Share Опубликовано 28 декабря, 2025 Добре бігаєте, шо вже аж лопату зламали 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 28 декабря, 2025 Share Опубликовано 28 декабря, 2025 42 минуты назад, gardener сказал: Добре бігаєте, шо вже аж лопату зламали Та то стара була лопата... вже пора було... 2 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 декабря, 2025 Share Опубликовано 29 декабря, 2025 Вітерець вночі був не кислий. Літав шифер і дашки. Розкрило десяток вуликів. Кільком не пощастило по повному, здуло подушки, не знаю чи й живі лишились. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 29 декабря, 2025 Share Опубликовано 29 декабря, 2025 4 хвилини тому, yu1986ra сказав: Вітерець вночі був не кислий. Літав шифер і дашки. Розкрило десяток вуликів. Кільком не пощастило по повному, здуло подушки, не знаю чи й живі лишились. У кожного порядного пасічника має бути свій маленький цегляний заводик 7 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 29 декабря, 2025 Share Опубликовано 29 декабря, 2025 12 хвилин тому, ромео сказав: У кожного порядного пасічника має бути свій маленький цегляний заводик В мене два вулики прижаті перегородочним блоком, на порядок кращі як цегла, треба придбати 24 шт. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 29 декабря, 2025 Share Опубликовано 29 декабря, 2025 49 хвилин тому, yu1986ra сказав: Вітерець вночі був не кислий. Літав шифер і дашки. Розкрило десяток вуликів. Осьо воно 28.12.2025 в 09:00, yu1986ra сказав: Цьогоріч ще камінням не прикладав. 35 хвилин тому, Ворон сказав: В мене два вулики прижаті перегородочним блоком, на порядок кращі як цегла, треба придбати 24 шт. вулик в землю не вжимає? 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 29 декабря, 2025 Share Опубликовано 29 декабря, 2025 9 хвилин тому, gardener сказав: Осьо воно вулик в землю не вжимає? Ні, бо дані вулики пожитєво стоять на платфомі. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 29 декабря, 2025 Share Опубликовано 29 декабря, 2025 А сніг все іде та іде... не витримав замовив етікетки мед різнотрав'я... 4 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 29 декабря, 2025 Автор Share Опубликовано 29 декабря, 2025 І у мене три дні було похолодало. Навіть канали деякі поменше покрилися кригою. Але вже ніби почало тепліти... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 29 декабря, 2025 Share Опубликовано 29 декабря, 2025 4 години тому, gardener сказав: вулик в землю не вжимає? Блочок на вулику, вулик на платформі, платформа на колодочках, а колодочки вже влазять в землю 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 29 декабря, 2025 Share Опубликовано 29 декабря, 2025 9 хвилин тому, ромео сказав: Блочок на вулику, вулик на платформі, платформа на колодочках, а колодочки вже влазять в землю Ні, під ступиці підложені дубові підвалини, 22:22 см, метрові, стоять мертво. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 29 декабря, 2025 Share Опубликовано 29 декабря, 2025 46 хвилин тому, Ворон сказав: Ні, під ступиці підложені дубові підвалини, 22:22 см, метрові, стоять мертво. Так хто ж спорить - най стоять. Але це не мішає їм влазити в землю 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 30 декабря, 2025 Share Опубликовано 30 декабря, 2025 -4, сонячно, тихо. Аж якось незвично після попередніх двох днів. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 30 декабря, 2025 Share Опубликовано 30 декабря, 2025 Який день вже збився з рахунку сипле сніг , або трохи дощ . температура гойдається з +1 до -7, вітер то південний то північний , а то східний . Сніг то кидаємо , то вивозимо . Бджоли стоять в помешканні і техенько гудуть . а надворі то хурделиця дме то синиці навідуються і температура коливається . На даний час дме вітер північний зі снігом , хурделиця -5 з ранку мітла і лопата . На тратата і бах не звертаємо . Зимуємо з білими мухами . 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 30 декабря, 2025 Share Опубликовано 30 декабря, 2025 3 години тому, gardener сказав: Аж якось незвично після попередніх двох днів. Нє, всьо нормально. дує знов 5 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 30 декабря, 2025 Автор Share Опубликовано 30 декабря, 2025 5 годин тому, gardener сказав: -4, сонячно, тихо. Аж якось незвично після попередніх двох днів. А мені в інтернеті показує чомусь, що аж -14С має бути на моїй пасіці в Княжичах. Щось, видно, не те... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 30 декабря, 2025 Автор Share Опубликовано 30 декабря, 2025 4 години тому, blek-269 сказав: Який день вже збився з рахунку сипле сніг , або трохи дощ . температура гойдається з +1 до -7, вітер то південний то північний , а то східний . Сніг то кидаємо , то вивозимо . Бджоли стоять в помешканні і техенько гудуть . а надворі то хурделиця дме то синиці навідуються і температура коливається . На даний час дме вітер північний зі снігом , хурделиця -5 з ранку мітла і лопата . На тратата і бах не звертаємо . Зимуємо з білими мухами . Так що, у вас повернулися сімдесяті-вісьмидесяті зимові роки ?.. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 30 декабря, 2025 Share Опубликовано 30 декабря, 2025 1 годину тому, ДобровоЛ сказав: Так що, у вас повернулися сімдесяті-вісьмидесяті зимові роки ?.. мабуть так , аби не кінець 80-х початок 90-х тоді снігу було що ходили по тунелях і по половині загород . На цей час поки закінчив сипати , по дню зі стріх трохи капотіло хоч і показувало -2 . Зараз трохи по холоднішало -4 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 30 декабря, 2025 Share Опубликовано 30 декабря, 2025 2 години тому, ДобровоЛ сказав: А мені в інтернеті показує чомусь, що аж -14С має бути на моїй пасіці в Княжичах. Щось, видно, не те... Княжичі від мене далеко 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 30 декабря, 2025 Автор Share Опубликовано 30 декабря, 2025 1 годину тому, blek-269 сказав: мабуть так , аби не кінець 80-х початок 90-х тоді снігу було що ходили по тунелях і по половині загород . На цей час поки закінчив сипати , по дню зі стріх трохи капотіло хоч і показувало -2 . Зараз трохи по холоднішало -4 Так, і у нас тоді були кучугури повище дерев. І зими були зимами - як впав сніг, так й до першого весняного обльоту лежав. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 31 декабря, 2025 Share Опубликовано 31 декабря, 2025 Заметіль - завірюха. А може й навпаки 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 31 декабря, 2025 Share Опубликовано 31 декабря, 2025 15 минут назад, gardener сказал: Заметіль - завірюха. А може й навпаки У нас майже без змін,ще трохи притрусило. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 31 декабря, 2025 Share Опубликовано 31 декабря, 2025 -2 зранку,сонячно і вітряно.Поїду на пасіку,бо діди кажуть ,що якщо сім'я бджіл дожила до Нового року ,то доживе і до весни.Якщо звичайно пасічник не забезпечить кормами в достатній кількості. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 31 декабря, 2025 Share Опубликовано 31 декабря, 2025 4 хвилини тому, wwlo сказав: -2 зранку,сонячно і вітряно.Поїду на пасіку,бо діди кажуть ,що якщо сім'я бджіл дожила до Нового року ,то доживе і до весни.Якщо звичайно пасічник не забезпечить кормами в достатній кількості. Для забезпечення була ціла осінь, тепер пізновато думати про забечпечення, - 4"С,вітрюган,невеликий сніжок. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.