gardener Опубликовано 21 ноября, 2025 Share Опубликовано 21 ноября, 2025 9 хвилин тому, Женя Ц. сказав: +8 дощить. а по прогнозу - не мало би дощити ( в мене) 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 21 ноября, 2025 Share Опубликовано 21 ноября, 2025 22 минуты назад, gardener сказал: а по прогнозу - не мало би дощити ( в мене) У нас по прогнозу і сьогодні і завтра і так далі. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 21 ноября, 2025 Share Опубликовано 21 ноября, 2025 +15 опівдні і сонячно 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пётр Ахтырский Опубликовано 21 ноября, 2025 Share Опубликовано 21 ноября, 2025 + 9 дощик гроза 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 21 ноября, 2025 Share Опубликовано 21 ноября, 2025 3 години тому, Женя Ц. сказав: У нас по прогнозу і сьогодні і завтра і так далі. на завтра і неділю навіть сніг малюють 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 21 ноября, 2025 Автор Share Опубликовано 21 ноября, 2025 20.11.2025 в 10:01, ДобровоЛ сказав: Ну, що ж ? Це вже точно й очевидно - кінець сезону. І у мене в Нідерландах у північній Голландії сьогодні вночі приморозило. Цікаву Картину вранці можна було спостерігати, адже дехто із автомобілістів чи не вперше стикнувся із замерзлими шибками. А лити гарячу воду на промерзле скло, про що у нас знають і маленькі діти, може закінчитися плачевно... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 21 ноября, 2025 Share Опубликовано 21 ноября, 2025 в нас майже кожен день пада дощ , як не денно так поночи . В ріці вода піднялась сантиметрів 40 , майже кожного ранку туман . Зараз на данний час +8 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 22 ноября, 2025 Share Опубликовано 22 ноября, 2025 10 годин тому, blek-269 сказав: в нас майже кожен день пада дощ , як не денно так поночи . В ріці вода піднялась сантиметрів 40 , майже кожного ранку туман . Зараз на данний час +8 Ранок,0"С,сніг,зима прийшла. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пётр Ахтырский Опубликовано 22 ноября, 2025 Share Опубликовано 22 ноября, 2025 ранок + 9 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 22 ноября, 2025 Share Опубликовано 22 ноября, 2025 3 часа назад, Ворон сказал: Ранок,0"С,сніг,зима прийшла. Капець,я вже забув як це воно виглядає) 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 22 ноября, 2025 Share Опубликовано 22 ноября, 2025 дощить з ночі, +2 зараз. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 22 ноября, 2025 Share Опубликовано 22 ноября, 2025 Ось так. 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 22 ноября, 2025 Автор Share Опубликовано 22 ноября, 2025 20 годин тому, blek-269 сказав: в нас майже кожен день пада дощ , як не денно так поночи . В ріці вода піднялась сантиметрів 40 , майже кожного ранку туман . Зараз на данний час +8 Ого! 40 см - то так і до повені не довго ... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 22 ноября, 2025 Автор Share Опубликовано 22 ноября, 2025 4 години тому, Макс_Скрипник сказав: Ось так. А де це ? Ніби місце знайоме, але я подібне ніби влітку зустрічав... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 22 ноября, 2025 Автор Share Опубликовано 22 ноября, 2025 6 годин тому, Женя Ц. сказав: Капець,я вже забув як це воно виглядає) Та учора ж був св. Михайло. Він завше перший зиму приносив. Народ же завжди був мудрий і спостережливий ! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 22 ноября, 2025 Share Опубликовано 22 ноября, 2025 1 годину тому, ДобровоЛ сказав: А де це ? Ніби місце знайоме, але я подібне ніби влітку зустрічав... Сколе. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Міхал-69 Опубликовано 22 ноября, 2025 Share Опубликовано 22 ноября, 2025 А у мене на ранок сьогодні - 30 см снігу... 2 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пётр Ахтырский Опубликовано 23 ноября, 2025 Share Опубликовано 23 ноября, 2025 + 9 хмарно 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 23 ноября, 2025 Share Опубликовано 23 ноября, 2025 9 годин тому, Міхал-69 сказав: А у мене на ранок сьогодні - 30 см снігу... вночі впало пару сніжинок 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 23 ноября, 2025 Share Опубликовано 23 ноября, 2025 16 годин тому, ДобровоЛ сказав: Ого! 40 см - то так і до повені не довго ... Це ж дивлячись яка висота берегів. За 20 років я лиш раз бачив як Горинь розливається. Стир це робить досить часто. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 23 ноября, 2025 Share Опубликовано 23 ноября, 2025 2 часа назад, gardener сказал: вночі впало пару сніжинок +5 дощить, навіть вже не пам'ятаю який день підряд. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 23 ноября, 2025 Share Опубликовано 23 ноября, 2025 Лляє 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 23 ноября, 2025 Автор Share Опубликовано 23 ноября, 2025 19 годин тому, ДобровоЛ сказав: Та учора ж був св. Михайло. Він завше перший зиму приносив. Народ же завжди був мудрий і спостережливий ! Доречі, у мене ще й сьогодні приморозило. Але, хоч і північніше Алмере навіть від Київщини та, дякуючи Гольфстріму, зим тут майже не буває зараз у нашому погодному розумінні. Спокійно ростуть навіть пальми, хурма, й інжир, виногради теплолюбивих сортів. За кілька років лише одного разу років з три тому тут випав сніг й трохи замерзли канали. Й дивно було спостерігати диких качок та лебедів на тонкій кризі. А дітвора, вперше побачивши таке чудо почала кидати по льоду все, що тільки попадало до рук... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 23 ноября, 2025 Share Опубликовано 23 ноября, 2025 22.11.2025 в 18:00, ДобровоЛ сказав: Ого! 40 см - то так і до повені не довго ... Ні повені не буде , бо деякі дебіли річку почистили так що вона тепер більш на болото схоже , а згодом може і стане . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 23 ноября, 2025 Share Опубликовано 23 ноября, 2025 22.11.2025 в 08:05, Ворон сказав: Ранок,0"С,сніг,зима прийшла. це не в мене це ворона фото торохи глюк пішов . Вибачаюсь 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.