Bee.P Опубликовано 15 сентября, 2025 Share Опубликовано 15 сентября, 2025 Только что, Конструктор сказал: В мене ще бджоли в полі. А Він вже зими хоче. То Ви чекаєте поки вони весь мед поїдять ? Шоб не качати? Непоганий план, та і легше грузити 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 15 сентября, 2025 Share Опубликовано 15 сентября, 2025 3 хвилини тому, Bee.P сказав: То Ви чекаєте поки вони весь мед поїдять ? Шоб не качати? Непоганий план, та і легше грузити Так і ше чекаю може хтось картоплю викопає. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 сентября, 2025 Share Опубликовано 15 сентября, 2025 1 минуту назад, Конструктор сказал: Так і ше чекаю може хтось картоплю викопає. Пізньокопана барабуль кажуть що жирніша , геть масла не треба , бо вже нагуляла жирок назиму 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 15 сентября, 2025 Share Опубликовано 15 сентября, 2025 3 години тому, Конструктор сказав: Так і ше чекаю може хтось картоплю викопає. Ще трохи почекати і борозняки цілком можуть впоратись з такою задачею 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 сентября, 2025 Share Опубликовано 15 сентября, 2025 2 минуты назад, yu1986ra сказал: Ще трохи почекати і борозняки цілком можуть впоратись з такою задачею Ого , я думав ті борозняки з динозаврами давно того. То у Вас ще вони є ???? А шо по чом ??? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 15 сентября, 2025 Share Опубликовано 15 сентября, 2025 15 хвилин тому, yu1986ra сказав: Ще трохи почекати і борозняки цілком можуть впоратись з такою задачею Я не проти хай ба їли. Цей рік немає ні качати, ні копати. Можна сказати: рік самий легкий" 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 сентября, 2025 Share Опубликовано 15 сентября, 2025 Юру треба на наш грунт , хай побаче раз в жізні як лопати лопаютькальоні , і держак з бука. Ато розслабився 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 15 сентября, 2025 Share Опубликовано 15 сентября, 2025 6 хвилин тому, Bee.P сказав: Юру треба на наш грунт , хай побаче раз в жізні як лопати лопаютькальоні , і держак з бука. Ато розслабився В нього теж не масло, лопату можна зламати. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 сентября, 2025 Share Опубликовано 15 сентября, 2025 11 минут назад, Конструктор сказал: В нього теж лопату можна зламати. Об пісок ??? Нє. Мав село на кордоні з Рівенською (Волинською обл. ).Малий був то з дідом під конку садили город , ну і копали , земля ляля , з піском , а морква..... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 15 сентября, 2025 Share Опубликовано 15 сентября, 2025 2 хвилини тому, Bee.P сказав: Об пісок ??? Нє. Мав село на кордоні з Рівенською обл. Малий був то з дідом під конку садили город , ну і копали , земля ляля , з піском , а морква..... Я не копав і не садив, проїздом місцями бачив жовтизну, то думав схоже на нашу глину. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 сентября, 2025 Share Опубликовано 15 сентября, 2025 3 минуты назад, Конструктор сказал: Я не копав і не садив, А як Ви покопаєте і посадите коли Ви з форума не вилазите Корова не качана , бджоли не доєні 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 15 сентября, 2025 Share Опубликовано 15 сентября, 2025 3 хвилини тому, Bee.P сказав: А як Ви покопаєте і посадите коли Ви з форума не вилазите Корова не качана , бджоли не доєні Чекаю погоди. Але один тут каже що вже скоро зима. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 сентября, 2025 Share Опубликовано 15 сентября, 2025 7 минут назад, Конструктор сказал: Чекаю погоди. На Миколи ???? В мене в другому селі вообше полтергейст , садиш три мішка а копаєш один мішок , і мінус три "тітанові " лопати Давно то було, але памятаю 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 15 сентября, 2025 Share Опубликовано 15 сентября, 2025 3 хвилини тому, Bee.P сказав: На Миколи ???? В мене в другому селі вообше полтергейст , садиш три мішка а копаєш один, і мінус три "тітанові " лопати Давно то було, але памятаю Спробуйте посадити один, може вийде три. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 16 сентября, 2025 Share Опубликовано 16 сентября, 2025 6 годин тому, Bee.P сказав: Юру треба на наш грунт , хай побаче раз в жізні як лопати лопаютькальоні , і держак з бука. Ато розслабився 6 годин тому, Bee.P сказав: Ого , я думав ті борозняки лопати з динозаврами давно того. То у Вас ще вони є ???? А шо по чом ??? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 сентября, 2025 Share Опубликовано 16 сентября, 2025 7 годин тому, Bee.P сказав: Ого , я думав ті борозняки з динозаврами давно того. То у Вас ще вони є ???? А шо по чом ??? Борозняк - це личинка хруща. Вони невмирущі. Пережили динозаврів і людей переживуть. В цьому році їх море в землі. 7 годин тому, Конструктор сказав: Я не проти хай ба їли. Цей рік немає ні качати, ні копати. Можна сказати: рік самий легкий" В мене те саме. З картоплею розібрались на розслабоні. 7 годин тому, Bee.P сказав: Юру треба на наш грунт , хай побаче раз в жізні як лопати лопаютькальоні , і держак з бука. Ато розслабився Я копаю технікою. Не ламайте лопат. Копач вам в поміч 6 годин тому, Конструктор сказав: Я не копав і не садив, проїздом місцями бачив жовтизну, то думав схоже на нашу глину. Буває по різному, багато залежить від обробітку, але грунти в нас переважно легкі. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 16 сентября, 2025 Share Опубликовано 16 сентября, 2025 тУман , +10. А вчора було хорошо 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 16 сентября, 2025 Share Опубликовано 16 сентября, 2025 4 хвилини тому, Bee.P сказав: тУман , +10. А вчора було хорошо +8, без тУману. Має бути гарний день. Може встигну ше одного вулика перевернути. 3 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 16 сентября, 2025 Share Опубликовано 16 сентября, 2025 3 хвилини тому, gardener сказав: +8, без тУману. Має бути гарний день. Може встигну ше одного вулика перевернути. В нас обіцяють дощ з 10:00.п/с. Ці дощі допомогли добре зійти ріпаку. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 16 сентября, 2025 Share Опубликовано 16 сентября, 2025 2 години тому, yu1986ra сказав: Я копаю технікою. Не ламайте лопат. Копач вам в поміч Мотоблоком? Минулі роки брав знайомого, він своїм мб копав, якась в нього та лапа не дороблена, велика частина бульби лишалась в землі. Цього року зліпив до мотоблока приблуду для копання, але ще не пробував. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 сентября, 2025 Share Опубликовано 16 сентября, 2025 1 година тому, Конструктор сказав: Мотоблоком? Минулі роки брав знайомого, він своїм мб копав, якась в нього та лапа не дороблена, велика частина бульби лишалась в землі. Цього року зліпив до мотоблока приблуду для копання, але ще не пробував. В дядька трактор і копач до нього, плачу тільки за соляру. Але лінь бере своє, як є картопля, то наймаю комбайн. В рукопашну копати бульбу, то вже треба бути дуже голодним 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 16 сентября, 2025 Share Опубликовано 16 сентября, 2025 11 годин тому, yu1986ra сказав: В дядька трактор і копач до нього, плачу тільки за соляру. Але лінь бере своє, як є картопля, то наймаю комбайн. В рукопашну копати бульбу, то вже треба бути дуже голодним Трактор то не проблема, але на моїх трьох сотках йому буде тісновато. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 16 сентября, 2025 Share Опубликовано 16 сентября, 2025 53 хвилини тому, Конструктор сказав: Трактор то не проблема, але на моїх трьох сотках йому буде тісновато. - Тату, ну і де альтернатива? - Качки! Мотоблок 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 17 сентября, 2025 Share Опубликовано 17 сентября, 2025 Дощ ! 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 17 сентября, 2025 Share Опубликовано 17 сентября, 2025 12 хвилин тому, Женя Ц. сказав: Дощ ! Лив цілу ніч 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.