ромео Опубликовано 1 июля, 2025 Share Опубликовано 1 июля, 2025 1 годину тому, gardener сказав: То четвертого магазина липи не буде? Комплект - три... Уважніше тре' буть 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 1 июля, 2025 Share Опубликовано 1 июля, 2025 2 часа назад, Женя Ц. сказал: То лише мене одного на мати пробивало, а це бачу шось всіх поперло ) В скільки це вітер йо...й, витягнув вологи з грунту, то це капець... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 июля, 2025 Share Опубликовано 1 июля, 2025 2 години тому, ромео сказав: Непогані у вас каплі... Я їх так чекав. Так чекав!... Що, певно, назбиралось. Ваги в лісі, там затишно. В сім'ях тільки матки облетілись. Розплоду мало, тому несуть в кг. В полі і з розплодом несуть в грамах. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 1 июля, 2025 Share Опубликовано 1 июля, 2025 Практично весь день було вітряно ,десь +24 вдень ,без опадів ,бджола потроху літає й багатенько на воді,такого слабкого року на взяток давно не було ,сонях викинув маяки 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 июля, 2025 Share Опубликовано 2 июля, 2025 19 годин тому, ромео сказав: Знов те саме... вітер і холод... "С" - стабільність... "З" - задовбало... "Б" - ... (здогадайтесь) вроді всьо, нє? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 2 июля, 2025 Share Опубликовано 2 июля, 2025 26 хвилин тому, gardener сказав: вроді всьо, нє? А тут теж? 3 години тому, gardener сказав: якшо пропустив, вибачте 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 2 июля, 2025 Share Опубликовано 2 июля, 2025 В мене вперше за 2 тижні є добра роса. Сонце. Вітер стих. Сьогодні розкатаю губу - хочу +3 кг на вагах. Ну, хоч 2кг 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 2 июля, 2025 Share Опубликовано 2 июля, 2025 1 годину тому, gardener сказав: вроді всьо, нє? І де ваше "всьо" Як дуло, так і дує 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 июля, 2025 Share Опубликовано 2 июля, 2025 7 годин тому, ромео сказав: А тут теж? там же вроді було вроді, нє? А, взагалі, шо не так? +30 на зараз дерева майже не хитаються 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 июля, 2025 Share Опубликовано 2 июля, 2025 6 годин тому, ромео сказав: І де ваше "всьо" Як дуло, так і дує в мене нє 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 2 июля, 2025 Share Опубликовано 2 июля, 2025 Дує ,чи то піддуває , але теплим , мо то дує з країни вітряків ... Доброволу добре , не треба акліматизації . А мо то вони за ним прийшли .. 2 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 2 июля, 2025 Share Опубликовано 2 июля, 2025 7 хвилин тому, В 361 сказав: Дує ,чи то піддуває , але теплим , мо то дує з країни вітряків ... Доброволу добре , не треба акліматизації . А мо то вони за ним прийшли .. В мене вітер холодний. Якби не він, то було б спекотно. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 2 июля, 2025 Share Опубликовано 2 июля, 2025 Только что, yu1986ra сказал: В мене вітер холодний. Якби не він, то було б спекотно. +28. Дує , але хитро , поривами 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 2 июля, 2025 Share Опубликовано 2 июля, 2025 1 година тому, В 361 сказав: +28. Дує , але хитро , поривами В мене +30"С в тіні, легенький вітерець. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 2 июля, 2025 Share Опубликовано 2 июля, 2025 Йде дощ +17+18 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 2 июля, 2025 Share Опубликовано 2 июля, 2025 Дощ пішов пару хвилин заморосило, Думав поливалку виключати на городі , поки дійшов він перестав На штик лопати зовсім сухо , жінка картоплю шукала По ходу перший сонях ще можливо і вискоче , а малому мабуть гаплик буде 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 2 июля, 2025 Share Опубликовано 2 июля, 2025 Вітер ..ка задовбав,на городі як в кар'єрі. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 2 июля, 2025 Share Опубликовано 2 июля, 2025 Только что, Женя Ц. сказал: Вітер ..ка задовбав,на городі як в кар'єрі. У мене перестав , в то поливалка ракушка піднята на метр , поливала на 10 метрів в сторону , зато переставлять не потрібно 1 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 3 июля, 2025 Share Опубликовано 3 июля, 2025 Учора пізно вечером трохи ще капнуло, трохи погреміло , включив поливалку Заходимо в жару із зовсім сухою землею, тільки що вирив на 50см ямку, сухо До цього хоч інколи моросило і роса була Реальний дощ був , як картошка зійшла і все 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 3 июля, 2025 Share Опубликовано 3 июля, 2025 Дякувати синоптикам, постійно обіцяють дощ. Правда постійно на віддалі 3-5 днів. Як міраж, ти до нього йдеш, я він віддаляється на 5 днів... 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 3 июля, 2025 Share Опубликовано 3 июля, 2025 Я Вам скажу,а ну ....й цю жару. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 3 июля, 2025 Share Опубликовано 3 июля, 2025 5 годин тому, ромео сказав: Дякувати синоптикам, постійно обіцяють дощ. Правда постійно на віддалі 3-5 днів. Як міраж, ти до нього йдеш, я він віддаляється на 5 днів... Мені б зараз 7-10 днів спеки без дощів, вітрів і катаклізмів не завадили б. 17 хвилин тому, Женя Ц. сказав: Я Вам скажу,а ну ....й цю жару. Вам не догодиш Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 3 июля, 2025 Share Опубликовано 3 июля, 2025 26 хвилин тому, Женя Ц. сказав: Я Вам скажу,а ну ....й цю жару. Всьо, я вже нагрівся, включайте прохолоду 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 3 июля, 2025 Share Опубликовано 3 июля, 2025 29 минут назад, yu1986ra сказал: Вам не догодиш Я жари не хотів ! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 3 июля, 2025 Share Опубликовано 3 июля, 2025 1 година тому, ромео сказав: Всьо, я вже нагрівся, включайте прохолоду Ні, нехай шкварить. 42 хвилини тому, Женя Ц. сказав: Я жари не хотів ! Та тут тільки зима закінчилась. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.