Жезус Опубликовано 26 июня, 2025 Share Опубликовано 26 июня, 2025 +20 вночі невеликий був дощ , хмарність, штормовий вітер 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 26 июня, 2025 Share Опубликовано 26 июня, 2025 Настав період без дощів. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 26 июня, 2025 Share Опубликовано 26 июня, 2025 3 часа назад, ромео сказал: Кожний день вітер... за червень, певно, не було жодного безвітряного дня... прям вітрогенератор пора ставити В мене, вчора вітру не було. Зате було +37 і штиль- тепленько так було. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 26 июня, 2025 Share Опубликовано 26 июня, 2025 4 години тому, mits сказав: В мене, вчора вітру не було. Зате було +37 і штиль- тепленько так було. Прикольно вам. В мене поки більш + 27 не було. Сьогодні добре хоч сонце і вітер трохи слабший. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 июня, 2025 Share Опубликовано 26 июня, 2025 5 годин тому, Женя Ц. сказав: Настав період без дощів. Нам на завтра знову малюють. Може капне. 2 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 26 июня, 2025 Автор Share Опубликовано 26 июня, 2025 3 години тому, gardener сказав: Нам на завтра знову малюють. Може капне. Пане Миколо! А вас там хіба ще до цих пір не затопило ? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 июня, 2025 Share Опубликовано 26 июня, 2025 53 хвилини тому, ДобровоЛ сказав: Пане Миколо! А вас там хіба ще до цих пір не затопило ? Це з якого дива? Нас навіть не моче, не те шо не топить 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 26 июня, 2025 Share Опубликовано 26 июня, 2025 28 хвилин тому, gardener сказав: Це з якого дива? Нас навіть не моче, не те шо не топить І в мене земля суха. Копав картоплю, то в верхньому шарі вологи не багато. На завтра мені дощ малюють. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 26 июня, 2025 Share Опубликовано 26 июня, 2025 22 хвилини тому, yu1986ra сказав: І в мене земля суха. Копав картоплю, то в верхньому шарі вологи не багато. На завтра мені дощ малюють. На завтра обіцяють дощ, на цілий день. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 26 июня, 2025 Share Опубликовано 26 июня, 2025 17 хвилин тому, Ворон сказав: На завтра обіцяють дощ, на цілий день. Мені стільки не треба, хай буде на цілий вечір. В мене тільки взяток почався. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Волкотрубенко Опубликовано 27 июня, 2025 Share Опубликовано 27 июня, 2025 21 час назад, mits сказал: В мене, вчора вітру не було. Зате було +37 і штиль- тепленько так було. Погано що у нас вдень жара а ночі холодні, без куртки не вийдеш. І зовсім немає роси. А для гарного нектаровиделення потрібно душні, теплі ночі з росою. Тоді за ніч рослини добре розвиваються і не страшна денна спека. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 июня, 2025 Share Опубликовано 27 июня, 2025 14 хвилин тому, Волкотрубенко сказав: Погано що у нас вдень жара а ночі холодні, без куртки не вийдеш. І зовсім немає роси. А для гарного нектаровиделення потрібно душні, теплі ночі з росою. Тоді за ніч рослини добре розвиваються і не страшна денна спека. Погано коли дощ самого ранку, а ти чекаєш меду 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 27 июня, 2025 Share Опубликовано 27 июня, 2025 10 годин тому, yu1986ra сказав: Мені стільки не треба, хай буде на цілий вечір. В мене тільки взяток почався. Ща там у лісі, взяток є? Чи вже треба думати про загодівлю? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 июня, 2025 Share Опубликовано 27 июня, 2025 22 хвилини тому, Макс_Скрипник сказав: Ща там у лісі, взяток є? Чи вже треба думати про загодівлю? Літ слабенький, але останній тиждень взяток біля 1 кг на день. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 27 июня, 2025 Share Опубликовано 27 июня, 2025 +26. Тепліше чим вчора, вітру майже нема. Сояшник таки-зацвіта. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 июня, 2025 Share Опубликовано 27 июня, 2025 20 годин тому, gardener сказав: Може капне. Капнуло раз Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 июня, 2025 Share Опубликовано 27 июня, 2025 3 години тому, yu1986ra сказав: Літ слабенький, Поставив дві рамки з трутовки під сливкою в садку - то літ так нічогенький коло них. Для чого та липа цвіте? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 27 июня, 2025 Share Опубликовано 27 июня, 2025 7 минут назад, gardener сказал: Для чого та липа цвіте? То вона імітує цвітіння. Яка хоть ціна на цукор ? Хто знає . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 июня, 2025 Share Опубликовано 27 июня, 2025 Тільки що, Женя Ц. сказав: То вона імітує цвітіння. А бджоли імітують медозбір. А нам шо імітувати? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 27 июня, 2025 Share Опубликовано 27 июня, 2025 23 минуты назад, gardener сказал: А бджоли імітують медозбір. А нам шо імітувати? Нам імітувати не допоможе, нам потрібно кошти шукати на цукор. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Волкотрубенко Опубликовано 27 июня, 2025 Share Опубликовано 27 июня, 2025 24 минуты назад, gardener сказал: А бджоли імітують медозбір. А нам шо імітувати? Заможних людей. На нас працюють (імітують) мільйони! 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 июня, 2025 Share Опубликовано 27 июня, 2025 2 хвилини тому, Волкотрубенко сказав: На нас працюють (імітують) мільйони! шось ті мільйони ніц результату не видають. Чи погано керуємо? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 июня, 2025 Share Опубликовано 27 июня, 2025 43 хвилини тому, gardener сказав: Поставив дві рамки з трутовки під сливкою в садку - то літ так нічогенький коло них. Для чого та липа цвіте? На точку що стоїть в полі, також позавчора пошматували рамки від трутовки. Хоч і також кудись літають, і якийсь набризг є. Вітер висушує квіти. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 27 июня, 2025 Share Опубликовано 27 июня, 2025 10 годин тому, yu1986ra сказав: Літ слабенький, але останній тиждень взяток біля 1 кг на день. Не густо...у мене вощину тягнуиь хіба у гнізді. Тягнуть це голосно сказано 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 27 июня, 2025 Share Опубликовано 27 июня, 2025 6 часов назад, Женя Ц. сказал: Нам імітувати не допоможе, нам потрібно кошти шукати на цукор. Неділю, мене не було дома. Приїхав, а контрольні показують о. Та й це добре, виходить для своїх потреб, щось носили. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.