Волкотрубенко Опубликовано 15 июня, 2025 Share Опубликовано 15 июня, 2025 8 часов назад, ромео сказал: Це вже було давно і неправда А потім з'явися бакфаст.......... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 15 июня, 2025 Share Опубликовано 15 июня, 2025 8 годин тому, Волкотрубенко сказав: Зранку холодно і вітер. Після обіду-тепло і дощить. Краще дощу в безвзятковий період тільки плюс 7-10 кг на соняшнику. Хоча це взаємозв'язано. 8 годин тому, ромео сказав: Це вже було давно і неправда Я такого взагалі не бачив Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Волкотрубенко Опубликовано 15 июня, 2025 Share Опубликовано 15 июня, 2025 1 минуту назад, yu1986ra сказал: Я такого взагалі не бачив В цьому сезоні є шанс побачити. Рекордні роки саме так і починались як теперішній, як під копірку. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 15 июня, 2025 Share Опубликовано 15 июня, 2025 23 хвилини тому, Волкотрубенко сказав: В цьому сезоні є шанс побачити. Рекордні роки саме так і починались як теперішній, як під копірку. Нажаль, в мене такого шансу нема Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 15 июня, 2025 Share Опубликовано 15 июня, 2025 40 хвилин тому, yu1986ra сказав: Нажаль, в мене такого шансу нема Що там ваші бджоли у лісі? Крушина і малина щось дали/дають? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Волкотрубенко Опубликовано 15 июня, 2025 Share Опубликовано 15 июня, 2025 58 минут назад, yu1986ra сказал: Нажаль, в мене такого шансу нема Класно Вам! Хоть відпочинете. Час їде дуже швидко. Ніяк не виходить почати відкачку. Нові рамки приготував тільки сотню. А соняшник виглядає ось так.. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 15 июня, 2025 Share Опубликовано 15 июня, 2025 30 хвилин тому, Макс_Скрипник сказав: Що там ваші бджоли у лісі? Крушина і малина щось дали/дають? Крушина і малина в нас підмерзли, ще й досі листя має не здоровий вигляд. На перші квітки в мене надії не було, але нормальні сім'ї мають по кілька кг на відкачку. Зараз цвіте ожина (вона в нормі), але 4 дні не було погоди. Сьогодні вже всі зірки зійшлись. Думаю, тепер попре 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 15 июня, 2025 Share Опубликовано 15 июня, 2025 13 часов назад, Волкотрубенко сказал: плюс 7-10 кг на соняшнику. Краще 7 кг, но кожен день. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 15 июня, 2025 Share Опубликовано 15 июня, 2025 3 години тому, yu1986ra сказав: Думаю, тепер попре Думайте, думайте 1 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 15 июня, 2025 Share Опубликовано 15 июня, 2025 9 годин тому, yu1986ra сказав: Крушина і малина в нас підмерзли, ще й досі листя має не здоровий вигляд. На перші квітки в мене надії не було, але нормальні сім'ї мають по кілька кг на відкачку. Зараз цвіте ожина (вона в нормі), але 4 дні не було погоди. Сьогодні вже всі зірки зійшлись. Думаю, тепер попре Дивлюсь, зірки там на пару днів, у мене так точно. У вас ожина прямостояча чи та що стелиться? У мене остання взимі змерзла(снігу не було -12 днів 5) тепер вона відбиває....але цвіту не видно( хоча старожили запевняють, що зацвіте пізніше...однак маю великі сумніви. Крушина і малина цвіте але слабий підтримуючий взяток. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 15 июня, 2025 Share Опубликовано 15 июня, 2025 14 годин тому, Волкотрубенко сказав: Класно Вам! Хоть відпочинете. Час їде дуже швидко. Ніяк не виходить почати відкачку. Нові рамки приготував тільки сотню. А соняшник виглядає ось так.. В мене сонях в середньому виглядає отак. Зверніть увагу на колір грунту, це він ще вологий після дощів. Такий сонях в кращі дні дає 0,7-1 кг в день, в гірші він на льоту доїть бджіл 10 годин тому, ромео сказав: Думайте, думайте Сьогодні майже не літали, хоч і погода була ідеальна. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 15 июня, 2025 Share Опубликовано 15 июня, 2025 4 години тому, Макс_Скрипник сказав: Дивлюсь, зірки там на пару днів, у мене так точно. У вас ожина прямостояча чи та що стелиться? У мене остання взимі змерзла(снігу не було -12 днів 5) тепер вона відбиває....але цвіту не видно( хоча старожили запевняють, що зацвіте пізніше...однак маю великі сумніви. Крушина і малина цвіте але слабий підтримуючий взяток. Не знаю. Ожина одна й та ж. Стоїть або стелиться це від умов зростання. Є загущені місця, то стоїть. Там де нема конкуренції, то частіше стелиться. Але в нас то точна одна рослина. Якщо не видно бутонів , то цього року вже не зацвіте. В нас таке на згарищах буває, там ожина пускає тільки потужну обмолодь, а цвіте вже на наступний рік. Я ще не пам'ятаю року щоб ожина змерзла. Крушина в нас взагалі стрьомно виглядає після приморозків. Особливо та що не під деревами росте. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 16 июня, 2025 Share Опубликовано 16 июня, 2025 циклон пройшов,капнуло пару мм .Сьогодні розпогодилось і сезон продовжується. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 20 июня, 2025 Share Опубликовано 20 июня, 2025 Вітер, постійний вітер. Ще й холодно 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 20 июня, 2025 Share Опубликовано 20 июня, 2025 15.06.2025 в 19:41, Макс_Скрипник сказав: Дивлюсь, зірки там на пару днів, у мене так точно. У вас ожина прямостояча чи та що стелиться? У мене остання взимі змерзла(снігу не було -12 днів 5) тепер вона відбиває....але цвіту не видно( хоча старожили запевняють, що зацвіте пізніше...однак маю великі сумніви. Крушина і малина цвіте але слабий підтримуючий взяток. Зірки і в мене розбіглись. За 3 дні +2 кг і почалась холоднеча. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 20 июня, 2025 Share Опубликовано 20 июня, 2025 4 години тому, yu1986ra сказав: Зірки і в мене розбіглись. За 3 дні +2 кг і почалась холоднеча. Працюю на пасіці в Карпатах.....все цвіте, на двух точках нулі. На третьому на днях капало...сьогодні вже щлодійки шурують. Хоча ввечері і вночі був спокійний дощ...але восьму ранку було +7°С . Ваги так і стоять у стодолі... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 20 июня, 2025 Share Опубликовано 20 июня, 2025 Вітер, вітер, вітер. Як він дістав уже. Бджоли, сидять по вуликах. Вночі, поморосів дощик. Вітер, вітер, вітер. Як він дістав уже. Бджоли, сидять по вуликах. Вночі, поморосів дощик. 5 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 20 июня, 2025 Share Опубликовано 20 июня, 2025 5 часов назад, ромео сказал: Вітер, постійний вітер. Ще й холодно 8 минут назад, mits сказал: Вітер, вітер, вітер. Так само. Іноді мимо пролітає листя, гілки, арматура та інші предмети матеріального світу... 3 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 20 июня, 2025 Share Опубликовано 20 июня, 2025 25 минут назад, Вадім Полтава сказал: Так само. Іноді мимо пролітає листя, гілки, арматура та інші предмети матеріального світу... В Одесі, зранку теж дерева ломало. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 20 июня, 2025 Share Опубликовано 20 июня, 2025 Шось там очевидно в погоді поламалось конкретно: вже 2 місяці якийсь бардак повний... 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 20 июня, 2025 Share Опубликовано 20 июня, 2025 1 година тому, ромео сказав: Шось там очевидно в погоді поламалось конкретно: вже 2 місяці якийсь бардак повний... Так глобальне ж похолодання. Всі нили кілька років на глобальне потепління і тут нате - похолодало 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 20 июня, 2025 Share Опубликовано 20 июня, 2025 2 години тому, yu1986ra сказав: Так глобальне ж похолодання. Всі нили кілька років на глобальне потепління і тут нате - похолодало Синоптики говорять, що цього року в Україні, теж буде на 1-1,5 градуса більше літня температура ніж середня за попередні роки. Сьогодні та вчора вітер, моментами мигичило. На завтра за прогнозом буде холодніше. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 21 июня, 2025 Share Опубликовано 21 июня, 2025 9 годин тому, ромео сказав: Шось там очевидно в погоді поламалось конкретно: вже 2 місяці якийсь бардак повний... Та тих два місяці ше від нового року тягнуться 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 21 июня, 2025 Share Опубликовано 21 июня, 2025 8 годин тому, Js_ сказав: Синоптики говорять, що цього року в Україні, теж буде на 1-1,5 градуса більше літня температура ніж середня за попередні роки. Сьогодні та вчора вітер, моментами мигичило. На завтра за прогнозом буде холодніше. З таким холодним червнем літо вже навряд чи буде теплішим. Може осінню пригріє. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 21 июня, 2025 Share Опубликовано 21 июня, 2025 3 часа назад, yu1986ra сказал: Може осінню пригріє. Ага , в січні , як цього року . 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.