Конструктор Опубликовано 8 июня, 2025 Share Опубликовано 8 июня, 2025 24 хвилини тому, В 361 сказав: доречі є імператорські пінгвіни. Думаю здогадаєтесь хто з цих Понятно що це ті що стоять з гордо піднятою головою. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 июня, 2025 Share Опубликовано 8 июня, 2025 40 хвилин тому, gardener сказав: Так файно пелюстки з акації облітають І як, щось дала крім гарного запаху? В мене запах був, а от з чого більше меднисили (з ріпаку чи акації), ще не розібрався. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 июня, 2025 Share Опубликовано 8 июня, 2025 Только что, Конструктор сказал: Понятно що це ті що стоять з гордо піднятою головою. таки так , поведінка більш поважна , Бачу трохи розбираєтесь в пінгвінах , і не тільки . Бо расісти би написали що в того жовті лапки а в іншого чорні . 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 июня, 2025 Share Опубликовано 8 июня, 2025 3 хвилини тому, В 361 сказав: таки так , поведінка більш поважна , Бачу трохи розбираєтесь в пінгвінах , і не тільки . Бо расісти би написали що в того жовті лапки а в іншого чорні . Тож не дарма Жака Кусто дивився. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 июня, 2025 Share Опубликовано 8 июня, 2025 12 хвилин тому, Конструктор сказав: І як, щось дала крім гарного запаху? Та там по пару квіток на дереві. На вершках (деяких) чуть більше 53 хвилини тому, gardener сказав: Дощ ик всьо Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 июня, 2025 Share Опубликовано 8 июня, 2025 Дощик . Хтось липи качне . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Волкотрубенко Опубликовано 8 июня, 2025 Share Опубликовано 8 июня, 2025 Ще недавно виламував маточники і маток було по жмені в кожному вулику. Сьогодні знайшов з десяток сімей де матки немає, засіва розплода також ніякого. Дай думаю попідставляю маточники.....а їх вже немає. В хвостах повиходили, порозгризали, повбивали зайвих. Може завтра пощастить знайти хочаб тихо змінних. Інакше будуть виводити від трутовок якщо не повитрушую. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 8 июня, 2025 Share Опубликовано 8 июня, 2025 2 години тому, В 361 сказав: Дощик . Хтось липи качне . Ріпаку "качнув", акації "качнув"... Липи - не хочу... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 июня, 2025 Share Опубликовано 8 июня, 2025 1 минуту назад, ромео сказал: Ріпаку "качнув", акації "качнув"... Липи - не хочу... Якщо позоритись , то позоритись до кінця . Чи шо... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 июня, 2025 Share Опубликовано 8 июня, 2025 4 години тому, Волкотрубенко сказав: Ще недавно виламував маточники і маток було по жмені в кожному вулику. Сьогодні знайшов з десяток сімей де матки немає, засіва розплода також ніякого. Дай думаю попідставляю маточники.....а їх вже немає. В хвостах повиходили, порозгризали, повбивали зайвих. Може завтра пощастить знайти хочаб тихо змінних. Інакше будуть виводити від трутовок якщо не повитрушую. Навіщо ж ви тими маточниками вбиваєте контент. Хай від трутовки виведуть, а ви те все фіксуйте. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 июня, 2025 Share Опубликовано 8 июня, 2025 3 минуты назад, yu1986ra сказал: Навіщо ж ви тими маточниками вбиваєте контент. Хай від трутовки виведуть, а ви те все фіксуйте. П'ять років. Схема робоча , Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Волкотрубенко Опубликовано 8 июня, 2025 Share Опубликовано 8 июня, 2025 39 минут назад, yu1986ra сказал: Навіщо ж ви тими маточниками вбиваєте контент. Хай від трутовки виведуть, а ви те все фіксуйте. Зиску від контенту ніякого. А показники по пасіці від таких сімей падають. Хоча, може так воно і буде. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 июня, 2025 Share Опубликовано 9 июня, 2025 5 годин тому, Волкотрубенко сказав: Зиску від контенту ніякого. А показники по пасіці від таких сімей падають. Хоча, може так воно і буде. Ну як ніякого? Тут ви справді зламаєте стереотипи, доведете нікчемність назв вчених звань та інститутів, що писали книжки в проводили досліди з трутовками останні 100 років. Вкажете на ще одну перевагу ройового утримання. Та й сотні тисяч переглядів молодому каналу не завадять. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Волкотрубенко Опубликовано 9 июня, 2025 Share Опубликовано 9 июня, 2025 1 час назад, yu1986ra сказал: Ну як ніякого? Тут ви справді зламаєте стереотипи, доведете нікчемність назв вчених звань та інститутів, що писали книжки в проводили досліди з трутовками останні 100 років. Вкажете на ще одну перевагу ройового утримання. Та й сотні тисяч переглядів молодому каналу не завадять. Звучить як виклик! Але знайдуться невіруючі які скажуть що я зробив прививку з іншої сім'ї. Так що, таким чином я в черговий раз сам переконаюсь, що мої бджоли на це здатні. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 июня, 2025 Share Опубликовано 9 июня, 2025 1 годину тому, yu1986ra сказав: Ну як ніякого? Тут ви справді зламаєте стереотипи, доведете нікчемність назв вчених звань та інститутів, що писали книжки в проводили досліди з трутовками останні 100 років. А можете надати приклади таких досліджень хоча би за останні 20 років? 36 хвилин тому, Волкотрубенко сказав: Але знайдуться невіруючі які скажуть що я зробив прививку з іншої сім'ї. Скажуть шо то бджоли самі яйця з іншої сім'ї перенесли 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 июня, 2025 Share Опубликовано 9 июня, 2025 1 година тому, Волкотрубенко сказав: Звучить як виклик! Але знайдуться невіруючі які скажуть що я зробив прививку з іншої сім'ї. Так що, таким чином я в черговий раз сам переконаюсь, що мої бджоли на це здатні. Я схильний довіряти людям - повірю. Старайтесь зробити якомога детальну фіксацію всіх подій. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 июня, 2025 Share Опубликовано 9 июня, 2025 27 хвилин тому, gardener сказав: А можете надати приклади таких досліджень хоча би за останні 20 років? Скажуть шо то бджоли самі яйця з іншої сім'ї перенесли У всіх книжках пишуть, у всіх відосах кажуть, з усіх прасок пре інформація, що трутовки треба виправляти, об'єднувати, висипати, утилізувати, бо з них діла вже не буде. Яке вам дослідження треба? У вас часто трутовки самі собі матки виводять? В мене ні разу такого не було. Тут тільки Волкотрубенко і koste стверджують, що трутовки самі собі щось там можуть. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 9 июня, 2025 Share Опубликовано 9 июня, 2025 59 минут назад, yu1986ra сказал: У всіх книжках пишуть, у всіх відосах кажуть, з усіх прасок пре інформація, що трутовки треба виправляти, об'єднувати, висипати, утилізувати, бо з них діла вже не буде. Яке вам дослідження треба? У вас часто трутовки самі собі матки виводять? В мене ні разу такого не було. Тут тільки Волкотрубенко і koste стверджують, що трутовки самі собі щось там можуть. Колись прийшли дві ШО, засіяли разом. Я зробив прививки на перших личинках , на третій день глянув мисочка повні молочка , ну думаю все нормально, через день, як запечатають заберу планки на дозрівання у сімью , а туди нову закладку Відкриваю з одної ШО печатні з другої тільки залишки молочка Як потім оказвлось в одної ШО горбатий розплід , сіяла трута Ну бджоли в маточниках їх все рівно кормили як маток до печатки Воспиталка була одна давав 7 з одної 7 з другої ШО, прийнятих було кажись 5 і 6 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Волкотрубенко Опубликовано 9 июня, 2025 Share Опубликовано 9 июня, 2025 Поки що прогноз радує! Могло би бути і краще, но добре що не гірше. Бджоли переходять в режим очікування. Чекаємо соняшник! Є все для гарного взятку. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 9 июня, 2025 Share Опубликовано 9 июня, 2025 2 години тому, Волкотрубенко сказав: Є все для гарного взятку. Обично, коли все "на мазІ", то нічого толком не вигорає... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 июня, 2025 Share Опубликовано 9 июня, 2025 13 годин тому, AVA сказав: Колись прийшли дві ШО, засіяли разом. Я зробив прививки на перших личинках , на третій день глянув мисочка повні молочка , ну думаю все нормально, через день, як запечатають заберу планки на дозрівання у сімью , а туди нову закладку Відкриваю з одної ШО печатні з другої тільки залишки молочка Як потім оказвлось в одної ШО горбатий розплід , сіяла трута Ну бджоли в маточниках їх все рівно кормили як маток до печатки Воспиталка була одна давав 7 з одної 7 з другої ШО, прийнятих було кажись 5 і 6 І що вийшло з тих маткотрутнів? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 9 июня, 2025 Share Опубликовано 9 июня, 2025 38 минут назад, yu1986ra сказал: І що вийшло з тих маткотрутнів? Так я ж написав, викинули 38 минут назад, yu1986ra сказал: Відкриваю з одної ШО печатні з другої тільки залишки молочка Докормили до печатки потім зрозуміли що на.......в пасічник напевно Вибір був у них, в одній воспиталкі були і від нормальної ШО 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 11 июня, 2025 Share Опубликовано 11 июня, 2025 Хоче бути дощик 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 11 июня, 2025 Share Опубликовано 11 июня, 2025 7 минут назад, gardener сказал: Хоче бути дощик Як у Вас відкачка ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 11 июня, 2025 Share Опубликовано 11 июня, 2025 Якраз перед дощиком закінчив ставити видалячі і ше перевірив рої на рахунок обльоту маток. вечером якшо підуть з меду буду відбирати, або аж завтра зранку 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.