qway Опубликовано 15 марта, 2025 Share Опубликовано 15 марта, 2025 Сьогодні було пасмурно але тепло, +20 та без вітру, бджоли працювали на тополі, пилку тягнуть дуже багато 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 15 марта, 2025 Share Опубликовано 15 марта, 2025 3 години тому, ромео сказав: Сиджу, жду... Таки діждався. Навіть з ринви почала цівочка бігти... 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Міхал-69 Опубликовано 15 марта, 2025 Share Опубликовано 15 марта, 2025 А в мене як завжди "неожиданно" прийшла зима - з ранку до обіду випало десь 7-8 см снігу. На вечір температура -1, то напевно лежатиме аж до завтра. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 15 марта, 2025 Share Опубликовано 15 марта, 2025 Цілий день парило. Штиль. Вдень було +25. 8 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 16 марта, 2025 Share Опубликовано 16 марта, 2025 Вночі дощ таки пройшов. Ніби хороший 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 16 марта, 2025 Share Опубликовано 16 марта, 2025 В нас також вночі трохи просило землю 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 марта, 2025 Share Опубликовано 16 марта, 2025 Зима відкладається. Сьогодні по прогнозу до +5. По факту +12. Сонячно. В тіні за вуликами тане нещодавній сніг. В корпусних вуликах активно літають, в лежаках трохи менше. В рядових підставках вулики накриті чорною плівкою, то там взагалі робота кипить. Бджоли спокійні, аж приємно між рядами пройтись. 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 16 марта, 2025 Share Опубликовано 16 марта, 2025 Хмарність+3+5, на ніч+2-1 : в нас відчутне похолодання після нічної зливи 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 16 марта, 2025 Share Опубликовано 16 марта, 2025 +8 хмарно та вітряно. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 16 марта, 2025 Share Опубликовано 16 марта, 2025 У мене таки з криші капнуло А то в середу люди дощ бачили , я ні , у п'ятницю і я бачив, ну кришу змусить щоб капнуло не вистачило, було два дощі на тому тижні і то для тих , хто їх бачив Зараз з отліва капає, як замогоний апарат 1 час назад, yu1986ra сказал: Зима відкладається. Сьогодні по прогнозу до +5. По факту +12. Сонячно. В тіні за вуликами тане нещодавній сніг. В корпусних вуликах активно літають, в лежаках трохи менше. В рядових підставках вулики накриті чорною плівкою, то там взагалі робота кипить. Бджоли спокійні, аж приємно між рядами пройтись. Промазала 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 16 марта, 2025 Share Опубликовано 16 марта, 2025 4 часа назад, ромео сказал: Вночі дощ таки пройшов. Ніби хороший Все по списку Добровола 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 16 марта, 2025 Share Опубликовано 16 марта, 2025 47 хвилин тому, Женя Ц. сказав: +8 хмарно та вітряно. вище +4 не було. хмарно 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 16 марта, 2025 Share Опубликовано 16 марта, 2025 50 хвилин тому, gardener сказав: вище +4 не було. хмарно В мене +5"С в тіні, сонячно, на воді бджіл багато, з пилком не бачив. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 16 марта, 2025 Share Опубликовано 16 марта, 2025 У вівторок засипле снігом Гарний прогноз - "у вівторок очікуємо сніг, який охопить 0% території" 5 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 16 марта, 2025 Share Опубликовано 16 марта, 2025 6 хвилин тому, ромео сказав: У вівторок засипле снігом везе ж декому 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Neanderthalensis Опубликовано 16 марта, 2025 Share Опубликовано 16 марта, 2025 44 минуты назад, ромео сказал: У вівторок засипле снігом Гарний прогноз - "у вівторок очікуємо сніг, який охопить 0% території" В мене по прогнозу сьогоднi цiлий день йшов дощ. От прямо щас вiдкриваю Синоптик i бачу, що з 12-00 по сю хвилину в мене був i зараз йде дощ. От тiльки нiякого дощу не було i нема Тобто по документах був, а реалi хтось спиз@ив дощ. Це якась корупцiя! Хто вiдповiдальй взагалi? 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 16 марта, 2025 Share Опубликовано 16 марта, 2025 2 часа назад, ромео сказал: У вівторок засипле снігом Гарний прогноз - "у вівторок очікуємо сніг, який охопить 0% території" Головне побачить, а то буде як у мене дощ був для тих хто бачив 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 17 марта, 2025 Share Опубликовано 17 марта, 2025 6 годин тому, AVA сказав: Головне побачить, а то буде як у мене дощ був для тих хто бачив Вчора літали бджоли, сьогодні зранку полетіли білі мухи, - 2,С,дозимовуєм. 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 17 марта, 2025 Share Опубликовано 17 марта, 2025 Вчора, під вечір почався дощ. До ранку, перевівся в мокрий сніг. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 17 марта, 2025 Share Опубликовано 17 марта, 2025 5 минут назад, mits сказал: Вчора, під вечір почався дощ. До ранку, перевівся в мокрий сніг. А у нас все без змін " сухостой " 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 17 марта, 2025 Share Опубликовано 17 марта, 2025 9 минут назад, Женя Ц. сказал: А у нас все без змін " сухостой " Це точно... А я в садок не можу заїхати, щоб пофрезувати, бо мокро, а тут знов намочило. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 17 марта, 2025 Share Опубликовано 17 марта, 2025 2 години тому, Женя Ц. сказав: А у нас все без змін " сухостой " То Ви вже Ромео обігнали. В нього 16.03.2025 в 11:53, ромео сказав: Вночі дощ таки пройшов. Ніби хороший В мене зранку було +1, сонячно. Тепер захмарилось і потепліло. Зараз +2. Ріденько снігом починає кидати. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 17 марта, 2025 Share Опубликовано 17 марта, 2025 54 минуты назад, gardener сказал: То Ви вже Ромео обігнали. Ми з Ромео завжди по переду 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 17 марта, 2025 Share Опубликовано 17 марта, 2025 На рахунок води в колодязях,то впринципі всі знають,що рівень падає,я на днях зустрів одного знайомого,то він каже,що навіть в скважинах почав рівень води падати. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 17 марта, 2025 Share Опубликовано 17 марта, 2025 5 хвилин тому, Женя Ц. сказав: На рахунок води в колодязях,то впринципі всі знають,що рівень падає,я на днях зустрів одного знайомого,то він каже,що навіть в скважинах почав рівень води падати. В мене десь від середини січня рівень води стабілізувався 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.