Перейти к содержанию

Погода на пасіці (вчора, сьогодні, завтра, прогноз) 3.

ДобровоЛ

Рекомендуемые сообщения

У нас з снігом все норм на дворі десь -4 та снігу десь 8-10 см насипало.. від ночі іде похолодання ніби з ранку вже буде - 12.... зимуємо далі....

2 години тому, Burkun сказав:

В мене немає підстав не вірити своїм дідам і прадідам. Які знали як було раніше. 

В погоді запам'ятовуються тільки пікові моменти: не вітер, а ураган (хоч він буває 1-2 рази в рік); перемети снігу в 1,5 м (хоч це висота переметів, в полі снігу може бути і 15 см); -30 або +40 (хоч такі температури довго не тримаються). Запам'ятовуються сезонні паводки або обміління. Русло і дно річки не стабільні. Як діди-прадіди визначали середню глибину річки мені взагалі не зрозуміло.

Я років 20 час від часу рибалю в одному місці на Горині. Так щоб там щось критично обміліло я сказати не можу. Нема такого.

-9 було зрання. снігу десь до сантиметра навалило. Цілий день сонце.

32 хвилини тому, yu1986ra сказав:

років 20 час від часу рибалю в одному місці на Горині. Так щоб там щось критично обміліло я сказати не можу. Нема такого

Тоді вам нас не поняти. Ставки в 2-3м глибиною висихають в нуль

• Подобається 3
  • Здивований 1
  • 100% 1

42 минуты назад, yu1986ra сказал:

В погоді запам'ятовуються тільки пікові моменти: не вітер, а ураган (хоч він буває 1-2 рази в рік); перемети снігу в 1,5 м (хоч це висота переметів, в полі снігу може бути і 15 см); -30 або +40 (хоч такі температури довго не тримаються). Запам'ятовуються сезонні паводки або обміління. Русло і дно річки не стабільні. Як діди-прадіди визначали середню глибину річки мені взагалі не зрозуміло.

Я років 20 час від часу рибалю в одному місці на Горині. Так щоб там щось критично обміліло я сказати не можу. Нема такого.

Замінили одну фігню,  у вас там , в порівнянні з більшостю все не так, як у інших на форумі, тут більшість сидить на соняху , відповідно і клімат для соняху, країна різна і дуже велика

Зараз проблеми з соняхом , значить із кліматом де сонях , а не де його немає , всі характеристики клімату від проізводної Сонях  

Орінтир мед із соняху , це там де він основа меду 

3 минуты назад, ромео сказал:

Колега звонив місяць , був на річкі недавно,  води уже нормально

Я сходи ще раз :umora:, то вода прийшла , на пару тижнів , а пішло десь ще більше , як у у анікдоті 

" пішли зімною,  я тебе проведу додому" ,

Блін прийшла і провела ту що була :umora:

52 минуты назад, yu1986ra сказал:

У мене було купа боліт кругом. Землі слугували бо в рівчаках вода стояла. На місці боліт бур'ян росте. А те щоб вода бігла з полів, то останній раз було напевне 6-7 років назад і всі пасіки у мене відносно недалеко від Горині стоять.

16 хвилин тому, ромео сказав:

Це точно! В нас можна сказати "Бермудський"(Вінницький) трикутник.:Jumpy:

Тоже дві краплі дощу і три сніжинки.

1 минуту назад, Wladimir_K сказал:

У мене було купа боліт кругом. Землі слугували бо в рівчаках вода стояла. На місці боліт бур'ян росте. А те щоб вода бігла з полів, то останній раз було напевне 6-7 років назад.

Яке нафіг з полів , жінка звоне десь півмісяця назад,  ну як тепло було 

Ти отлів продлив,  а то у курей калюжа грязь буде 

Ну є калюжа у ямі , як побіжить через верх добавлю, дождь двоє суток лив :umora:

Дождь перестав , кажюжі нестало

А згадав це було, як під Одесою вождь лив добу , на форумі писали, у мене також :umora:

16 минут назад, Конструктор сказал:

Це точно! В нас можна сказати "Бермудський"(Вінницький) трикутник.:Jumpy:

Тоже дві краплі дощу і три сніжинки.

Та нафту  вони там на ничку качають, що непонятно :umora: 

І за 500 км то відмазки:umora:

• Подобається 1
  • Ха-Ха 3
  • 100% 1

13 минут назад, AVA сказал:

під Одесою вождь лив добу

Бачив я того Вождя ;). Ченгачкук ще той , норм бухае.:umora:

23 хвилини тому, AVA сказав:

як під Одесою вождь лив добу

Чингачгук?

Только что, ромео сказал:

Чингачгук?

Фото зеленского , на національність :dntknw:

Чи по моєму тексту фраза із Купера :umora:

Вождь треба було у лапки взяти ..

" Вождь " ...

:umora:

Бо так пишите , чи дождь , чи вождь ..:dntknw:

20 минут назад, В 361 сказал:

Бачив я того Вождя ;). Ченгачкук ще той , норм бухае.:umora:

Та не замітив,  ще я  і Купера згадав :umora:

Телефон напевно індійський :umora:

3 хвилини тому, В 361 сказав:

Бо так пишите , чи дождь , чи вождь ..:dntknw:

і ше не ясно, чи лив, чи пив

39 минут назад, Конструктор сказал:

Бермудський"

На захід від мене є фермерка мала  ( баба) . Сіє гречку кожен рік , гречка лялька , але нуль виділлення .:umora:. І кожен рік якийсь лох приїжаї до тої гречки , я таким лохом був у 2013:umora:.

Після того як чую від когось що він стояв у тому місці , то тихенько посміхаюсь , і згадую своє ..:umora:

2 минуты назад, gardener сказал:

П'ють алкаші . ;)  . Норм дядьки лляють:umora:.

5 минут назад, gardener сказал:

Ну якщо дощ лив , то я напевно пив, а що робити  мокро , ну вождь уже може снився , якщо зараз у тексті вискочив , підсознаніє :umora:

4 минуты назад, AVA сказал:

Та не замітив,  ще я  і Купера згадав :umora:

Телефон напевно індійський :umora:

Кіпера мож? 

Чи гол Кіпера ??:umora:

Чи БіКіперра ?:dntknw:

54 хвилини тому, Wladimir_K сказав:

У мене було купа боліт кругом. Землі слугували бо в рівчаках вода стояла. На місці боліт бур'ян росте. А те щоб вода бігла з полів, то останній раз було напевне 6-7 років назад і всі пасіки у мене відносно недалеко від Горині стоять.

В мене  пасіка на балці років 15 назад коли ставив то по ній вода з'являлася після сходу снігів ,а потім наприкінці серпня зникала останнє десятиріччя вона зовсім не надходить ,один раз тільки років 7 тому трималася трохи з Весни 

2 минуты назад, В 361 сказал:

Кіпера мож? 

Чи гол Кіпера ??:umora:

Чи БіКіперра ?:dntknw:

Так наче правильно Купер , фенімор, довго згадував фенімор,  все фен у мозгу крутився , інет поміг:umora: 

1 минуту назад, AVA сказал:

Так наче правильно Купер , фенімор, довго згадував фенімор,  все фен у мозгу крутився , інет поміг:umora: 

ДоМажор, сіБемоль. Ну не тямлю я в тих нотах:dntknw:.  То було десь 2021.?

8 минут назад, В 361 сказал:

ДоМажор, сіБемоль. Ну не тямлю я в тих нотах:dntknw:.  То було десь 2021.?

Ну за ноти це недо мене , точно , слуху немає , я даже бджіл не чую,  оті всі музичні звуки від голоду ,мені все пофіг , один звук 

Дуже звуки у роботі машини чує жінка , у музику школі закінча  , я поки непостукає не чую :umora:

Даже зайво...., а чуєш щось не так , звук помінявся , як машину купили 

Поїхали якось на три штири дні на море під Одесу , ніби 2021 р . Місяць чи липень чи серпень не помню . То на трасі Київ Одеса , за 50 км +- до Од . Влупив такий дощ , і сніг , що всі машини зупинились :umora:. Навіть я проснувся , який спав техенько на задньому сидінні .  Відчуття тоді було таке собі :umora:. То таке , потім було веселіше:umora:

6 годин тому, yu1986ra сказав:

З прісної води придатної для споживання його наврядчи робитимуть. Та й після окиснення водню має утворюватися вода.

Згідно статті "Зелений водень. Що це таке та які перспективи виробництва в Україні"  мають його виробляти саме з прісної води  в певних областях. А що з ним мають робити далі - можна почитати в вікіпедії - Газотранспортна система України, Перспективи. Да, і не думаю, що скільки води розложили, то стільки  й отримають під час згорання водню. А то вийде майже вічний двигун.

Нема води зараз літом, вперше пересохло джерело на березі. Нема тих снігів, коли моя мама була малою - тин замітало, хто біля поля - то і хату, ходили діди відкопувати сусідів.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...