Женя Ц. Опубликовано 20 января, 2025 Share Опубликовано 20 января, 2025 55 минут назад, Ворон сказал: На календарі, зима, на вулиці, весна, тепло. А шо тоді літом буде, мабуть всі +45. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 20 января, 2025 Share Опубликовано 20 января, 2025 15 хвилин тому, Женя Ц. сказав: А шо тоді літом буде, мабуть всі +45. Я не Ванга, цього незнаю. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 20 января, 2025 Share Опубликовано 20 января, 2025 6 минут назад, Ворон сказал: Я не Ванга, цього незнаю. Та це так,мислі в слух. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 20 января, 2025 Share Опубликовано 20 января, 2025 1 хвилину тому, Женя Ц. сказав: Та це так,мислі в слух. Може думки, ів голос? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 20 января, 2025 Share Опубликовано 20 января, 2025 15 минут назад, Ворон сказал: Може думки, ів голос? Суржик "мать його" 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 20 января, 2025 Share Опубликовано 20 января, 2025 0+1 хмарність практично весь день ,під вечір стало прохолодно й мерзко 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 21 января, 2025 Share Опубликовано 21 января, 2025 В 20.01.2025 в 09:50, gardener сказал: Тихо, ясно. Зрання було -3. Тільки не можу зрозуміти - то ше мороз, чи вже заморозок? Ще тільки заморозки були. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 21 января, 2025 Share Опубликовано 21 января, 2025 В 20.01.2025 в 11:47, ромео сказал: Попереду прогноз як для зимівки нехороший... постійний плюс... Піде розплід Мене, наразі, турбує більше відсутність опадів, аніж розплід. Пройшло майже 2/3 зими, а опадів чєпуха впала. Ще ранньої весни не вистачає для повноти картини. 1 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 21 января, 2025 Share Опубликовано 21 января, 2025 52 хвилини тому, Олександр С. сказав: Ще ранньої весни не вистачає для повноти картини. Воно так і буде - блисне разок сонечко і таке прохолодне нещастя буде тягнутись аж до травня 2 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 21 января, 2025 Share Опубликовано 21 января, 2025 Як Вам лютий? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 21 января, 2025 Share Опубликовано 21 января, 2025 46 хвилин тому, Женя Ц. сказав: Як Вам лютий? Поживем, побачим. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 21 января, 2025 Share Опубликовано 21 января, 2025 6 хвилин тому, Ворон сказав: Поживем, побачим. А шо там бачити? 20.01.2025 в 15:18, Ворон сказав: На календарі, зима, 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 21 января, 2025 Share Опубликовано 21 января, 2025 1 година тому, Женя Ц. сказав: Як Вам лютий? Це заодно і на березень, і на квітень... 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 21 января, 2025 Share Опубликовано 21 января, 2025 Сьогодні весна , тихо світило сонце після обід . Послухав бджіл тихо гудуть , в пчільнику +3 . Заніс мед для підігріву , десь в лютом буду по пакетах розкладати . 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 21 января, 2025 Share Опубликовано 21 января, 2025 2 часа назад, Женя Ц. сказал: Як Вам лютий? На Х, не подумайте що Харашо. Опадів німа, але сонця конєшно більше ніж в січні. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 21 января, 2025 Share Опубликовано 21 января, 2025 В нас стабільно 0+2 хмарність ,волого 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 21 января, 2025 Share Опубликовано 21 января, 2025 19 минут назад, Олександр С. сказал: На Х, не подумайте що Харашо. Опадів німа, але сонця конєшно більше ніж в січні. У мени великі сумніви що будуть опади,можливо якийсь дощ і ляпне,але нам від того не легше. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 22 января, 2025 Share Опубликовано 22 января, 2025 11 часов назад, Женя Ц. сказал: У мени великі сумніви що будуть опади,можливо якийсь дощ і ляпне,але нам від того не легше. Взагалі давним давно, коли ще були великі сніги , то обично вони були у лютому , може зараз хоть дождь піде 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 22 января, 2025 Share Опубликовано 22 января, 2025 14 часов назад, Женя Ц. сказал: Як Вам лютий? А що температура зимівника , майже і будувати не потрібно 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 22 января, 2025 Share Опубликовано 22 января, 2025 12 часов назад, Женя Ц. сказал: У мени великі сумніви що будуть опади,можливо якийсь дощ і ляпне,але нам від того не легше. От у вас там, конкретно заклинило. У мене з 5 ранку, йде дощ і закінчитися має, аж завтра вранці. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 22 января, 2025 Share Опубликовано 22 января, 2025 1 час назад, AVA сказал: Взагалі давним давно, коли ще були великі сніги , то обично вони були у лютому , може зараз хоть дождь піде Може ! 1 час назад, AVA сказал: А що температура зимівника , майже і будувати не потрібно А ніхто їх і не будував,постійно зимують на вулиці. 1 час назад, mits сказал: От у вас там, конкретно заклинило. У мене з 5 ранку, йде дощ і закінчитися має, аж завтра вранці. Конкретно ! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 22 января, 2025 Share Опубликовано 22 января, 2025 1 година тому, mits сказав: От у вас там, конкретно заклинило. У мене з 5 ранку, йде дощ і закінчитися має, аж завтра вранці. В мене поцяпало трошки зранку і все. навіть доріжки не змочило добре. 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 22 января, 2025 Share Опубликовано 22 января, 2025 Невеликий сніжок був 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 22 января, 2025 Share Опубликовано 22 января, 2025 2 години тому, mits сказав: От у вас там, конкретно заклинило. У мене з 5 ранку, йде дощ і закінчитися має, аж завтра вранці. Шо є, то є. Пороблено. Ні дощу, ні снігу. Інколи шось трохи поцяпає і доста... 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Павлович Опубликовано 22 января, 2025 Share Опубликовано 22 января, 2025 Пішов сніжок, але навіть землю не накрило. Земля сухуща. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.