Жезус Опубликовано 9 сентября, 2024 Share Опубликовано 9 сентября, 2024 Десь +23, хмарність й весь день мряка осінь 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 10 сентября, 2024 Share Опубликовано 10 сентября, 2024 Таки дощ... це капєц. Отже маєм (якшо не прмиляюсь): з 18 Червня по 10 Вересня без дощу. 84 дня 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 сентября, 2024 Share Опубликовано 10 сентября, 2024 2 години тому, Вадім Полтава сказав: Таки дощ... це капєц. таке відчуття шо Ви не раді. 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 10 сентября, 2024 Share Опубликовано 10 сентября, 2024 7 минут назад, gardener сказал: таке відчуття шо Ви не раді. Та. Я дивився вгору на воду, яка зверху капа з хмар і думав шо це таке. Аж потом вспомнив: навєрно це називається дощ... 2 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 сентября, 2024 Share Опубликовано 10 сентября, 2024 11 годин тому, Вадім Полтава сказав: Та. Я дивився вгору на воду, яка зверху капа з хмар і думав шо це таке. Дивлюсь я на набо, тай думку гадаю. Чи дощ, чи не дощ, я ніяк не згадаю. Дванадцять неділь води з неба не бачив. Таки дощ. Це капець. Оце накосячив. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 10 сентября, 2024 Share Опубликовано 10 сентября, 2024 12 годин тому, Вадім Полтава сказав: це називається дощ... Шо? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 10 сентября, 2024 Share Опубликовано 10 сентября, 2024 2 минуты назад, ромео сказал: Шо? Та нема вже. Ото пару раз по 5хв і всьо. Адаптуємся до нового клімату, переходим на Сахаріку. 6 минут назад, ромео сказал: Шо? Та. Схоже на воду, крапельками. Летить з хмар. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 сентября, 2024 Share Опубликовано 10 сентября, 2024 7 хвилин тому, ромео сказав: Шо? вода 12 годин тому, Вадім Полтава сказав: яка зверху капа з хмар 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 10 сентября, 2024 Share Опубликовано 10 сентября, 2024 3 хвилини тому, Вадім Полтава сказав: Та. Схоже на воду, крапельками. Летить з хмар. Ви якимись дивними фразами говорите... вода з хмар? Нічого не понятно... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 10 сентября, 2024 Share Опубликовано 10 сентября, 2024 6 минут назад, ромео сказал: Ви якимись дивними фразами говорите... вода з хмар? Нічого не понятно... Ну. По легенді так буває. Кажуть шо то Додж... чи Добдж... наче шось таке... точно не повню 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 11 сентября, 2024 Share Опубликовано 11 сентября, 2024 8 годин тому, Вадім Полтава сказав: Схоже на воду, крапельками. Летить з хмар. Точно вода. Летить з хмар. Без всяких прогнозів. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 14 сентября, 2024 Share Опубликовано 14 сентября, 2024 10.09.2024 в 21:45, Вадім Полтава сказав: Летить з хмар. Зрання до вечора Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 14 сентября, 2024 Share Опубликовано 14 сентября, 2024 15 минут назад, gardener сказал: Зрання до вечора Та капєц. А в нас одні понти. Навколо села покрутилося і, поблискуючи молніями, кудись собі пішло. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 14 сентября, 2024 Share Опубликовано 14 сентября, 2024 В 10.09.2024 в 21:03, gardener сказал: Дивлюсь я на набо, тай думку гадаю. Чи дощ, чи не дощ, я ніяк не згадаю. Дванадцять неділь води з неба не бачив. Таки дощ. Це капець. Оце накосячив. Непоганий був в моїх краях вночі з четверга на п'ятницю і вже сьогодні з 12 години і до цього часу йде постійно дощ з невеликими перервами 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 14 сентября, 2024 Share Опубликовано 14 сентября, 2024 1 година тому, Вадім Полтава сказав: Та капєц. А в нас одні понти. Навколо села покрутилося і, поблискуючи молніями, кудись собі пішло. Я не знаю де вони ті дощі беруть? Хто їх їм дає... В нас як не було так і нема... 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 14 сентября, 2024 Share Опубликовано 14 сентября, 2024 16 минут назад, ромео сказал: Я не знаю де вони ті дощі беруть? Хто їх їм дає... В нас як не було так і нема... Та отож. Може дурять нас? Тролять? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 14 сентября, 2024 Share Опубликовано 14 сентября, 2024 3 години тому, Вадім Полтава сказав: Та капєц. Так і не перестає 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 14 сентября, 2024 Share Опубликовано 14 сентября, 2024 21 минуту назад, gardener сказал: Так і не перестає Іздіваєтесь, да? 1 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 15 сентября, 2024 Share Опубликовано 15 сентября, 2024 10 годин тому, gardener сказав: Так і не перестає В нас на ранок зтих, але напевно ненадовго. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 15 сентября, 2024 Share Опубликовано 15 сентября, 2024 Сухо,десь +25, практично весь день поривчастий штормовий вітер ,під вечір стих 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 15 сентября, 2024 Share Опубликовано 15 сентября, 2024 В мене вчора вночі йшов затяжний дощик. Трохи промочив землю, пилюку прибив. Пожнивна гречка на піку цвітіння таки може щось і виділить. Ріпка вже згасає. Фермер почав був її дискувати, але чогось зупинився (може також дощу чекав?). Загалом сім'ї на цьому точку виглядають краще ніж на інших і по кормах, і по розплоду (біля 2 р рута). 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 15 сентября, 2024 Share Опубликовано 15 сентября, 2024 Дощу в нас так і не було... На носі осіння посівна кампанія 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 16 сентября, 2024 Share Опубликовано 16 сентября, 2024 В моїх краях впринципі випало більш ніж достатньо опадів. Днів 3 в поле думаю наврядчи хтось заїде. З 14:00 в неділю знову пройшов у вигляді злив. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 16 сентября, 2024 Share Опубликовано 16 сентября, 2024 8 часов назад, ромео сказал: Дощу в нас так і не було... На носі осіння посівна кампанія Два дні гарно нас помочило . 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 18 сентября, 2024 Share Опубликовано 18 сентября, 2024 Дощ 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.