gardener Опубликовано 2 июня, 2024 Share Опубликовано 2 июня, 2024 Вітер сильнющий і дощ з градом. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 2 июня, 2024 Share Опубликовано 2 июня, 2024 1 минуту назад, gardener сказал: Вітер сильнющий і дощ з градом. А це пі.... ! Нам на сьогодні теж прогнозують грозу. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AntonUa Опубликовано 2 июня, 2024 Share Опубликовано 2 июня, 2024 Бажаю здоров'я, панове Приїхав у щорічну відпустку, та заїхав подивиться що там залишилось від пасіки. З трьох сімей, що перезимувати пока всі живі. Дві сім'ї вже відроїлися, а одна сім'я ще навід і не збирається. При цьому в нії багато росплоду, і корму вистачає. І що саме цікаве, в тому році ця сім'я теж не роїлась. Матка має залишки жовтої мітки на черевці. Забрав у них дві повномедні рамки, та поставив замість них вощину и магазин ( 8 рамок на 145 мм ) 8 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 июня, 2024 Share Опубликовано 2 июня, 2024 12 хвилин тому, Женя Ц. сказав: А це пі.... ! Нам на сьогодні теж прогнозують грозу. Та воно десь до Вас пішло. Вулики не розкрило, город замулило, калину зламало. дальше не бачив бо ше йде дрібненький дощик. 1 1 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 2 июня, 2024 Share Опубликовано 2 июня, 2024 Сухо вже понад місяць. Декілька днів назад, ледве пилюку прибило. Центр України. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 2 июня, 2024 Share Опубликовано 2 июня, 2024 6 годин тому, Женя Ц. сказав: Докінця місяця і почнеться головний взяток. мабуть раніше 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 2 июня, 2024 Share Опубликовано 2 июня, 2024 Також був невеликий дощ,з поривчастим вітром 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 2 июня, 2024 Share Опубликовано 2 июня, 2024 Погода перебиває медозбір. Взяток з 3 кг скоротився до 1. Дощик по кілька раз на день і землю не промочить, і робити нема коли. Другий раз мірюся колорадського покропити ''святою водою'' і два рази дощем кропить мені плечі. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 5 июня, 2024 Share Опубликовано 5 июня, 2024 Дощ, гроза 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 5 июня, 2024 Share Опубликовано 5 июня, 2024 3 години тому, Вадім Полтава сказав: Дощ, гроза то вчора було Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 5 июня, 2024 Share Опубликовано 5 июня, 2024 1 час назад, gardener сказал: то вчора було Ше й завтра буде 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 5 июня, 2024 Share Опубликовано 5 июня, 2024 Зранку капнуло 2 каплі, сухо, спекотно. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 5 июня, 2024 Share Опубликовано 5 июня, 2024 2 години тому, Вадім Полтава сказав: Ше й завтра буде Та воно миттєво висушує ще не долітаючи до землі ,парилка 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 5 июня, 2024 Share Опубликовано 5 июня, 2024 Лиє і гримить. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 июня, 2024 Share Опубликовано 8 июня, 2024 Через день , а то і кожен день дощі, вчора лило , зараз лиє... З такими темпами якраз аби встигнути ріпак до соняшнику відкачати. Бур'яни ростуть на очах, в город не влізеш - болото страшне. Сусід вже 4 раз жуків кропить, як тільки доходить до кінця городу і тут дощ. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 июня, 2024 Share Опубликовано 8 июня, 2024 3 минуты назад, Конструктор сказал: Через день , а то і кожен день дощі, вчора лило , зараз лиє... З такими темпами якраз аби встигнути ріпак до соняшнику відкачати. Бур'яни ростуть на очах, в город не влізеш - болото страшне. Сусід вже 4 раз жуків кропить, як тільки доходить до кінця городу і тут дощ. Липа значить має дати , дуже. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 июня, 2024 Share Опубликовано 8 июня, 2024 6 хвилин тому, Конструктор сказав: Через день , а то і кожен день дощі, вчора лило , зараз лиє.. Треба @ромео до Вас переїзжати. В нас цілу ніч мало лєти по прогнозу. але тільки тепер починає погримувати. +21. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 июня, 2024 Share Опубликовано 8 июня, 2024 19 хвилин тому, gardener сказав: Треба @ромео до Вас переїзжати. В нас цілу ніч мало лєти по прогнозу. але тільки тепер починає погримувати. +21. Та ну його, ще в мене дощів не стане. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 8 июня, 2024 Share Опубликовано 8 июня, 2024 41 хвилину тому, Конструктор сказав: Та ну його, ще в мене дощів не стане. Вам все шутки, а в мене від весни так і не було. І зараз також нема. Вчора грозова хмара краєм зачепило, трохи поморосіло і все... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 8 июня, 2024 Share Опубликовано 8 июня, 2024 1 час назад, ромео сказал: Вам все шутки, а в мене від весни так і не було. І зараз також нема. Вчора грозова хмара краєм зачепило, трохи поморосіло і все... У нас кожен день фактично проходять грози 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 июня, 2024 Share Опубликовано 8 июня, 2024 1 годину тому, ромео сказав: Вам все шутки, а в мене від весни так і не було. І зараз також нема. Вчора грозова хмара краєм зачепило, трохи поморосіло і все... В мене лиє мало не щодня, чесно кажучи думав що і до Вас таки добрались ці дощі. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 8 июня, 2024 Share Опубликовано 8 июня, 2024 2 години тому, Конструктор сказав: В мене лиє мало не щодня, чесно кажучи думав що і до Вас таки добрались ці дощі. Сьогодні хвилин 10 пройшов... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 июня, 2024 Share Опубликовано 8 июня, 2024 5 годин тому, gardener сказав: починає погримувати. на тім і закінчилось 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 9 июня, 2024 Share Опубликовано 9 июня, 2024 Знову злива. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 10 июня, 2024 Share Опубликовано 10 июня, 2024 12 годин тому, Конструктор сказав: Знову злива. Цієї ночі і мені лийнуло 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.