ДобровоЛ Опубликовано 20 мая, 2024 Автор Share Опубликовано 20 мая, 2024 10.05.2024 в 09:13, Пётр Ахтырский сказав: знову був мороз - 1 в повітрі В Ахтирці, як вже звикли, може таке бути й серед літа. Бо прокляті фашистські москалі у вас же поряд! І ми в курсі, що вони у вас начворили. А у мене в Княжичах погодка просто СУППЕРР ! Мною насаджена за три десятиліття(!) акація стоїть уся біла, як сніг. За ці роки такі мої насадження бачу чи не вперше. Перші кг нектару вже у вулику. І погодку он наобіцяли клас ! От би встигнути качнути до 1 червня. Бо маю повернутися у Нідерланди... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 20 мая, 2024 Автор Share Опубликовано 20 мая, 2024 4 години тому, yu1986ra сказав: З 16-ї йде дощ різної інтенсивності. Мабудь, почне рости трава. Трава - травою. А як взяток у таку погоду ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 21 мая, 2024 Share Опубликовано 21 мая, 2024 3 години тому, ДобровоЛ сказав: Трава - травою. А як взяток у таку погоду ? Самого мучить це питання, щось несуть але ваги на виїзному точку в лісі. Зараз погода ідеальна. Звісно, вчора дощик трохи перебив роботу (добре що не зранку), але сьогодні надолужать. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 21 мая, 2024 Share Опубликовано 21 мая, 2024 5 годин тому, ДобровоЛ сказав: А у мене в Княжичах погодка просто СУППЕРР !. З приїздом Вас 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 21 мая, 2024 Автор Share Опубликовано 21 мая, 2024 14 хвилин тому, gardener сказав: З приїздом Вас Дякую! А погодка - дійсно пока для акації просто супер! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 21 мая, 2024 Автор Share Опубликовано 21 мая, 2024 9 годин тому, yu1986ra сказав: З 16-ї йде дощ різної інтенсивності. Мабудь, почне рости трава. Та взяток сьогодні має у вас зрости, якщо дощ не переб'є. Вологість у повітрі досить відчутно впливає на аеличину нектаровиділення . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 22 мая, 2024 Share Опубликовано 22 мая, 2024 нарешті перша тепла ніч-+13 зранку,тепер чекаємо дощу. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 22 мая, 2024 Share Опубликовано 22 мая, 2024 2 часа назад, wwlo сказал: нарешті перша тепла ніч-+13 зранку,тепер чекаємо дощу. З дощами мабуть знову буде проблема.Вже другий день вітер дує акація сохне моментально,бджоли почали шаритися . 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 25 мая, 2024 Share Опубликовано 25 мая, 2024 2 години тому, gardener сказав: Мрячить дощик. навіть кави не встиг випити, як перемрячів. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 27 мая, 2024 Share Опубликовано 27 мая, 2024 Хочу дощу 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 27 мая, 2024 Share Опубликовано 27 мая, 2024 9 минут назад, ромео сказал: Хочу дощу Колись буде,навіть може на цьому тижні. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 мая, 2024 Share Опубликовано 27 мая, 2024 45 хвилин тому, ромео сказав: Хочу дощу А я як хочу. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 27 мая, 2024 Share Опубликовано 27 мая, 2024 Мед вже всі викачали? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 мая, 2024 Share Опубликовано 27 мая, 2024 22 хвилини тому, Женя Ц. сказав: Мед вже всі викачали? Ше ні. Минулого тижня взяв до чаю пару відер. Завтра планую видалячі ставити. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 27 мая, 2024 Share Опубликовано 27 мая, 2024 23 минуты назад, Женя Ц. сказал: Мед вже всі викачали? Я ще не починав. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 27 мая, 2024 Share Опубликовано 27 мая, 2024 16 минут назад, gardener сказал: Ше ні. Минулого тижня взяв до чаю пару відер. Завтра планую видалячі ставити. Сьогодні вже напад пішов,після того як повернув відкачані рамки,а вчора ще так було класно качати. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 27 мая, 2024 Share Опубликовано 27 мая, 2024 1 годину тому, Женя Ц. сказав: Мед вже всі викачали? Ше й не починав 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 27 мая, 2024 Share Опубликовано 27 мая, 2024 2 години тому, Женя Ц. сказав: Мед вже всі викачали? Я вже, в суботу завершив. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 27 мая, 2024 Share Опубликовано 27 мая, 2024 4 часа назад, ромео сказал: Ше й не починав Дивіться бо зїдять) 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 мая, 2024 Share Опубликовано 27 мая, 2024 35 хвилин тому, Женя Ц. сказав: Дивіться бо зїдять) Мед чи @ромео? 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 27 мая, 2024 Share Опубликовано 27 мая, 2024 22 минуты назад, gardener сказал: Мед чи @ромео? Спочатку мед 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 27 мая, 2024 Share Опубликовано 27 мая, 2024 1 година тому, Женя Ц. сказав: Дивіться бо зїдять) Най їдят... Менше буде роботи... І більше бджоли... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 27 мая, 2024 Share Опубликовано 27 мая, 2024 14 минут назад, ромео сказал: Най їдят... Менше буде роботи... І більше бджоли... Думав то я один не люблю робити 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 мая, 2024 Share Опубликовано 27 мая, 2024 5 годин тому, Ворон сказав: Я вже, в суботу завершив. Багато взяли? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
I dream of having honey Опубликовано 27 мая, 2024 Share Опубликовано 27 мая, 2024 7 часов назад, Женя Ц. сказал: Мед вже всі викачали? Потрохи качаю. Мед дуже густий, як карамель. Мабуть рапсу намішали. Чи щось інше може бути? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.