Neanderthalensis Опубликовано 9 марта, 2024 Share Опубликовано 9 марта, 2024 17 минут назад, mitar2007 сказал: На каком таймфрейме торгуете? Я не торгую. І не торгував ніколи. За винятком якихось конкурсів, або заради обналічування бонусів. Але це дуже давно все було. Проте це така цікава іграшка, від якої важко відчепитися.)) Маю постійно термінал на столі, та періодично перевіряю якісь ідеї. Така собі головоломка, яка ніколи не складається. Якби торгував, то це б було М1-М5. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Neanderthalensis Опубликовано 9 марта, 2024 Share Опубликовано 9 марта, 2024 49 минут назад, Mihail-ves сказал: А що таке не працює якщо ціна вийшла за межі встановлені в бот (нижня-верхня)? Робив окремі grid операції з різними монетами, то нічого в мене не згорало, а лише чекало відкату, або моєї ручної зупинки. Біс його зна. Це треба знати налаштування бота, торгівельного терміналу, а також поточний стан ордерів. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Neanderthalensis Опубликовано 9 марта, 2024 Share Опубликовано 9 марта, 2024 1 час назад, Mihail-ves сказал: А що таке не працює якщо ціна вийшла за межі встановлені в бот (нижня-верхня)? Робив окремі grid операції з різними монетами, то нічого в мене не згорало, а лише чекало відкату, або моєї ручної зупинки. Скоріш за все маржа вичерпана. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 9 марта, 2024 Автор Share Опубликовано 9 марта, 2024 "Висхідний трейлінг" працює ідеально. Зараз монета пішла више моїх верхніх границь. Бот добавляє наступний ордер в арифметичному порядку. І так до тих під скільки буде коштів. Так само буде коли буде відкат. Поки що все гаразд. ось скільки він вже додав у верх. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Neanderthalensis Опубликовано 9 марта, 2024 Share Опубликовано 9 марта, 2024 2 минуты назад, Mihail-ves сказал: "Висхідний трейлінг" працює ідеально. Зараз монета пішла више моїх верхніх границь. Бот добавляє наступний ордер в арифметичному порядку. І так до тих під скільки буде коштів. Так само буде коли буде відкат. Поки що все гаразд. Судячи по всьому це система "Сітка", одна з варіацій "мартингейлу". 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mitar2007 Опубликовано 9 марта, 2024 Share Опубликовано 9 марта, 2024 46 минут назад, Neanderthalensis сказал: Я не торгую. І не торгував ніколи. За винятком якихось конкурсів, або заради обналічування бонусів. Але це дуже давно все було. Автоматизация бэктеста непрограммисту по силам? Пытаюсь заставить себя сесть изучать pinescript, и всегда находятся причины))) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 9 марта, 2024 Share Опубликовано 9 марта, 2024 21 минуту назад, Mihail-ves сказал: "Висхідний трейлінг" працює ідеально. Зараз монета пішла више моїх верхніх границь. Бот добавляє наступний ордер в арифметичному порядку. І так до тих під скільки буде коштів. Так само буде коли буде відкат. Поки що все гаразд. ось скільки він вже додав у верх. Ти хворий на рак ( за твоїми словами ) отож взавтра після завтра ти помреш. . Я помру по роках.. Є запитання до мерця , нафіга мертвому гроші? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 9 марта, 2024 Автор Share Опубликовано 9 марта, 2024 На лікування завжди треба гроші. Хіба старому діду це не відомо? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 марта, 2024 Share Опубликовано 9 марта, 2024 10 хвилин тому, Пахомич сказав: Я помру по роках.. не факт 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Neanderthalensis Опубликовано 9 марта, 2024 Share Опубликовано 9 марта, 2024 36 минут назад, mitar2007 сказал: Автоматизация бэктеста Блін, я і не знав, що є таке слово "бектест", мусив іти гуглити. А що, в Вашому терміналі тестера нема? Що мається на увазі? Чи ви хочете власну стратегію перекласти на код, щоб протестити? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 9 марта, 2024 Share Опубликовано 9 марта, 2024 1 час назад, gardener сказал: не факт Роки то вирок , який оскаржии неможливоДо чого я веду. Десь там тисячі ідуть на смерть і мій внук також . Меньший попросив людей на снайперску гвинтівку для взводу старшого.За пару днів зібрали. А та курва хоче шоб за неї помирав сусід 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mitar2007 Опубликовано 9 марта, 2024 Share Опубликовано 9 марта, 2024 1 час назад, Neanderthalensis сказал: А що, в Вашому терміналі тестера нема? Заметил, что занимаюсь самообманом, в процессе теста прибыльные сделки завышаются, убыточные занижаются, в результате чего по факту система не вполне себя оправдывает. Автоматизация даёт беспристрастное тестирование. Торгую фонду m1-w1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Neanderthalensis Опубликовано 9 марта, 2024 Share Опубликовано 9 марта, 2024 2 минуты назад, mitar2007 сказал: Заметил, что занимаюсь самообманом, в процессе теста прибыльные сделки завышаются, убыточные занижаются, в результате чего по факту система не вполне себя оправдывает. Автоматизация даёт беспристрастное тестирование. Торгую фонду m1-w1 То есть Вы хотите советник по своим алгоритмам написать для тестера? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mitar2007 Опубликовано 9 марта, 2024 Share Опубликовано 9 марта, 2024 26 минут назад, Neanderthalensis сказал: есть Вы хотите советник по своим алгоритмам написать для тестера? Алгоритм прогнать по инструментам, получить за 10 лет результат (количество прибыльных, убыточных сделок) и торговать руками по лучшим инструментам или вообще эту систему не торговать. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Neanderthalensis Опубликовано 9 марта, 2024 Share Опубликовано 9 марта, 2024 Только что, mitar2007 сказал: Алгоритм прогнать по инструментам, получить за 10 лет результат (количество прибыльных, убыточных сделок) и торговать руками по лучшим инструментам Научиться кодить такие вещи, как торговый "советник", это он Вам нужен, конечно теоретически можно. Лично я пользуюсь терминалами МТ4 и МТ5, другими не интересовался, но они Вам вполне подойдут. В них используются языки mql4 и mql5 соответснвенно. Это грубо говоря немного кастрированный С++. Неплохо иметь под рукой какого-нибудь халявного программиста (у меня жена была ), который что-то подскажет и на вопрос ответит, потому как есть такие вещи, до которых сам и не додумаешься. Языки сами по себе простые, но програмный код - это некоторый переворот сознания, когда вы видите знакомую математическую формулу, а она совсем не то к чему вы привыкли. Есть сайты с подробными инструкциями как писать советники и индикаторы. Но на осознание всего этого времени может уйти много. Куча информации, которую нельзя назвать легкоусвояемой. Хотя многое зависит от таланта и возраста, а самое главное - энтузиазма. Нет, автоматизация бэктеста непрограммисту не по силам. По силам стать немножко программистом. Не знаю, ответил ли я на Ваш вопрос, но я старался. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Neanderthalensis Опубликовано 9 марта, 2024 Share Опубликовано 9 марта, 2024 3 часа назад, mitar2007 сказал: непрограммисту по силам Забув сказати, я теж не програміст 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Neanderthalensis Опубликовано 10 марта, 2024 Share Опубликовано 10 марта, 2024 19 часов назад, mitar2007 сказал: Автоматизация бэктеста непрограммисту по силам? Капєц, склєроз. Якщо ваш алгоритм не якийсь ну дуже хитрий і особливий, зайдіть на сайт https://www.mql5.com/ru/code там тисячі кодів, переважна більшість безкоштовні, та пошукайте те що Вам потрібно. Цілком ймовірно, що все вже давно написано за Вас. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 31 июля, 2024 Share Опубликовано 31 июля, 2024 Оце так поворот історії, з супер прибильного напрямку бджільництва "селекції" відразу в трейдинг крипти, і не якоюсь українською монеткою типу Karbo а битком відразу, вся та крипта без електроенергії нічого не коштує а мед з бджіл завжди можна на щось натурально обміняти чи за допомогою магії в алкоголь мігрувати . Ну якщо треба то можу відвантажити скільки треба меду за крипту 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 9 января Share Опубликовано 9 января В 06.03.2024 в 07:45, Mihail-ves сказал: Ну що почнемо відходити від торгівлі одного меду та маток, і перейдемо на більш "легкі" гроші. Легкі я маю на увазі в плані фізичної нагрузки, а не наживи. Три тижні вже в працюю на біржі www.binance.com , за цей час пережив початок стрімкого взльоту біткоїна, а вчора різкий відкат його більше ніж на 30. Як кажуть - очам страшно, а руки роблять. Думаю тема буде досить цікава, враховуючи стан війни, велике безробіття в селі, та дуже дешевий мед. Самий простий спосіб заробітку - це депозит в біткоїнах. На мою думку до кінця 2025 року він тільки буде рости. Так Ви гуру, все передбачили в далекому 2024. Цікаво, Ви багато відклали! Заробити за 2 роки три ікси це фантастичний результат! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.