дьома Опубликовано 30 мая, 2022 Share Опубликовано 30 мая, 2022 Колеги, хто має на продаж українську рамку, потрібно 100 шт. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 30 мая, 2022 Share Опубликовано 30 мая, 2022 3 часа назад, дьома сказал: Колеги, хто має на продаж українську рамку, потрібно 100 шт. У нас есть заготовка в местном магазине могу номер кинуть они отправляют по нп. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 30 мая, 2022 Share Опубликовано 30 мая, 2022 4 часа назад, дьома сказал: Колеги, хто має на продаж українську рамку, потрібно 100 шт. На всяк випадок уточніть розміри, бо я, наприклад, зустрічав три різних типи... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олег Мельник Опубликовано 30 мая, 2022 Share Опубликовано 30 мая, 2022 1 годину тому, ромео сказав: На всяк випадок уточніть розміри, бо я, наприклад, зустрічав три різних типи... Траплялися різного виробництва, але відрізнялися лише роздільниками і способом з'єднання елементів. Зовнішні розміри стандартні - 300х435. Принаймні мені в продажі інші не траплялися. Самоклепи в дядьківських садках - то інша річ)) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
дьома Опубликовано 30 мая, 2022 Автор Share Опубликовано 30 мая, 2022 2 години тому, ромео сказав: На всяк випадок уточніть розміри, бо я, наприклад, зустрічав три різних типи... Зовнішні розміри стандартні - 300х435 2 години тому, Александр К. сказав: У нас есть заготовка в местном магазине могу номер кинуть они отправляют по нп. давайте номер, зв'яжусь попитаю. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
дьома Опубликовано 30 мая, 2022 Автор Share Опубликовано 30 мая, 2022 15 хвилин тому, Олег Мельник сказав: Самоклепи в дядьківських садках - то інша річ)) Ото і мені попали в "спадок" дідові самоклепи то і переробляю на стандартну 435Х300. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олег Мельник Опубликовано 30 мая, 2022 Share Опубликовано 30 мая, 2022 2 хвилини тому, дьома сказав: Ото і мені попали в "спадок" дідові самоклепи то і переробляю на стандартну 435Х300. Вистачає ще їх. То окремі кулібіни свого часу розмір рамки виводили від розмірів листа вощини. Даданівська вощина залишає великі просвіти вздовж бокових планок, то декому вирішення знайшлось у зміні розміру рамки на вужчу, відповідно і вулики теж змінили розмір. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 30 мая, 2022 Share Опубликовано 30 мая, 2022 34 хвилини тому, Олег Мельник сказав: Вистачає ще їх. То окремі кулібіни свого часу розмір рамки виводили від розмірів листа вощини. Даданівська вощина залишає великі просвіти вздовж бокових планок, то декому вирішення знайшлось у зміні розміру рамки на вужчу, відповідно і вулики теж змінили розмір. Я хоч теж кулібін, але всі вулики робив по стандартах, вказаних в книгах, і ще ні секунди про це непожалкував. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 30 мая, 2022 Share Опубликовано 30 мая, 2022 050 13 51 668 Владимир Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.