дьома Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Колеги, хто має на продаж українську рамку, потрібно 100 шт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александр К. Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 3 часа назад, дьома сказал: Колеги, хто має на продаж українську рамку, потрібно 100 шт. У нас есть заготовка в местном магазине могу номер кинуть они отправляют по нп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 4 часа назад, дьома сказал: Колеги, хто має на продаж українську рамку, потрібно 100 шт. На всяк випадок уточніть розміри, бо я, наприклад, зустрічав три різних типи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олег Мельник Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 1 годину тому, ромео сказав: На всяк випадок уточніть розміри, бо я, наприклад, зустрічав три різних типи... Траплялися різного виробництва, але відрізнялися лише роздільниками і способом з'єднання елементів. Зовнішні розміри стандартні - 300х435. Принаймні мені в продажі інші не траплялися. Самоклепи в дядьківських садках - то інша річ)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
дьома Posted May 30, 2022 Author Share Posted May 30, 2022 2 години тому, ромео сказав: На всяк випадок уточніть розміри, бо я, наприклад, зустрічав три різних типи... Зовнішні розміри стандартні - 300х435 2 години тому, Александр К. сказав: У нас есть заготовка в местном магазине могу номер кинуть они отправляют по нп. давайте номер, зв'яжусь попитаю. Link to comment Share on other sites More sharing options...
дьома Posted May 30, 2022 Author Share Posted May 30, 2022 15 хвилин тому, Олег Мельник сказав: Самоклепи в дядьківських садках - то інша річ)) Ото і мені попали в "спадок" дідові самоклепи то і переробляю на стандартну 435Х300. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олег Мельник Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 2 хвилини тому, дьома сказав: Ото і мені попали в "спадок" дідові самоклепи то і переробляю на стандартну 435Х300. Вистачає ще їх. То окремі кулібіни свого часу розмір рамки виводили від розмірів листа вощини. Даданівська вощина залишає великі просвіти вздовж бокових планок, то декому вирішення знайшлось у зміні розміру рамки на вужчу, відповідно і вулики теж змінили розмір. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 34 хвилини тому, Олег Мельник сказав: Вистачає ще їх. То окремі кулібіни свого часу розмір рамки виводили від розмірів листа вощини. Даданівська вощина залишає великі просвіти вздовж бокових планок, то декому вирішення знайшлось у зміні розміру рамки на вужчу, відповідно і вулики теж змінили розмір. Я хоч теж кулібін, але всі вулики робив по стандартах, вказаних в книгах, і ще ні секунди про це непожалкував. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александр К. Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 050 13 51 668 Владимир Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.