Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

1 час назад, Sanich сказал:

Більше - там на відновлення імперії замахнулися. Дід себе вже царьом, фактично, оголосив, прирівнявши до Петра-1го. 

52 минуты назад, venchyk сказал:

Аз чого там все розпочиналося?

Про царів і про петра#першого

• Подобається 1

23 години тому, Sanich сказав:

Придворні - критикують лише опонентів і, часто, на видуманих або викручених темах.

То Ви про зелених?

53 хвилини тому, gardener сказав:

То Ви про зелених?

В тому числі. 

• Подобається 1

15 годин тому, ромео сказав:

Ви пробували глибше розібратися у цій справі? Чи зробили висновок, базуючись на гучних журналістських заголовках, які під копірку переписані десятками? Там багато нестиковок і двобічних трактувань.

Так, як в принципі, в будь-якій справі.

Багато писати не буду. Але коротко.

Клістрони ніхто не викрадав в росії.  Їх банально перекупили. Причому в рашці за 20к доларів, а перепродували Укроборонпрому за 200к (1шт)

Тепер спробуємо дати оцінку слідчому ДБР, який порушив справу. Припинити цю схему і піддати загрозі обороноздатність країни?

І так званому "каналу постачання" цих пристроїв. Про що піклувались в першу чергу ці "постачальники"? про свою кишеню чи посилення обороноздатності?

Питання надто непросте.

Дороги також обійшлись по ціні в 2 рази більше, ніж при попередниках. Але ніхто кримінальних справ не відкривав.

Але не про це. З клінстронами ДБР скоєно прямий злочин, бо ці пристрої вилучені були з зенітних комплексів, які стояли на бойовому чергуванні. І це знято було з тих, які прикривали південь і схід. 

Питання не просте, бо не зовсім зрозуміло що було головною метою - обеззброїти Україну під видом боротьби з корупцією, чи під любим приводом посадити Порошенка.

Якщо розбиратись глибше, то справа про нібито зловживання є абсурдною. Це що, був контракт, чи офіційні закупівлі, чи хтось з тієї сторони давав чеки і звітував? Це скупка краденого у російських військових. Шкода, яку нанесло це розслідування безпеці України неспівставна з любою завищеною ціною клінстронів. Агентурна мережа була розкрита, механізм постачання зруйнований, повітряний простір країни не захищений. Якими сумами це можна виміряти, особливо зараз, коли від бомбувань і ракетних обстрілів ми несемо мільярдні збитки і втрачаємо тисячі життів.

• Подобається 1

15 годин тому, ромео сказав:

Клістрони ніхто не викрадав в росії.  Їх банально перекупили. Причому в рашці за 20к доларів,

Ось тут помєдлєніє. 

А хто знає по якій ціні купували?

31 минуту назад, bdjolar10 сказал:

Ось тут помєдлєніє. 

А хто знає по якій ціні купували?

Базуюсь на словах людей. Де тут правда, де фантазії і маніпуляції - зі сторони ніхто не встановить... Але мені ясно одне - приплітати всі питання (навіть далекі і маловажливі), всі зальоти лише до однієї мети 

1 час назад, bdjolar10 сказал:

під любим приводом посадити Порошенка.

вибачте, але це смішно... 

• Подобається 1

1 годину тому, bdjolar10 сказав:

З клінстронами ДБР скоєно прямий злочин, бо ці пристрої вилучені були з зенітних комплексів, які стояли на бойовому чергуванні. І це знято було з тих, які прикривали південь і схід.

Клістрони, вилучені з техніки на чергуванні, були відразу ж й повернені, наскільки мені відомо. Це історія 2019-20го року. Я так зрозумів, що це зовсім інші клістрони.

12 годин тому, bdjolar10 сказав:

З клінстронами ДБР скоєно прямий злочин

Може, з клістронами? Чи для Вас це одне і те ж? Чи знаєте Ви, чим клістрон відрізняється від магнетрона. Як можна робити далекосяжні висновки, не знаючи, що це за прилади і навіщо вони потрібні?:umora:

• Подобається 2

В зв'язку з майже повною відсутністю громадського транспорту в нашому центрі громади постало питання про перехід на альтернативні види транспорту. Хто що може сказати про електросамокати і які краще. Сиву кобилу не рекомендувати, знаю, що краще ;)

4 години тому, asaltan сказав:

....Як можна робити далекосяжні висновки, не знаючи, що це за прилади і навіщо вони потрібні?:umora:

Ви ж також не знаєте, що і як відбувається у вулику. Але це не заважає Вам успішно торгувати медом. І не вважаєте себе дилетантом. В чому проблема? 

Не переводьте стрілки і не уникайте незручних запитань. Зайва буква не змінює сутті питання. Чи Ви вважаєте нормальним, що пообіді 24 лютого на Н.Каховській ГЕС вже телімпалась триколорна ганчірка і колони орків успішно ринули на праву сторону Дніпра в сторону рідного Вам Кривого Рогу?

То хтось дасть притомну відповідь чому так сталось.

• Здивований 1

21 минуту назад, bdjolar10 сказал:

То хтось дасть притомну відповідь, чому так сталось.

Ми так розуміємо у Вас вона є.

Так поділіться...

• Подобається 1

2 хвилини тому, ромео сказав:

Ми так розуміємо у Вас вона є.

Так поділіться...

А Ви цього хочете? Та й даремна це справа, адміністратор же сказав - все видалю.

Я взагалі не розумію, навіщо була створена ця тема і про що говорити. Ви хоч якийсь темник складіть про що можна  говорити, а про що ні, які джерела інформації правильні, а які ні.:umora:

• Ха-Ха 2

Тільки що, bdjolar10 сказав:

А Ви цього хочете? Та й даремна це справа, адміністратор же сказав - все видалю.

Тобто відповіді у вас немає? Ви просто хочете відосік якогось ЛОМа опублікувати натомість. Підхід - залізобетонний. З автором відосіка ж не поспориш. 

• Подобається 1

38 минут назад, bdjolar10 сказал:

А Ви цього хочете?

Трохи дивно виглядає.

Якщо я висловив прохання, то напевне хочу почути відповідь.

• Подобається 1

2 години тому, bdjolar10 сказав:

Давати відповідь на це питання на даний час некоректно:IMHO:,оскільки зі слів секретаря РНБО ще не проведено розслідування ,і взагалі ще нічого неясно.Однак про можливість нападу влада знала заздалегідь,це озвучено і неодноразово.Секретар РНБО  взагалі знав про напад ще після нового року ,і тому в той час кардинально змінив гардероб,став одягатися в одяг чорного кольору.Це був знак що влада готова до викликів.

• Ха-Ха 3

6 годин тому, Олександр Коваль сказав:

Хто що може сказати про електросамокати і які краще.

Мав у користуванні 4 електровелосипеди. Теща досі їздить на одному. Якщо коротко не рекомендую жодного, краще на бензині.:IMHO:. Основна причина проїхав N  кілометрів, а повернутися не вистачає заряду, або повернувся, і потрібно поїхати ще раз, так ні, лише через кілька (до 8) годин.:hi:

• Подобається 3

5 годин тому, Sanich сказав:

Тобто відповіді у вас немає? Ви просто хочете відосік якогось ЛОМа опублікувати натомість. Підхід - залізобетонний. З автором відосіка ж не поспориш. 

ЛОМ, порохобот, придворний...

"А вы,  батенька, чьих будете?"

6 часов назад, bdjolar10 сказал:

А Вы хотите ? Можете дат ответ сами , приезжайте . У нас быстро доставят , а потом расскажут . Одного приехали забрали с дома , две недели уже нет и весточки . Теперь все языки в жопу засунули и некто ценных советов не даёт , а раньше хрен остановишь . Так что меньше спора надо быть сплочённым , а не умничать .

Вчера вечером как бахнуло жена аж присела , а я голову преклонил , но всё рамно в лоб получил взрывной волной так как с кухни выходил на улицу и в дверях это меня застало, но радовало что самолёт после этого быстренько в рашку по чухал , значит ППО работает   . А чартыры эти уже достали над головами летать

• Подобається 5
  • Сумно 3

2 години тому, Шульц сказав:

Мав у користуванні 4 електровелосипеди. Теща досі їздить на одному. Якщо коротко не рекомендую жодного, краще на бензині.:IMHO:. Основна причина проїхав N  кілометрів, а повернутися не вистачає заряду, або повернувся, і потрібно поїхати ще раз, так ні, лише через кілька (до 8) годин.:hi:

Та там 2 км. всього. Туди не проблема - скотився і все. А назад під гору треба топати ніжками, в жару, коли й так на роботі набігається по тих селах

• Подобається 2

14 хвилин тому, Олександр Коваль сказав:

Та там 2 км. всього.

Якщо до 20 км в день тоді можете брати сміливо. я рахував по пробігу від заміни до заміни акумуляторів, при довоєнних цінах на бензин, виходило приблизно в два рази дешевше ніж на бензині. Це при тому що скутер у мене з інжектором і бере 1,5-1,8 на сотню

• Подобається 3

9 часов назад, Олександр Коваль сказал:

про електросамокати і які краще

У знайомого хіаомі ,довольний дуже ! Тільки оригінал брати ,той що за 17+-(може уже й більше) не за 12 ( барахло,копія)

• Дякую 1

12 часов назад, Олександр Коваль сказал:

Та там 2 км. всього. Туди не проблема - скотився і все. А назад під гору треба топати ніжками, в жару, коли й так на роботі набігається по тих селах

А я б ще рекомендував би, якшо є можливість, заодно і генератора якогось узяти. Або сонячні батареї. Бо не факт, що не відключать електропостачання, або будуть давати на півчаса в місяць чі шось таке...

• Дякую 1
  • Ха-Ха 1

21 годину тому, bdjolar10 сказав:

Чи Ви вважаєте нормальним, що пообіді 24 лютого на Н.Каховській ГЕС вже телімпалась триколорна ганчірка і колони орків успішно ринули на праву сторону Дніпра в сторону рідного Вам Кривого Рогу?

Це злочин.:IMHO:

21 годину тому, bdjolar10 сказав:

Дадуть, але пізніше.:IMHO:

• Подобається 3

19 часов назад, venchyk сказал:

Секретар РНБО  взагалі знав про напад ще після нового року ,і тому в той час кардинально змінив гардероб,став одягатися в одяг чорного кольору.Це був знак що влада готова до викликів.

Та да, готові були, «Я знаю, що багато людей думали, що я, можливо, перебільшую, але я знав, і у нас були дані на підтвердження цього, що він (хуйло. – Ред.) перейде кордон. Не було жодних сумнівів. І Зеленський не хотів цього чути, і багато хто з людей теж», – заявив Байден. 

1 час назад, asaltan сказал:

Дадуть, але пізніше.:IMHO:

Чому ж і зараз можуть, дістануть ще якогось мертвечука.......:hi:

• Подобається 1

Миллиард в день: Россия за 100 дней войны с Украиной заработала почти 100 миллиардов долларов от экспорта нефти

За первые 100 дней войны с Украиной Россия заработала 98 млрд долларов на экспорте ископаемого топлива. Большая часть экспорта пришлась на Евросоюз. Об этом сообщил независимый финского Центра исследований энергетики и чистого воздуха (CREA), пишет Al Jazeera.

Согласно отчету, за первые 100 дней вооруженного конфликта на долю ЕС пришелся 61% российского экспорта ископаемого топлива на сумму около 60 млрд долларов. 

В пятерку крупнейших покупателей за 100 дней российского вторжения на территорию Украины вошли Китай (13,2 млрд долларов), Германия (12,7 млрд долларов), Нидерланды (8,4 млрд долларов), Италия (8,4 млрд долларов) и Турция (7 млрд долларов).
Доходы России в первую очередь приходятся на продажу сырой нефти ($46 млрд). За ней следуют газ, нефтепродукты, сжиженный природный газ и уголь.

Несмотря на то, что российский экспорт в мае резко сократился, а страны и компании отказались от его поставок из-за войны, глобальный рост цен на ископаемое топливо продолжал наполнять казну Кремля, а доходы от экспорта достигли рекордно высокого уровня, пишет Al Jazeera. 

По данным CREA, средние экспортные цены в России были примерно на 60 процентов выше, чем в прошлом году. В отчете также говорится, что некоторые страны увеличили свои закупки у России, включая Китай, Индию, Объединенные Арабские Эмираты и Францию.

:unsure:

Санкції... Нємислємиє санкції, вони такі...

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...