BeeGuard Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 Ищю производителя вощины, кторый смог бы переработать мой воск 500 кг. на вощину размер Рута. Из основных требований наличие стерилизатора (автоклава), и моё полное присутствие от загрузки сырья до упаковки вощины . Приеду в любую точку Украины. 093-350-24-71 Александр Link to comment Share on other sites More sharing options...
Винодел Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 Зверніться до " Долина меду" в Запоріжжі. Мої товариши переробилиу них наш забрусний, приймали участьв виробництві, пакуванні. Жили , одну ніч в готелі. Хлопці роблять даданівську, рутівську, магазінну. Тільки аромат вощини не такий як отримували з забрусної що переробляли в Дергачах, мені і родині менш подобаеться. Родині тому, що сушив вощину в хаті, доби три. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александр К. Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Или у нас в Дергачах правда это дальше чем Запарожье. Брониславович там катает со своего воска у него можно узнать подробности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaj Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Только что, BeeGuard сказал: Шукаю виробника вощини, який зміг би переробити мій віск 500 кг. на вощину розмір Рута. З основних вимог є наявність стерилізатора (автоклава), і моя повна присутність від завантаження сировини до упаковки вощини. Приїду до будь-якої точки України. 093-350-24-71 Олександр Краще Боярки Київоблбджолопрому найти щось вряд чи й можна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taras NTG Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 1 час назад, Gaj сказал: Краще Боярки Київоблбджолопрому найти щось вряд чи й можна. я в цьому році катав у них зі свого забрусу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Ivanovich Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 В 15.02.2022 в 21:42, BeeGuard сказал: Ищю производителя вощины, кторый смог бы переработать мой воск 500 кг. на вощину размер Рута. Катав у Дергачах в цьому році. Все дуже сподобалося - віск в стерилізатор загружали при мені і дозволили бути під час виробництва вощини. Розміри вощини ідеальні, плюс можна замовить любу товщину вощини. За день переробляють якраз 500кг воску. 4 часа назад, Gaj сказал: Краще Боярки Київоблбджолопрому найти щось вряд чи й можна. Рутовську вощину в них катать не рекомендую, бо дуже гуляють розміри вощини(доводиться підрізать майже кожен листок). Та і не дозволяють бути присутнім під час виробництва вощини(телефонував, цікавився). Link to comment Share on other sites More sharing options...
chajka2005 Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 І я в цьому році катав у Боярці зі свого забрусного воску. Але в одній пачці із порізаною вощиною колір вощини із мого забрусного воску різний. Питання до колег, це таке може бути? Чи мій забрусний віск просто замінили? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 26 хвилин тому, chajka2005 сказав: І я в цьому році катав у Боярці зі свого забрусного воску. Але в одній пачці із порізаною вощиною колір вощини із мого забрусного воску різний. Питання до колег, це таке може бути? Чи мій забрусний віск просто замінили? Зліва свіжа вощина, справа вилежана, тобіш зроблена раніше. п/с при прогріті на сонці,буде як свіжа, але вона з чужого воску. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chajka2005 Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 23 минуты назад, Ворон сказал: Зліва свіжа вощина, справа вилежана, тобіш зроблена раніше. п/с при прогріті на сонці,буде як свіжа, але вона з чужого воску. Це із однієї пачки. Із власного забрусного воску. Пан Домбровський давав слово і гарантію 100%, що все буде чесно Із цієї ж партії. Зберігалася в одних умовах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chajka2005 Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Є в мене сумніви, що вся вощина із мого забрусного воску. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 14 хвилин тому, chajka2005 сказав: Є в мене сумніви, що вся вощина із мого забрусного воску. Два верхніх листи катані вторік, нижні свіжі, я ніколи не вірю бізнесменам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Ivanovich Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 5 часов назад, Ворон сказал: Два верхніх листи катані вторік, нижні свіжі, я ніколи не вірю бізнесменам. Теж нема довіри до людей, коли вони не дозволяють навіть подивиться як буде кататися твоя вощина. В Дергачах я був присутній від самої загрузки в воскоплавильну ванну(ще й допомагав завантажувать) до прокатки і запаковки. А в Домбровського може бути що завгодно. В мене з їхньою організацією років 5 назад стався дуже неприємний інцидент. Міняв віск на вощину і плюс вирішив трохи продать воску. Прийомщиця перевіряла кожний зливок воску(розбивала), все нормально. Через кілька днів мені телефонують із Боярки і говорять з погрозами, щоб я приїжджав забирав свій віск повертав кошти бо мовляв якась бадяга не проходить ні пояких параметрах(колір, запах, на зломі і т.д.). Зрозуміло я відмовився, поговорили на підвищених тонах. А пізніше виявилося, що вони переплутали мій віск із воском іншого клієнта. Звичайно вибачилися, але вже мати справу з їхньою фірмою не було ніякого бажання. 6 часов назад, chajka2005 сказал: Це із однієї пачки. Із власного забрусного воску. Пан Домбровський давав слово і гарантію 100%, що все буде чесно Із цієї ж партії. Зберігалася в одних умовах. Розтопіть один листок і інший і порівняйте колір воску. І все стане на свої місця. Якщо колір буде однаковий, то вся вощина із забрусного воску(хоч можливо і не з вашого). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Ivanovich Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Я вже виставляв фото перетопленої вощини із забрусного воску(мого) і вощини з Боярки. Продублюю фото тут Link to comment Share on other sites More sharing options...
Іван Затуливітер Posted June 4, 2022 Share Posted June 4, 2022 Не по темі вощини, але пару років тому купляв у боярці насіння фацелії((((( засіяв 30 соток ручною сівалкою - зійшов бур ян десь 90 відстотків( прийшлось усе пересаджувати. писав їм листа на почту - відповіді не отримав... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.