Jump to content

Recommended Posts

Ищю производителя вощины, кторый смог бы переработать мой воск 500 кг. на вощину размер Рута. 

Из основных требований наличие стерилизатора (автоклава), и моё полное присутствие от загрузки сырья до упаковки вощины .

Приеду в любую точку Украины.

093-350-24-71 

Александр

Зверніться до " Долина меду" в Запоріжжі. Мої товариши переробилиу них наш забрусний, приймали участьв виробництві, пакуванні. Жили , одну ніч в готелі. Хлопці роблять даданівську, рутівську, магазінну. Тільки аромат вощини не такий як отримували з забрусної  що переробляли в Дергачах, мені і родині менш подобаеться. Родині тому, що сушив вощину в хаті, доби три.

Или у нас в Дергачах правда это дальше  чем Запарожье. Брониславович там катает со своего воска у него можно узнать подробности.

Только что, BeeGuard сказал:

Шукаю виробника вощини, який зміг би переробити мій віск 500 кг. на вощину розмір Рута. 

З основних вимог є наявність стерилізатора (автоклава), і моя повна присутність від завантаження сировини до упаковки вощини.

Приїду до будь-якої точки України.

093-350-24-71 

Олександр

Краще Боярки Київоблбджолопрому найти щось  вряд чи й можна.:IMHO:

1 час назад, Gaj сказал:

я в цьому році катав у них зі свого забрусу

В 15.02.2022 в 21:42, BeeGuard сказал:

Ищю производителя вощины, кторый смог бы переработать мой воск 500 кг. на вощину размер Рута.

Катав у Дергачах в цьому році. Все дуже сподобалося - віск в стерилізатор загружали при мені і дозволили бути під час виробництва вощини. Розміри вощини ідеальні, плюс можна замовить любу товщину вощини. За день переробляють якраз 500кг воску.

4 часа назад, Gaj сказал:

Рутовську вощину в них катать не рекомендую, бо дуже гуляють розміри вощини(доводиться підрізать майже кожен листок). Та і не дозволяють бути присутнім під час виробництва вощини(телефонував, цікавився).

• 3 months later...

І я в цьому році катав у Боярці зі свого забрусного воску. Але в одній пачці із порізаною вощиною колір вощини із мого забрусного воску різний. Питання до колег, це таке може бути? Чи мій забрусний віск просто замінили? 

IMG-1cc2cb15168320100b94c99354f795cc-V.jpg

26 хвилин тому, chajka2005 сказав:

І я в цьому році катав у Боярці зі свого забрусного воску. Але в одній пачці із порізаною вощиною колір вощини із мого забрусного воску різний. Питання до колег, це таке може бути? Чи мій забрусний віск просто замінили? 

IMG-1cc2cb15168320100b94c99354f795cc-V.jpg

Зліва свіжа вощина, справа вилежана, тобіш зроблена раніше. :hi:п/с при прогріті на сонці,буде як свіжа, але вона з чужого воску. 

23 минуты назад, Ворон сказал:

Зліва свіжа вощина, справа вилежана, тобіш зроблена раніше. :hi:п/с при прогріті на сонці,буде як свіжа, але вона з чужого воску. 

Це із однієї пачки. Із власного забрусного воску. Пан Домбровський давав слово і гарантію 100%, що все буде чесно 

Із цієї ж партії. Зберігалася в одних умовах.

IMG-e9bc382c89f0ae7481a9f4cd23ee4faa-V.jpg

Є в мене сумніви, що вся вощина із мого забрусного воску. :dntknw:

14 хвилин тому, chajka2005 сказав:

Є в мене сумніви, що вся вощина із мого забрусного воску. :dntknw:

Два верхніх листи катані вторік, нижні свіжі, я ніколи не вірю бізнесменам. :hi:

• Sanich changed the title to Шукаю виробника вощини
5 часов назад, Ворон сказал:

Два верхніх листи катані вторік, нижні свіжі, я ніколи не вірю бізнесменам. :hi:

Теж нема довіри до людей, коли вони не дозволяють навіть подивиться як буде кататися твоя вощина. В Дергачах я був присутній від самої загрузки в воскоплавильну ванну(ще й допомагав завантажувать) до прокатки і запаковки.

А в Домбровського може бути що завгодно. В мене з їхньою організацією років 5 назад стався дуже неприємний інцидент. Міняв віск на вощину і плюс вирішив трохи продать воску. Прийомщиця перевіряла кожний зливок воску(розбивала), все нормально. Через кілька днів мені телефонують із Боярки і говорять з погрозами, щоб я приїжджав забирав свій віск повертав кошти бо мовляв якась бадяга не проходить ні пояких параметрах(колір, запах, на зломі і т.д.). Зрозуміло я відмовився, поговорили на підвищених тонах. А пізніше виявилося, що вони переплутали мій віск із воском іншого клієнта. Звичайно вибачилися, але вже мати справу з їхньою фірмою не було ніякого бажання.

6 часов назад, chajka2005 сказал:

Це із однієї пачки. Із власного забрусного воску. Пан Домбровський давав слово і гарантію 100%, що все буде чесно 

Із цієї ж партії. Зберігалася в одних умовах.

Розтопіть один листок і інший і порівняйте колір воску. І все стане на свої місця. Якщо колір буде однаковий, то вся вощина із забрусного воску(хоч можливо і не з вашого).

Я вже виставляв фото перетопленої вощини із забрусного воску(мого) і вощини з Боярки. Продублюю фото тут

364478538_.jpg.29822c1959710b5ea11ab8d0f0c56c37.thumb.jpg.57713164616e545f2303b9d7facbf11f.jpg

• 2 weeks later...

Не по темі вощини, але пару років тому купляв у боярці насіння фацелії((((( засіяв 30 соток ручною сівалкою - зійшов бур ян десь 90 відстотків( прийшлось усе пересаджувати. писав їм листа на почту  - відповіді не отримав...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...