Перейти к содержанию

Бджолопакети 2022

Рекомендуемые сообщения

22 хвилини тому, BezGmo сказав:

"моє містечко" это где?? Ну. пример канечно человека, идеально владющего суржиком так себе))))
а вообще как по мне суржик это и есть украинский язык, но с оговоркой на то, что в нем нет русского, польского, и других лишних народов. И язык он так же как чеовек развивается. не всегда в лучшую сторону, но невозможно принимать литературный язык за истенно правильный. В мире люди не говорят на литературных языках, от слова совсем.

Моє містечко - це якраз Звенигородський р-н, Батьківщина нашого Пророка Тараса. Взагалі, Ваша думка близька до тієї, що активно проповідують в філії РПЦ, з однією тільки різницею, що там взагалі не визнають українську мову

13 хвилин тому, Олександр Коваль сказав:

Моє містечко - це якраз Звенигородський р-н, Батьківщина нашого Пророка Тараса. Взагалі, Ваша думка близька до тієї, що активно проповідують в філії РПЦ, з однією тільки різницею, що там взагалі не визнають українську мову

странная мысль учитывая, что я не признаю рпц , так как это часть украинской церкви. ну. тут простая логика с каждой стороны страны на язык влияет другая страна, от этого никак не избавится. поэтому суржик это не только присутствие рос слов но и польских. молдовских. и еще каких либо. но в центре Украины это влияние самое меньшее. и мы либо говорим что украинский это тот что в цетре, и используем его. либо говорим. что украинский язык это собрание всех суржиков в один язык. а придумывать слоа из ничего как-то глупо

14 хвилин тому, BezGmo сказав:

странная мысль учитывая, что я не признаю рпц , так как это часть украинской церкви. ну. тут простая логика с каждой стороны страны на язык влияет другая страна, от этого никак не избавится. поэтому суржик это не только присутствие рос слов но и польских. молдовских. и еще каких либо. но в центре Украины это влияние самое меньшее. и мы либо говорим что украинский это тот что в цетре, и используем его. либо говорим. что украинский язык это собрание всех суржиков в один язык. а придумывать слоа из ничего как-то глупо

Взагалі, тренд зараз такий, що в правопис стараються включати слова з різних діалектів з тією лише умовою, що слово має містити автентичний характер. Тобто слова іншомовного походження виключаються. Стверджувати те, що на Сході розмовляють виключно полтавською трасянкою не коректно і свідчення є тому крайнє, роздобуте в сумських хуторах відео нашого колеги @Cfif-a, також рекомендую переглянути крайнє відео ханей-маней

В нас теж є схожі з полтавським блогером персонажі, і те як вони спілкуються в побуті, то швидше вплив кварталів і сватів всяких. Ще так можуть спілкуватися земляки, які довгий час пропрацювали на Крайній Півночі

9 годин тому, Олександр Коваль сказав:

на Сході розмовляють виключно полтавською трасянкою не коректно

Трасянкою називають суміш білоруської і російської мови, іноді білоруської та української. Суржик - це суміш української та російської. Навряд-чи на Полтавщині розмовляють трасянкою.:IMHO:

15 хвилин тому, asaltan сказав:

Трасянкою називають суміш білоруської і російської мови, іноді білоруської та української. Суржик - це суміш української та російської. Навряд-чи на Полтавщині розмовляють трасянкою.:IMHO:

Баскевич, ймовірно, із білорусів, як і сумнозвісний Янукович. Ну це для тих, хто не до кінця зрозумів мій сарказм

10 годин тому, Олександр Коваль сказав:

Взагалі, тренд зараз такий, що в правопис стараються включати слова з різних діалектів з тією лише умовою, що слово має містити автентичний характер. Тобто слова іншомовного походження виключаються. Стверджувати те, що на Сході розмовляють виключно полтавською трасянкою не коректно і свідчення є тому крайнє, роздобуте в сумських хуторах відео нашого колеги @Cfif-a, також рекомендую переглянути крайнє відео ханей-маней

В нас теж є схожі з полтавським блогером персонажі, і те як вони спілкуються в побуті, то швидше вплив кварталів і сватів всяких. Ще так можуть спілкуватися земляки, які довгий час пропрацювали на Крайній Півночі

я про это вообще не писал. и посмотрите транскирипцию honey money это два сова. а это произношение режит слух

1 година тому, BezGmo сказав:

я про это вообще не писал. и посмотрите транскирипцию honey money это два сова. а это произношение режит слух

Ханей-маней, то не моє :dntknw: . Це хтось з блогерів зробив анонс під час стріму, коли вартість пакетів обсмоктували, а вже через кілька тижнів в якості реклами полізло і зрозумів, що то таке

Я ось теж можу прискібтись до того, що з вище написаного Вами щось мені там ріже, але воно мені зовсім не ріже :IMHO:

Всі головне зрозуміли що автор мав на увазі,но поумнічати хлібом не корми. Одні філологи.

Хлопці, не засирайте земляку тему. Створіть собі тему, бо тут не має змоги переносити повідомлення.

• 2 weeks later...

Цікаво все ж з доставкою бджолопакетів. Чи укр пошта їх планує доставляти наступного року..

Цього року припинили відправку пакетів а маток з липня відправляли лише без накладного платежу і без страховки..

Будемо надіятись що 22 році укрпошта буде працювати з пакетами. Буде інфа від них напишу обовязково.

21.12.2021 в 12:09, 0671125005 сказав:

Будемо надіятись що 22 році укрпошта буде працювати з пакетами. Буде інфа від них напишу обовязково.

не буде. Балакали з ними минулого року. Ледь вибили можливість відправляти маток.

• 1 month later...
07.12.2021 в 09:44, 0671125005 сказав:

Бджолопакети туру та мід з власної пасіки. Карпатської породи, на 4 рамки Дадана (3р. +1к. Матки 2021р) можливі інші варіанти складу пакета. Початок травня 2022 приймаються замовлення від одного пакета, тара наша або покупця, бджоли високопродуктивні і дуже миролюбні, економні в зимівлі, стійкі до хвороб. Доставку в інші міста України ми здійснюємо за допомогою кур'єрських служб Укр пошта. Ціна 1200-1400 Місцезнаходження: Чернівецька обл., м.Хотин. Працюю на постійній основі!!! Якість і порядність гарантую!!! Тел. 0505552454 viber

Ну, що таке "мід" то ми знаємо. Ну, а що то за птах такий "Бджолопакети туру" - поясніть, шановний, якщо вам то не важко. :please:

А яка вартість буде на 1 травня, 5 та 10-те пакетів 4р + струс з двох повних рамок з власною тарою у вас прямо на пасіці ?

Ліпше в личку.

19.12.2021 в 20:33, realto сказав:

Цікаво все ж з доставкою бджолопакетів. Чи укр пошта їх планує доставляти наступного року..

Цього року припинили відправку пакетів а маток з липня відправляли лише без накладного платежу і без страховки..

А НП тихо,мирно, називаючи відправлення ЗАПЧАСТИНАМИ - не пробували? так усі ж розсилають.

12 годин тому, luka сказав:

А НП тихо,мирно, називаючи відправлення ЗАПЧАСТИНАМИ - не пробували? так усі ж розсилають.

Бджолопакети як запчасти:crazy: непогані такі запчастини :umora:

13 годин тому, luka сказав:

Так, класна ідея.

Залишилось лиш бджіл умовити тихо сидіти... 

Ну і ще домовитись з покупцем чи отримувачем що ризики по доставці бджолопакету на покупці...

І можна пакувати бджолопакет як запчастини чи ще можна написати наприклад що там книги.. 

Ще класний варіант написати що там крихкі і фігурні кирпичі наприклад... чи скло вироби..

Добре б ще було щоб якщо бджоли полізуть з пакету так щоб тоді нп дзвонила до отримувача.. адже це він їх клієнт.. він їх замовив по нп

Замовник інструктував відправника так от написати... і він же оплачуватиме послуги з доставки.. 

Ну як підходить варіант? 

(На всякий випадок чи може хто в танку :) напишу що всі ці слова я написав як жарт. Вони не мають рекомендаційного характеру, і так робити не можна. 

Домовлятись з замовником про ризики і хто за що відповідає потрібно.).

Бджолопакети наче офіційно перевозить нічний експрес.

7 часов назад, realto сказал:

Ну як підходить варіант?

або продавати лише самовивозом (хоча я вважаю що купувати потрібно лише так)

15 годин тому, rudakov сказав:

Бджолопакети як запчасти:crazy: непогані такі запчастини :umora:

Та там же  мова була  про маток.:frusty::dntknw:

@0671125005 ! 

"А яка вартість буде на 1 травня, 5 та 10-те пакетів 4р + струс з двох повних рамок з власною тарою у вас прямо на пасіці ?"

0671125005  Мене це теж цікавить.:please:

Рамки  на 300 увас на фото. А чи на 230 рамку пакети будуть?:dntknw:

І їх ціна. Та чи можна придбати безрамкові і безматочні  пакети?:ah:

10 часов назад, Len Don сказал:

@0671125005 ! 

"А яка вартість буде на 1 травня, 5 та 10-те пакетів 4р + струс з двох повних рамок з власною тарою у вас прямо на пасіці ?"

0671125005  Мене це теж цікавить.:please:

Рамки  на 300 увас на фото. А чи на 230 рамку пакети будуть?:dntknw:

І їх ціна. Та чи можна придбати безрамкові і безматочні  пакети?:ah:

А яка вартість буде на 1 травня, 5 та 10-те пакетів 4р + струс з двох повних рамок з власною тарою у вас прямо на пасіці ?" 

Ціна 1 травня 1400 - 1500

Такий бджолопакет після 15 травня 1000

В нас вся пасіка на рамці 300, 230 немає ше думаю на рахунок цієї рамки попит поки що невеликий.

Безсотових пакетів непродаємо, безматки можемо продати невелику к-сть до 30 шт

В 29.01.2022 в 10:12, realto сказал:

Так, класна ідея.

Залишилось лиш бджіл умовити тихо сидіти... 

Ну і ще домовитись з покупцем чи отримувачем що ризики по доставці бджолопакету на покупці...

І можна пакувати бджолопакет як запчастини чи ще можна написати наприклад що там книги.. 

Ще класний варіант написати що там крихкі і фігурні кирпичі наприклад... чи скло вироби..

Добре б ще було щоб якщо бджоли полізуть з пакету так щоб тоді нп дзвонила до отримувача.. адже це він їх клієнт.. він їх замовив по нп

Замовник інструктував відправника так от написати... і він же оплачуватиме послуги з доставки.. 

Ну як підходить варіант? 

(На всякий випадок чи може хто в танку :) напишу що всі ці слова я написав як жарт. Вони не мають рекомендаційного характеру, і так робити не можна. 

Домовлятись з замовником про ризики і хто за що відповідає потрібно.).

Бджолопакети наче офіційно перевозить нічний експрес.

Нічний експрес пакети перевозить відправляв в 20 році. Доставляли добре. Плануємо цього року працювати з ними. Укрпошта ше думає ???

12 годин тому, 0671125005 сказав:

Нічний експрес пакети перевозить відправляв в 20 році. Доставляли добре. Плануємо цього року працювати з ними. Укрпошта ше думає ???

Років з дев'ять тому цей Нічний експрес угробив 600 пакетів, що йшли з Мукачева до Донецька. Те, що вони усі запарилися, вияснили вже у Києві. Й моїх там з півдесятка від В.А.Гайдара  було... :dntknw: Так що, 005, надійно застраховуйте доставку. :IMHO:

12 годин тому, 0671125005 сказав:

А яка вартість буде на 1 травня, 5 та 10-те пакетів 4р + струс з двох повних рамок з власною тарою у вас прямо на пасіці ?" 

Ціна 1 травня 1400 - 1500

Такий бджолопакет після 15 травня 1000

В нас вся пасіка на рамці 300, 230 немає ше думаю на рахунок цієї рамки попит поки що невеликий.

Безсотових пакетів не продаємо, безматки можемо продати невелику к-сть до 30 шт

Це ціна пакетів  з вашою упаковкою (ящиками)?

30.01.2022 в 00:35, Len Don сказав:

Та там же  мова була  про маток.:frusty::dntknw:

Якщо про маток то так. Тоді вірно...

Вони маленькі, їх можна добре запакувати і написати що це товари для саду й городу.

І зазвичай відправник ще й гарантує доставку (у всякому разі я так роблю. Якщо матка недоїхала то вишлю заміну.. але вже якщо отримали то далі за неї відповідає пасічник... ну і якщо багато замін на конкретну людину тоді немає змісту і відправляти... ) 

Хоча по хорошому ця ситуація лиш тому що відправник не страхує живі товари і нехоче їх відправляти.. по суті якби ми продавали матку з рук в руки то покупець би отримав одразу добру матку і в цей час відповідальність за її життя перейшла до покупця...

Тому й самовивіз маток майже без черги...

В 31.01.2022 в 00:49, ДобровоЛ сказал:

Це ціна пакетів  з вашою упаковкою (ящиками)?

1550, тара 160 

Заархивировано

Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.

• Создать...