Перейти к содержанию

Ціна пакетів в наступному сезоні

Рекомендуемые сообщения

Тільки що, Агропродукты сказав:

Если будет такая же весна как в этом году,когда у нас вся акация черной стояла.То лучше продать пакеты а помощью остатков  взять подсолнух.

О! Тут я згоден з вами. Але хто ж нам видасть ті точні прогнози?  :ah:"Хто володіє інформацією, той володіє і світом." - у мене написано в кожному посту.:az:

2 хвилини тому, Пчеломучитель_ua сказав:

Бакс был по 8, а мед брали по 22. Кажись 2014

А... То я цього не врахував...:ah:

А я этот год продавал по 1500..  А на новый сезон вообще в раздумиях . или поставить 2 тыс. за пакет или не продавать пакеты и пускай носят мёд

5 минут назад, ДобровоЛ сказал:

А де це й коли ви таку ціну бачили : 70х26= 1820гривасів ?:ah:

Або Ви мене не зрозуміли, або я не зрозумів. Особисто продавали(я і колеги по 64 бакси, і 90 баксів за шестирамочні), а хлопці що ближче до гір продавали по 70-75 баксів. І мед тоді для мене був як бонус, і ціну тодішню на нього я навіть не пам'ятаю.

2 часа назад, Пчеломучитель_ua сказал:

Наверное всё же 2013 г.:IMHO:

Только что, Сергей Тюркин сказал:

Скорее всего=))) Ща гляну когда бакс по 8 был=)))

А сколько будет стоить рутовский пакет 3+1 или 4 рамки с расплодом .А то приз помог мне найти 100 штук надо еще 100 найти.У кого какие мысли?

10 минут назад, Пчеломучитель_ua сказал:

Якраз у 2014 не продавав пакети, бо давали 320 грн(30 баксів). 64 бакси давали 2011-2012 роки 

2 минуты назад, Сергей Тюркин сказал:

в начале года был по 8, а в августе или сентябре по 12 здал.

1 минуту назад, Серж 82 сказал:

Якраз у 2014 не продавав пакети, бо давали 320 грн(30 баксів). 64 бакси давали 2011-2012 роки 

Сергей Тюркин поправил, 2013!

3 минуты назад, Сергей Тюркин сказал:

В 2013 помоєму давали за пакет 45, чи 50 баксів. А на 2014 ціна впала на пакети.

18 хвилин тому, Сергей Тюркин сказав:

А я этот год продавал по 1500..  А на новый сезон вообще в раздумиях . или поставить 2 тыс. за пакет или не продавать пакеты и пускай носят мёд

Гарна ціна... Але то ж у вас - на півдні.  Шляхом вдач - невдач можна прогнозувати, що хоч наступного сезону акація щось та повинна видати... То може й до 1500 гривасів пакети дійдуть у наступному сезоні. А я якраз можу й купувати, а як буде вигідно, то навіть й продавати...:ah:

Беглый просмотр по сайтам. Самые дешёвые по 900, самые дорогие 1300 (одно объявление 2500 пакет :blink:). Ну и у каждого разные условия минимума, цены на ящик, доставки. 

В этом году парни с Бердянска брали в Харьковской обл. 30 пакетов по 850 грн., ящики их, забирали сами.

23 хвилини тому, Серж 82 сказав:

Або Ви мене не зрозуміли, або я не зрозумів. Особисто продавали(я і колеги по 64 бакси, і 90 баксів за шестирамочні), а хлопці що ближче до гір продавали по 70-75 баксів. І мед тоді для мене був як бонус, і ціну тодішню на нього я навіть не пам'ятаю.

:blink: Гарні ціни у вас там на Буковині біля Дністра!:ay:

8 минут назад, ДобровоЛ сказал:

Ще сторінок з півсотні у цій темі пропишуть, тоді й ціна з"явиться...:umora::IMHO:

А може і ціла сотня, бо щось пан Андрій зарано відкрив тему. Біжу в аптеку запасуся корвалолом :umora:

12 минуты назад, ДобровоЛ сказал:

Ще сторінок з півсотні у цій темі пропишуть, тоді й ціна з"явиться...:umora::IMHO:

:umora: И что теперь  ждать до февраля что бы спланировать сколько денег отложить на пакеты.

8 минут назад, Джаз сказал:

Беглый просмотр по сайтам. Самые дешёвые по 900, самые дорогие 1300 (одно объявление 2500 пакет :blink:). Ну и у каждого разные условия минимума, цены на ящик, доставки. 

В этом году парни с Бердянска брали в Харьковской обл. 30 пакетов по 850 грн., ящики их, забирали сами.

В мене один знайомий першу партію продав по 950, другу по 800, а коли після 15 травня дзвонили -шукали і давали по 900, то він жалів що продав по 800.

Так буде і в наступному році, будуть і дешеві пакети.

4 години тому, pr1zZ сказав:

А почему нужно учитывать цену на мед? Кто-то использовал сироп гфс в 2 раза дешевле закормка 

Денис про що ти говориш який ГФС в два рази дешевше,якщо брати рідину у плотності одна і та сама ціна,і причому гфс до ціни на пакети,Денис ти на нуки шукаєш дешеві пакети:hmm:,ну вибач що я так подумав просто побачив як ти надто засуєтився:),

16 минут назад, ДобровоЛ сказал:

Це москалі платили, і жалілись що це наші східняки так ціни нагнали, і вони так платити як наші не можуть бо далеко везти.

50 минут назад, Сергей Тюркин сказал:

Ещё посчитайте сколько они весной на развитие сьедят  свежепринесённого нектара и пыльци и тогда вообще пропадёт желание их продавать.

Эти расходы всегда идут сами по себе, и их никто не учитывает. А вот зиму обещают очень непредсказуемую и холодную, она и внесёт коррективы в цену пакетов и маток.

18 минут назад, ДобровоЛ сказал:

Згадую з ностальгією.

14 хвилини тому, Агропродукты сказав:

:umora: И что теперь  ждать до февраля что бы спланировать сколько денег отложить на пакеты.

Я вважаю , що на даному етапі весною реальна ціна пакета буде у межах 1200 гривасів.:IMHO: Я про нижню планку...

Це якщо не враховувати українські реалії на той час -  "франкшизу".:ah:

1 година тому, Мико сказав:

12 кг х 12,6 гривна =151 гривеник 

Только причём здесь затраты на корм в  зиму 

Цену пакетов диктует СПРОС на них 

Я вот уже записал 30 пакетов с баками по 1500 гривен 

и человек хотел предоплату сделать (видно что то знает ),я не согласился  

Та в цьому роцi по 1200 продавали ,що ж тепер знижувати цiну 

та сама ситуація,вже сьогодні люди готові робити предоплату на пакети,спрос на пакети в цьому році відрізняється суттєво замовлення вже є повне,в розмові з покупцями є згода ,що пакети зростуть в ціні на 50-40%,з головами районих обєднань розмовляв,теж саме говорять,що замовлення на пакети вже розпочались,і що ціна зросте по відношенню до цьогорічної на 50%.

15 хвилин тому, Серж 82 сказав:

А може і ціла сотня, бо щось пан Андрій зарано відкрив тему. Біжу в аптеку запасуся корвалолом :umora:

Ліпше на город до якоїсь бабусі за коноплями...:rofl::umora::wave:

23 хвилини тому, Джаз сказав:

Теж непогана ціна була - дивлячись для кого...

• ромео changed the title to Ціна пакетів в наступному сезоні

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...