Володимир 74 Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 Продам дві платформи для бджіл. Перша на базі причіпа птс-4, на кругу, довжина 7,4м, ширина 2,2м ціна 16тис. грн. Друга на базі зіловського причіпу, також на кругу, має дві видвижні секції, довжина в транспортному положенні 8,5м, в розкладеному положенні 16м, на платформу стає 70 10-ти рамкових вуликів. Ціна 26тис. грн. Платформи без документів. Територіально знаходяться - Черкаська обл., Драбівський р-н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triton Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 Как же без документов их перевозить? До первого поста полиции? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatolievich Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 4 хвилини тому, Triton сказав: Как же без документов их перевозить? До первого поста полиции? нее........до первого пункта по приему металлолома Link to comment Share on other sites More sharing options...
Володимир 74 Posted September 17, 2020 Author Share Posted September 17, 2020 6 годин тому, Triton сказав: Как же без документов их перевозить? До первого поста полиции? Переважна більшість пасічників, що користується такими платформами, як правило документів не мають і кочують на невеликі відстані до 100км, і вже давно навчилися як спілкуватися з поліцією. Для тих пасічників, кому потрібні документи, на сьогоднішній час можуть офіційно зареєструвати як причіпи для перевезення вуликів, було б бажання. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Володимир 74 Posted September 17, 2020 Author Share Posted September 17, 2020 7 годин тому, Anatolievich сказав: нее........до первого пункта по приему металлолома Не засмічуйте тему. Якщо це Вам не цікаво, або не потрібно - проходьте мимо. Якщо бажаєте показати гостроту свого розуму найдіть відповідний розділ і тему форуму. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triton Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 1 час назад, Володимир 74 сказал: Переважна більшість пасічників, що користується такими платформами, як правило документів не мають і кочують на невеликі відстані до 100км, і вже давно навчилися як спілкуватися з поліцією. Для тих пасічників, кому потрібні документи, на сьогоднішній час можуть офіційно зареєструвати як причіпи для перевезення вуликів, було б бажання. Научите,как общаться с полицией ,что бы не конфисковали прицеп, без регистрации..А лучше как сие чудо зарегестрирвать, без каких либо документов.. Как мне элементарно доказать в мрео,что я их не украл( а они мною куплены)..Я давно хочу себе такой, но они все без номеров..Чисто по полю возить.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLAVVS Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 В 17.09.2020 в 22:09, Triton сказал: Научите,как общаться с полицией ,что бы не конфисковали прицеп, без регистрации..А лучше как сие чудо зарегестрирвать, без каких либо документов.. Как мне элементарно доказать в мрео,что я их не украл( а они мною куплены)..Я давно хочу себе такой, но они все без номеров..Чисто по полю возить.. У каждого свой опыт. Полиция у каждого в своем регионе . Попробуй может и все получится . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triton Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 11 часов назад, VLAVVS сказал: У каждого свой опыт. Полиция у каждого в своем регионе . Попробуй может и все получится . Спасибо,я в такие игры не играю.. Люблю ,что бы все было по закону и без проблем..Вообще не охота стоять с пчелами на трассе и торговаться с ментами.. Я как то раз вез пакты с западной в центральную часть и менты меня продержали пару часов ,часть пакетов запарилось.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VВиталий Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Прицепы для перевозки пчел регистрируют не в мрэо,а в сельхозуправлении. В Мелитополе парень изготавливает прицепы, спросите у него.На ютубе есть его видео Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triton Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 2 часа назад, VВиталий сказал: Прицепы для перевозки пчел регистрируют не в мрэо,а в сельхозуправлении. В Мелитополе парень изготавливает прицепы, спросите у него.На ютубе есть его видео Это не верная информация... Все транспортные средства , регистрируются в мрэо. Хоть то пчелы, свиньи, кони... Или куры ... Или снегоход.. вам сельхозуправление выдаст гос. Номера и регистрационный талон? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVA Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 8 часов назад, Triton сказал: Это не верная информация... Все транспортные средства , регистрируются в мрэо. Хоть то пчелы, свиньи, кони... Или куры ... Или снегоход.. вам сельхозуправление выдаст гос. Номера и регистрационный талон? Сельхозуправління регістрірують і дають гос номер не тільки на с/х прицепи до трактора а й трактори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 14 годин тому, Triton сказав: Это не верная информация... Все транспортные средства , регистрируются в мрэо. Хоть то пчелы, свиньи, кони... Или куры ... Или снегоход.. вам сельхозуправление выдаст гос. Номера и регистрационный талон? В минулому Сільхозуправління , а зараз Держпродспоживслужба , проводить реєстрацію сільхозтехніки , спецтехніки. Тракторний причіп відноситься до сільхозптехніки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VВиталий Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 В техталоне указывают - только для перевозки пчел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
targal Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 В 30.09.2020 в 12:01, Triton сказал: Спасибо,я в такие игры не играю.. Люблю ,что бы все было по закону и без проблем..Вообще не охота стоять с пчелами на трассе и торговаться с ментами.. Я как то раз вез пакты с западной в центральную часть и менты меня продержали пару часов ,часть пакетов запарилось.. Я перевожу прицепи з відкритими льотками при пстановці поліції виключаю задні фари у трактор бжола починає летіти на світло і вся бесіда з ментами ідь скоріше звідси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.