Anatoliy50 Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 Двічі давав оголошення про продаж вуликів, з мене двічі вимагали гроші, на розвиток сайту. Я не розумію приколу, або у нас платні оголошення з відповідним прайсом, або безкоштовні! Треба хрестик зняти, або одягнути труси. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Укроп Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 37 минут назад, Anatoliy50 сказал: Двічі давав оголошення про продаж вуликів, з мене двічі вимагали гроші, на розвиток сайту. Я не розумію приколу, або у нас платні оголошення з відповідним прайсом, або безкоштовні! Треба хрестик зняти, або одягнути труси. Геть не бачу в цьому щось лукавого. Людина створила один їз найкращих бджолярських сайтів в Україні. Постійно ним опікується, витрачає на нього купу своїх власних грошей. Візьміть створіть своє, розкрутіть сайт, і дозвольте на ньому розміщувати оголошення безкоштовно. Я побачу, як Ви тоді заспіваєте 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatoliy50 Posted April 12, 2020 Author Share Posted April 12, 2020 1 хвилину тому, Укроп сказав: Геть не бачу в цьому щось лукавого. Людина створила один їз найкращих бджолярських сайтів в Україні. Постійно ним опікується, витрачає на нього купу своїх власних грошей. Візьміть створіть своє, розкрутіть сайт, і дозвольте на ньому розміщувати оголошення безкоштовно. Я побачу, як Ви тоді заспіваєте А Ви читали, що я написав? Якщо я виразився не достатньо однозначно, то я за прайс і однакові, зрозумілі умови для кожного форумчанина! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Укроп Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 35 минут назад, Anatoliy50 сказал: А Ви читали, що я написав? Якщо я виразився не достатньо однозначно, то я за прайс і однакові, зрозумілі умови для кожного форумчанина! Так.саме так і є. Умови однакові для будь якого форумчанина. У нього немає щоб хтось був ближчим, а хтось дальшим. Він від усих, рівно віддалений Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 47 минут назад, Anatoliy50 сказал: я за прайс і однакові, зрозумілі умови для кожного форумчанина! Но тем кто в желтых футболках привелегии надо сохранить 3 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Укроп Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 3 минуты назад, Мико сказал: Но тем кто в желтых футболках привелегии надо сохранить А хто у нас в жовтих футболках? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 4 минуты назад, Укроп сказал: А хто у нас в жовтих футболках? Цитата это потому что Вы не (Совет Форума)а обычный (Пользователь)Совет форума тут рекламирует маток, мед, нуклеусы, помощниц и к ним еще помощниц какие то желтые футболки и все это на халяву все как в верховной раде кто ближе к кухне тот и в шоколаде Догадайтесь с трёх раз 3 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igk6 Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 1 час назад, Укроп сказал: ...........один їз найкращих бджолярських сайтів в Україні. Який же він після цього найкращий? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Укроп Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 2 часа назад, igk6 сказал: Який же він після цього найкращий? Якщо Вам щось не подобається, то Вас ніхто за руку не тримає. Повторюсь ще раз. Тут ніколи не було, і нікому не буде, ніяких привілегій. Головний адмін створив суперовий інтернет ресурс, утримує його виключно за свої кошти. Для нього бджоли не є засобом заробітку, а є лише як хобі. Тому, честь йому і хвала, що він піклується про цей інтернет ресурс. Він має повне право, встановлювати тут свої правила. Правила для всих одні, жовтих футболок тут немає 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 27 минут назад, Укроп сказал: жовтих футболок тут немає В жовтих футболках є особини Тiльки привiлеiв не мають 7 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FES Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 @Укроп,а чому сайт перестали відвідувати посічники які зараз активно ведуть блоги в Youtube та не тільки. Паланочка,Фабро,Фадеєв,Іван Михайлович та ще багато інших.Я думаю їм є як поділитись своїм досвідом,але в чомусь існує причина чи к комусь. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 1 минуту назад, FES сказал: @Укроп,а чому сайт перестали відвідувати посічники які зараз активно ведуть блоги в Youtube та не тільки. Паланочка,Фабро,Фадеєв,Іван Михайлович та ще багато інших.Я думаю їм є як поділитись своїм досвідом,але в чомусь існує причина чи к комусь. Всех названых особ не устраивает мелкий ресурс форум Да и особо делиться опытом нет желания Здесь идёт общение на любые темы ,а им нужны покупатели Другое дело Ютуб или фейсбук с миллионной аудиторией Вот где можно продать товар , а что форум до сотни в день не набирается народа Да и продать маток тут практически невозможно так как тут 80 % матководы 11 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Укроп Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 34 минуты назад, Мико сказал: В жовтих футболках є особини Тiльки привiлеiв не мають Тепер зрозумів. Це він думав що Ви маєте якісь превілеї? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Укроп Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 34 минуты назад, FES сказал: @Укроп,а чому сайт перестали відвідувати посічники які зараз активно ведуть блоги в Youtube та не тільки. Паланочка,Фабро,Фадеєв,Іван Михайлович та ще багато інших.Я думаю їм є як поділитись своїм досвідом,але в чомусь існує причина чи к комусь. Іван Михайлович періодично тут з`являється. Не так часто як би хотілось, але все ж з`являється. Денис здимів як трохи підмочив репутацію із вступом до секти Стритовича. Ваня думаю що в знак солідарності з Денисом. Ну а першому прізвищу у Вашому пості, тут не дали на шару рекламувати, і продавати свій товар. Це ще раз підтверджує що для головного адміна немає когось тут білого і пухнастого. Всі рівні, перед законом, і правилами 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 49 минут назад, FES сказал: ,а чому сайт перестали відвідувати посічники Тому що в них виникло таке бажання, була така можливість і вони нею скористались... Кожен вирішує сам як йому поступати... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ved Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 Все логично: сайт(форум) не коммерческий поэтому официального "прейскуранта" и нет,но супермодератор сам решает какие объявления платные.Лично я ни разу не платил за выставленные объявления,да и не помню что бы предлагали платить...... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uam_63 Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 Іван Михайлович періодично тут з`являється. Не так часто як би хотілось, але все ж з`являється. Денис здимів як трохи підмочив репутацію із вступом до секти Стритовича. Ваня думаю що в знак солідарності з Денисом. Ну а першому прізвищу у Вашому пості, тут не дали на шару рекламувати, і продавати свій товар. Це ще раз підтверджує що для головного адміна немає когось тут білого і пухнастого. Всі рівні, перед законом, і правиламиПрям в яблучко.Надіслано від мого SM-A520F, використовуючи Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts