anagrimo Опубликовано 17 ноября, 2019 Share Опубликовано 17 ноября, 2019 2 минуты назад, ромео сказал: будьте готові і надалі до "теплих" слів "теплі слова" та побажання це різні речі... згодьтесь... мабуть не задумуєтесь над силою побажань... 2 минуты назад, Мико сказал: никогда никто ничего не ворует Фартит капитально... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 17 ноября, 2019 Share Опубликовано 17 ноября, 2019 25 минут назад, anagrimo сказал: він нічим не гірше тих яких вже маю... Добре хоч не прозвучало знамените "ЖЛОБ". 26 минут назад, Lefty сказал: Ромео та залишти Ви цю не вдячну справу..... Ви ще не зрозуміли що людина сама собі на умі.... Для нього досвід і знання людей які не один десяток років присвятили бджолам то взагалі нічого не варте, адже він один тут ПРАКТИК..... Розумієте, хочеться все таки спробувати вкласти в голову прості речі... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Lefty Опубликовано 17 ноября, 2019 Share Опубликовано 17 ноября, 2019 10 хвилин тому, Мико сказав: Как всё запущено Тут вообще тёмный лес У меня открыты 5 летков ,+ нуклеусы на две рамки с минимумом пчелы и никогда никто ничего не ворует Мико то Вам просто повезло що поряд пасічників- жлобів не має, або пасіка у Вас велика і чужі бджоли-злодійки бояться нападати.... а бджіл Ви взагалі бачили, а то начитались тут книжок і розповідаєте пасічнику- практику казочки ЗІ: доречі стосовно перла що на великі пасіки злодійки зовні можуть і не піти (що правда так і не зрозумів чому - на певно бояться), так от уявляю картину: сидять в вулику бджоли-злодійки і вирішують яку пасіку будуть сьогодні бомбити адже в природі йде взяток з медоносів з низьким вмістом цукру, а воно їм того ну не комільфо так сказати. "На цю не полетимо бо дуже велика і можемо відгрибсти тай робити на ній нічого, там свої бджоли чудят.... ну тоді сьогодні і по плану знову пасіка anagrimo...." 1 8 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 17 ноября, 2019 Share Опубликовано 17 ноября, 2019 16 минут назад, anagrimo сказал: 16 минут назад, Мико сказал: никогда никто ничего не ворует Фартит капитально... Можете глянуть трохи... Також сусідські жлоби винні? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
anagrimo Опубликовано 17 ноября, 2019 Share Опубликовано 17 ноября, 2019 Только что, ромео сказал: вкласти в голову прості речі занадно вони прості... не згодиться... 5 минут назад, Lefty сказал: и никогда никто ничего не ворует подивився... який сенс в Вашому відео? то що в жовтні на Вашій пасіці немає воровок? в мене ще в вересні "накал спадає", але льотки не відкриваю, в жовтні і потреби в широко відкритих воротах не бачу... чи використали можливость попіаритись? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
anagrimo Опубликовано 17 ноября, 2019 Share Опубликовано 17 ноября, 2019 3 минуты назад, ромео сказал: Також сусідські жлоби винні? тут дядько каже, що сам спровокував... ну, сам так сам... але категорично з ним не згоден от в якій частині - руки не треба опускати... я б прикрив льток полином, ввечері, не важливо в якому стані сімейка - закрив наглухо та переніс в інше місце... садю 3 рядки кукурузи скраю городу, там потерпілі в мене відходили... дав би водички, оглягути можна вже через добу... ну і тоді приймати рішення - що з ними робити... я б боровся за них... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 17 ноября, 2019 Share Опубликовано 17 ноября, 2019 24 минуты назад, Lefty сказал: ну тоді сьогодні і по плану знову пасіка anagrimo...." і до речі, так думають бджоли всіх пасічників навкруги... вони ж бо знають, що їх хазяїни жлоби і їм треба, так би мовити, тримати марку... 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 17 ноября, 2019 Share Опубликовано 17 ноября, 2019 4 минуты назад, anagrimo сказал: тут дядько каже, що сам спровокував... ну, сам так сам... але категорично з ним не згоден от в якій частині - руки не треба опускати... я б прикрив льток полином, ввечері, не важливо в якому стані сімейка - закрив наглухо та переніс в інше місце... садю 3 рядки кукурузи скраю городу, там потерпілі в мене відходили... дав би водички, оглягути можна вже через добу... ну і тоді приймати рішення - що з ними робити... я б боровся за них... Только он хернёй не занимался , а убрал корпуса сладкие в дом всё и закончилось все нуки целы и матки в них тоже Цитата начало августа для меня - время отводков, по моей схеме так лучше... Так вот и ответ ваша схема подразумевает воровство пчёл и не надо нам тут макароны на уши вешать 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Lefty Опубликовано 17 ноября, 2019 Share Опубликовано 17 ноября, 2019 16 хвилин тому, anagrimo сказав: подивився... який сенс в Вашому відео?? 1. Відео не моє і я його не викладав 2 Навчіться хоч вірно цитувати Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 17 ноября, 2019 Share Опубликовано 17 ноября, 2019 5 минут назад, Мико сказал: Цитата начало августа для меня - время отводков, по моей схеме так лучше... Так вот и ответ В серпні по пасіці треба ходити, як по мінному полю... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
anagrimo Опубликовано 17 ноября, 2019 Share Опубликовано 17 ноября, 2019 4 минуты назад, Мико сказал: хернёй не занимался видео хоть смотрели? а насчет херня это или нет - каждый решает за себя... тут авторитет побоку... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 17 ноября, 2019 Share Опубликовано 17 ноября, 2019 Только что, ромео сказал: В серпні по пасіці треба ходити, як по мінному полю... Ну это кому как некоторым надо Цитата что значит "лазить"? не совсем понял спич... начало августа для меня - время отводков, по моей схеме так лучше... это раз... отбор и перестановка медовых сот... это два... тусую рамки потому как хочу стараться брать падевый мед как товарный... тут тоже надо кое какие действия делать, отделяя мухи от котлет... 2 минуты назад, anagrimo сказал: видео хоть смотрели? нет я его снимал 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
anagrimo Опубликовано 17 ноября, 2019 Share Опубликовано 17 ноября, 2019 2 минуты назад, ромео сказал: В серпні по пасіці треба ходити, як по мінному полю... дуже інформативна порада... тут радили зовсім туди не ходити... радники... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 17 ноября, 2019 Share Опубликовано 17 ноября, 2019 2 минуты назад, anagrimo сказал: тут радили зовсім туди не ходити... радники... А рамки потасовать ,отводки сформировать августовские 1 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
anagrimo Опубликовано 17 ноября, 2019 Share Опубликовано 17 ноября, 2019 1 минуту назад, Мико сказал: нет я его снимал тогда к чему понты с настежь открытыми летками в октябре... м? да и немного другое - скорее всего свои навалились... они точно не понимают, что соседний улей это типа свои... у меня другое - мои, в большинстве, шли на буркун и чертополох, а бомбили с соседней пасеки... надеюсь, Вы можете определить с какого направления воровки... с Вашим то опытом... 1 минуту назад, Мико сказал: А рамки потасовать ,отводки сформировать августовские не вижу ничего противоестественного... если не позволят так работать - поменяю место пасеки, пустующих участков валом... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Lefty Опубликовано 17 ноября, 2019 Share Опубликовано 17 ноября, 2019 9 хвилин тому, anagrimo сказав: видео хоть смотрели? а насчет херня это или нет - каждый решает за себя... тут авторитет побоку... Я в ауті, від сміху навіть заплакав: ну чоловік мочить.... автора відео запитує чи він його взагалі дивився, це ще пер краще , а ніж запитання до людини в якої 100+ сімей "а ви блджіл взагалі тримаєте" 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 17 ноября, 2019 Share Опубликовано 17 ноября, 2019 Только что, anagrimo сказал: тогда к чему понты с настежь открытыми летками в октябре... м? Потому что тогда корпуса липкие не выносил в гараж а летки до сих пор так открыты 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
anagrimo Опубликовано 17 ноября, 2019 Share Опубликовано 17 ноября, 2019 Только что, Мико сказал: Потому что тогда корпуса липкие не выносил в гараж не бывает липких от меда корпусов... хвала альпийцу... снял-унес... потом могу вернуть пару рамок, что не долили... 4 минуты назад, Мико сказал: а летки до сих пор так открыты ну, полсотни просмотров набили и то корм... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 17 ноября, 2019 Share Опубликовано 17 ноября, 2019 1 минуту назад, anagrimo сказал: хвала альпийцу... снял-унес... какая хвала может быть отсталому улью среди 400000 пчеловодов и сотни не наберётся с хвалёными альпийцами Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
davolodya Опубликовано 17 ноября, 2019 Share Опубликовано 17 ноября, 2019 4 хвилини тому, anagrimo сказав: тогда к чему понты с настежь открытыми летками в октябре... м? Нелазьте в безвзяточний період у вулики, непровокуйте бджіл - і нападів нестане, і чужу бджолу красти недоведеться. В своїх вуликах льотки теж тільки недавно поприкривав, були повідкривані навстіж 8 хвилин тому, anagrimo сказав: скорее всего свои навалились... они точно не понимают, что соседний улей это типа свои... У бджіл нема поняття свій чи чужий, у них є інстинкт накопичування кормів, якщо щось солодке погано лежить - вони його приберуть. І якщо бджіл неспровокувати, ніякого нападу небуде. 12 хвилини тому, anagrimo сказав: мои, в большинстве, шли на буркун и чертополох, а бомбили с соседней пасеки... коли є в природі взяток, нападу немає 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
anagrimo Опубликовано 17 ноября, 2019 Share Опубликовано 17 ноября, 2019 Только что, davolodya сказал: чужу бджолу красти недоведеться я її не краду... десяток дівчат то не воровство... бабці летять додому після полону... тому й не має сенсу це робити з метою підсилення... 2 минуты назад, davolodya сказал: коли є в природі взяток, нападу немає так в тому й річ, що не для всіх то взяток... от... я Вас не обманюю, сенсу не має... до речі, вище вже казав, що 2 моїх не пішли... уцки... 13 минут назад, Мико сказал: среди 400000 пчеловодов и сотни не наберётся с хвалёными альпийцами а вот на это мне... понимаете, да? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 17 ноября, 2019 Share Опубликовано 17 ноября, 2019 5 минут назад, anagrimo сказал: а вот на это мне... понимаете, да? Да понимаю я всё и даже тут написал в теме есть индивидуумы которых не переубедить они всё равно будут говорить ,что силикатный кирпич красный ,потому что он кирпич Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
anagrimo Опубликовано 17 ноября, 2019 Share Опубликовано 17 ноября, 2019 4 минуты назад, Мико сказал: потому что он кирпич видео с канала вставили бы или про кирпичи не успели снять... прокол, однако Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 17 ноября, 2019 Share Опубликовано 17 ноября, 2019 Только что, anagrimo сказал: видео с канала вставили бы или про кирпичи не успели снять... прокол, однако Больше 600 видео есть, вам на два года смотреть не пересмотреть 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
davolodya Опубликовано 17 ноября, 2019 Share Опубликовано 17 ноября, 2019 2 хвилини тому, anagrimo сказав: я її не краду... десяток дівчат то не воровство... бабці летять додому після полону... тому й не має сенсу це робити з метою підсилення... так в тому й річ, що не для всіх то взяток... от... я Вас не обманюю, сенсу не має... до речі, вище вже казав, що 2 моїх не пішли... уцки... Який сенс ловити чужу бджолу, щоб пізніше відпускати її? Вона ж на слідуючий день знову прилетить за поживою, і знову будете ловити - відпускати? Навчіться непровокувати крадіжок, і одною проблемою у Вас стане менше, і пасіка Ваша цілою залишиться... Бо як дізнаються сусідські пасічники, де їх льотна бджола дівається, проблеми можуть виникнути недитячі... А на рахунок нападів, непотрібно розповідати, що то чужі бджоли такі нехороші... Ми всі хоча б раз, але стикалися з нападами, тому добре розуміємо як їх причини, так і наслідки. Запам*ятайте, НАПАДУ ЛЕГШЕ ЗАПОБІГТИ, НІЖ З НИМ БОРОТИСЯ 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.