цыганок Опубликовано 16 марта, 2023 Share Опубликовано 16 марта, 2023 Наразі найкраще по зимівлі серед інших порід показала себе УС від Александра Калашнікова . На миролюбність і гігієну тест теж пройшла вдало . Влітку ще протестую на рійливість і здатність по максимуму використовувати взяток з різнотрав"я . 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 17 марта, 2023 Share Опубликовано 17 марта, 2023 23 часа назад, цыганок сказал: Наразі найкраще по зимівлі серед інших порід показала себе УС від Александра Калашнікова . На миролюбність і гігієну тест теж пройшла вдало . Влітку ще протестую на рійливість і здатність по максимуму використовувати взяток з різнотрав"я . Зимувала на меду? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
цыганок Опубликовано 17 марта, 2023 Share Опубликовано 17 марта, 2023 56 минут назад, Север сказал: Зимувала на меду? Да , сиропу не давав взагалі . При тому мед був гречаний . Який відсоток не знаю , але був темний і з спеціфічним запахом гречки . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
цыганок Опубликовано 17 марта, 2023 Share Опубликовано 17 марта, 2023 3 минуты назад, цыганок сказал: Да , сиропу не давав взагалі . При тому мед був гречаний . Який відсоток не знаю , але був темний і з спеціфічним запахом гречки . На днях дивився запаси кормів , то мед в сотах рідкий . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 17 марта, 2023 Share Опубликовано 17 марта, 2023 В 16.03.2023 в 19:31, цыганок сказал: Наразі найкраще по зимівлі серед інших порід показала себе УС від Александра Калашнікова . На миролюбність і гігієну тест теж пройшла вдало . Влітку ще протестую на рійливість і здатність по максимуму використовувати взяток з різнотрав"я . Дякую за відгук. Якщо не помиляюсь Роман так? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
цыганок Опубликовано 17 марта, 2023 Share Опубликовано 17 марта, 2023 6 минут назад, Александр К. сказал: Дякую за відгук. Якщо не помиляюсь Роман так? Все вірно . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 17 марта, 2023 Share Опубликовано 17 марта, 2023 В 16.03.2023 в 19:31, цыганок сказал: Влітку ще протестую на рійливість і здатність по максимуму використовувати взяток з різнотрав"я . Як буде погода та робота то має бути все добре. Але якщо будуть відгуки я завжди за. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 14 апреля, 2023 Share Опубликовано 14 апреля, 2023 В 21.01.2023 в 18:32, Oleksandr K. сказал: Алярм! В 21.01.2023 в 20:05, Mihail-ves сказал: Чудовий результат, ось що можна отримати коли наполегливо займатись селекцією. відбір ведеться з застосуванням ІО? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 14 апреля, 2023 Share Опубликовано 14 апреля, 2023 1 година тому, arki сказав: відбір ведеться з застосуванням ІО? Вільне спаровування. Цей рік, а можливо, і більше, в мене вилітає, як воно буде далі не знаю 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 14 апреля, 2023 Share Опубликовано 14 апреля, 2023 1 час назад, Oleksandr K. сказал: Вільне спаровування. відбираєте по морфометрії плюс ГКО? а яка кілкість батьківських сімей? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 14 апреля, 2023 Share Опубликовано 14 апреля, 2023 1 час назад, Oleksandr K. сказал: Цей рік, а можливо, і більше, в мене вилітає чому? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.