Jump to content

Куплю збиті рамки на 300

Recommended Posts

Куплю збиті якісні рамки на 300 із латунними втулками та натягнутою проволкою в кількості 50шт. Ціна 12грн./шт. Пропозиції прошу надсилати тут в темі, або в приват.

• 3 weeks later...

Ще актуально, 13.5грн/шт.

Цікаво почути ваші думки про ціноутворення даного товару,простіше кажучи "з якої стелі" списана ціна?

9 часов назад, Винодел сказал:

Цікаво почути ваші думки про ціноутворення даного товару,простіше кажучи "з якої стелі" списана ціна?

Я покупал такие рамки почти по такой цене. только это цена опта . нужно брать несколько тысяч.  ну и  + доставка.   

16 часов назад, Винодел сказал:

Заготовка 5.50+ скоби 0.5+ втулки 1+ проволка 1=8грн. Собів.матеріалів. Решта робота. Поправте, якщо помиляюсь. Решта робота. За день я без досвіду, молотком на колінах, без пневмостеплера, кондуктора та натягувача проволки за кілька годин робив пару десятків рамок. Маючи практичний досвід та необхідний інструмент і обладнання за день можна пару сотень рамок зробить. В першому випадку 200?4= 800грн, в другому 200?5.5= 1100грн. Рахую, що 1000грн. в день непоганий заробіток. От така у мене стеля, а у Вас? 

Добре пораховано.Залишилось купити обладнання,матеріали та й самому збивати.1000 гр. в день заплати як за кордоном.Ех,без лоха і жизнь плоха.

Кошторис виглядае реальним, крім можливого заробітку,теоретично тис.гр. за робочий день напруженої праці для сільської місцевості-забагато.Маю товарищів, що наймають на цю роботу "сдельно" нажаль забув розцінки. Сам і з дітлахами збивав рамки(на клею) опістонював ,опроволочував,натягував,пакував ,зносив на горіще і знову забув виробіток .Робив здебільше для задоволення , розваги і привчання дітей до роботи і інструмента(молоток,"шурік",обценьки,кусачки,гвіздки,ручний степлер),ні донька ні син моеї вправності в забиванні дрібних гвіздків не досягли що мене трохи засмутило-справа проста.

Щодо вашої потреби, то вважаеться, що це така проста,невелика за обсягом справа і виконати зручніше самому ніж шукати,домовлятись, їхати забирати і відчути розпач від побачиного(е ймовірність,що побачине не відповідатиме вашим сподіванням).Пригадався "затертий до дірок" приклад про заміну лампочки.

• 2 months later...

Знову актуально. Можливо в кого лишки є, розгляну всі пропозиції.

Такої якості готов продати рамки. Всі подробиці по телефону.

SAM_0489.thumb.JPG.37203f90f087d1154b2396175b4bd880.JPGSAM_0487.thumb.JPG.7676c4fca5ae8de939c6e4f6584d6366.JPG

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...