Jump to content

Полоски на основі флувалінат, нічого не розумію

gorilass
 Share

Recommended Posts

5 хвилин тому, Wladimir_K сказав:

Про 40 мг. написав чисту правду. В 2017-2018 р. при такій нормі були серйозні проблеми при застосуванні препарату відомого харківського виробництва. Так само відносно флувалінату на 3-4 рік  постійно застосування відбувається звикання кліща річ відома і описана в літературі. Сам колись через це пройшов. Це пройшли ті ж самі чехи і поляки відносно недавно.

Цікаво виходить, при 5.6 мг в діючої речовини в полосці звикання не відбувається? Та воно відбувається вже на перший рік обробітку.

Только что, blek-269 сказал:

Я сдаю мёд по документах и прохожу анализы , проблем нет . А за харьков , моя жена ездит на рынок и покупает товар и на некоторых есть госты . Вот только штаны спортивный бывают халоша длинней одна другой , но это ладно можно смериться и ремонтировать машину , а вот когда матня перекручен тут проблемы зараза неудобно спадают и ногу путаются

Ви мене не зрозуміли. Не можна в житті сидіти на 2 стільцях. Ті ж самі дії при обробітку китайською контрабандою і фермер робить і в нього те ж з аналізами на зерно все нормально буде, до нього те ж не повинно при такому підході претензій.

5 минут назад, Wladimir_K сказал:

Про 40 мг. написав чисту правду. В 2017-2018 р. при такій нормі були серйозні проблеми при застосуванні препарату відомого харківського виробництва. Так само відносно флувалінату на 3-4 рік  відбувається звикання кліща річ відома і описана в літературі. Це пройшли ті ж самі чехи і поляки відносно недавно.

А Вы давно были в ветаптеках там все лекарства для пчёл на основе этого лекарства по крайней мере у нас . Разве что кислоты , но часто эти кислоты уже просрочены и тогда люди попадают . Сам было попал , но хорошо что проверяю и пришлось переделывать работу и дополнительные расходы . Теперь дым пушка лежит уже не первый год

1 минуту назад, ЮМос сказал:

Цікаво виходить, при 5.6 мг в діючої речовини в полосці звикання не відбувається? Та воно відбувається вже на перший рік обробітку.

По флуметрину норма 3.6 і дійсно звикання не спостерігав. Нюанси можуть бути високих температурах і при умові, що насправді або більше 4 або менше 3.2.

Только что, blek-269 сказал:

А Вы давно были в ветаптеках там все лекарства для пчёл на основе этого лекарства по крайней мере у нас . Разве что кислоты , но часто эти кислоты уже просрочены и тогда люди попадают . Сам было попал , но хорошо что проверяю и пришлось переделывать работу и дополнительные расходы . Теперь дым пушка лежит уже не первый год

Як мінімум повинні ці речі мати українську реєстрацію і як мінімум 80 мг. то й самий Варолом, як я до нього не відносився в нього такі речі присутні. Чи то й самий Варотом сербський.

2 минуты назад, Wladimir_K сказал:

Ви мене не зрозуміли. Не можна в житті сидіти на 2 стільцях. Ті ж самі дії при обробітку китайською контрабандою і фермер робить і в нього те ж з аналізами на зерно все нормально буде, до нього те ж не повинно при такому підході претензій.

Я пишу если Вы хотите что- то узнать , а не обосновано обвинять с начало надо надо смотреть .  Читайте отзывы  , не верите ,сканируйте кьюар код Не пишите барахло . Вас не кто не заставляет покупать . Человек спросил я ответил .

• Like 1

4 минуты назад, Wladimir_K сказал:

Як мінімум повинні ці речі мати українську реєстрацію і як мінімум 80 мг. то й самий Варолом, як я до нього не відносився в нього такі речі присутні. Чи то й самий Варотом сербський.

Я не кому не чего не обязан , так как я не распространяю данный товар . Это равносильно что Вы купите телефон в Китае , а я буду тут что не положено есть такой закон о сертификации .

Знаете почему не льзя на Хрещатику женщину :ah: правильно подсказывающих много .

Я понимаю что наступил на больное место Вам , но это не значит что я что -то на рушил :ah:

9 хвилин тому, blek-269 сказав:

Для бджіл використовують три діючі речовини, не рахуючи кислот, це:флуметрин, флувалінат, амітраз, і вони є у нас в широкому доступі. :hi:

10 минут назад, Wladimir_K сказал:

По флуметрину норма 3.6 і дійсно звикання не спостерігав.

Я вот тут читал и возник вопрос... Если можно... Почему Вы думаете что от флювалината есть привыкание а от фдюметрина нет. Это же вроде бы флюметрин производное от флювалината?

1 минуту назад, Ворон сказал:

флуметрин, флувалінат,

Это и есть одно составляющее вещество . Только по разному название .

Если я на основании тимола сделаю лекарство , тимол чистый , разведённый спиртом и камфорным маслом , или тимол спирт щавельная кислота , то что то изменится . Всё на одной основе тимол .

• Haha 1

11 минут назад, Александр К. сказал:

Я вот тут читал и возник вопрос... Если можно... Почему Вы думаете что от флювалината есть привыкание а от фдюметрина нет. Это же вроде бы флюметрин производное от флювалината?

Я статистику збираю. Свої бджвл на пасіці лише флуметрином вже 13 сезонів обробляю. І це не похідні. Норми різні і дія те ж, лише спільний клас - перетроїди. Різниця в створені якщо не помиляюсь більше 20 чи 30 р.  Флументрин важко виготовити точно і можна легко помилитися з концентрацією. Не зустрічав флуметрину, який крім Байєр хтось виробляв. Всі пластини різних виробників купують флуметрин одного виробника. Флувалінат і тау-флувалінат синтезують кому не лінь на сьогодні. Дійсно більшість флувалінату як і амітразу це китайські виробники.

• Like 1

3 хвилини тому, blek-269 сказав:

Это и есть одно составляющее вещество . Только по разному название .

Если я на основании тимола сделаю лекарство , тимол чистый , разведённый спиртом и камфорным маслом , или тимол спирт щавельная кислота , то что то изменится . Всё на одной основе тимол .

Це брехня 100%.:hi:

IMG_20220201_092058.png

IMG_20220201_092034.png

• Like 1
  • Haha 3

2 минуты назад, Wladimir_K сказал:

Я статистику збираю. І це не похідні. Норми різні і дія те ж. Різниця в створені якщо не помиляюсь більше 20 р.  Флументрин важко виготовити точно і можна легко помолитися з концентрацією. Не зустрічав флуметрину, який крім Байєр хтось виробляв. Всі пластини різних виробників купують флуметрин одного виробника. Флувалінат і тау-флувалінат синтезують кому не лінь на сьогодні. Дійсно більшість флувалінату як і амітразу це китайські виробники.

Очень позновательно спасибо. Если у Вас вдруг завалялась ссылочка какая по этим веществам почитал бы с удовольствием. 

Я просто думал что флюмитрин получен из флювалината..

12 минут назад, Ворон сказал:

Це брехня 100%.:hi:

IMG_20220201_092058.png

IMG_20220201_092034.png

Что будет не так составляющая на  остове чего я буду бороться с клещём тимол , всё остальное по бочные составляющие . спарт , камфор , щавельная . Где не правда .?

Ну если Вы хотите сказать про диаграмму ( молекулярную составляющую ) я давно окончил школу и больше учился с уклоном механики то я не селён . Но могу посчитать сколько составляющих молекул одинаковых и соеденённых вместе . Так как молекулы этого вещества не куда не делись . Я думаю это будет одно составляющее вещество на котором сделано лекарство . А добавки это для улучшения эффекта . Как-то так

• Haha 1
  • Confused 1

15 хвилин тому, blek-269 сказав:

Что будет не так составляющая на  остове чего я буду бороться с клещём тимол , всё остальное по бочные составляющие . спарт , камфор , щавельная . Где не правда .?

Ну если Вы хотите сказать про диаграмму ( молекулярную составляющую ) я давно окончил школу и больше учился с уклоном механики то я не селён . Но могу посчитать сколько составляющих молекул одинаковых и соеденённых вместе . Так как молекулы этого вещества не куда не делись . Я думаю это будет одно составляющее вещество на котором сделано лекарство . А добавки это для улучшения эффекта . Как-то так

Це як зрівняння трактора і автомобіля, обоє мають колеса. :hi:

• Haha 3

Зверніть увагу, що флуметрин значно дорожчий за флувалінат.  Так принаймні спостерігаючи за цінами на Алі. А це дійсно все тому, що діючу речовину флуметрин китайці закуповлюють в Німеччині (Байєр).

• Like 1

1 час назад, ЮМос сказал:

п.с. А хто вам сказав, що ,,Китай це столиця підробок,,? 

Тобто ви хочете сказати що товари що продаються   на ,,алі ,, зроблено по ліцензії чи можливо це чисто їхні розробки?

4 хвилини тому, uam_63 сказав:

Тобто ви хочете сказати що товари що продаєтьюся  на ,,алі ,, зроблено по ліцензії чи можливо це чисто їхні розробки?

Риторичне запитання. І так і ні.  Але ЗАвжди намагаюсь відшуковувати  на алі товар у виробника, де представлені хоча б якісь сертифікати.  Побутує думка, що товар, який виготовлений на сертифікованому виробництві в Китаї, досить якісний.

• Like 1

51 минуту назад, Ворон сказал:

Для бджіл використовують три діючі речовини, не рахуючи кислот, це:флуметрин, флувалінат, амітраз, і вони є у нас в широкому доступі. :hi:

Акринатрин, кумафос 

• Like 1

12 минут назад, Семьточек сказал:

Акринатрин, кумафос 

Колись використовувались. На сьогодні малопоширені.

• Like 1

2 часа назад, Ворон сказал:

Це як зрівняння трактора і автомобіля, обоє мають колеса. :hi:

Ну Вы же не будете оспаривать что бензин масло солярка и ещё много чего есть угле вод под названием нефть ? Или будете ?

флувалінат,флуметрин от одного производственного вещества .

2 часа назад, uam_63 сказал:

Тобто ви хочете сказати що товари що продаються   на ,,алі ,, зроблено по ліцензії чи можливо це чисто їхні розробки?

То есть автомобили под брендом Тесла делаются только в США . :) А в Китае что не Джилли :umora:.

Я уже не раз писал что у меня есть стиралка под брендом Самсунг , но сделана в поднебнсной и она прослужила 13 лет и сей час если подсоединить будет работать .За это время у неё только полетел ремень . А если Вы думаете что Вы покупаете марки Сатурн , то Вы будете удивлены , это украинский  , а делают в Китае и Украине . Могу набросать ссылок на телефоны где китайцы сами себя подделывают , да вот цены разные .

1 час назад, blek-269 сказал:

То есть автомобили под брендом Тесла делаются только в США . :) А в Китае что не Джилли :umora:.

Я уже не раз писал что у меня есть стиралка под брендом Самсунг , но сделана в поднебнсной и она прослужила 13 лет и сей час если подсоединить будет работать .За это время у неё только полетел ремень . А если Вы думаете что Вы покупаете марки Сатурн , то Вы будете удивлены , это украинский  , а делают в Китае и Украине . Могу набросать ссылок на телефоны где китайцы сами себя подделывают , да вот цены разные .

Причому тут це все що ви написали , зрозуміло що самсунг вироблений в китаї для здешевлення виробництва. Я маю на увазі китайські товари які перидерті з іших брендів зроблені з дешевих матеріалів . А що до китайських полосок то вони напхають туди все що їм заманеться,  і будуть розказувати що там все по феншую .

Зараз тут ще розкажуть про те що зроблене на китайських державних заводах, кимись там контролюється і відповідає якимсь стандартам . Так можу нагадати в Китаї  є смертна кара за корупцію, але від цього корупції не стало меньше.

Китай це така специфічна країна , коли в них почався коронавірус вони казали що все класно і не потрібно панікувати , все під контролем аж поки зараза не розлізлась по всьому світу. І був втрачений дрогоцінний час. 

А тепер включаєм фантазію і малюєм собі таку картину . В пластини  Китайці бадяжать не тільки те що по технології а і щось інше або дешевший аналог , і воно засвічується на аналізах в європі або там вводять нові норми. І нам закривають експорт або повністю або частково як вам такі перспективи?

Не зовсім до теми нашої розмови але дотично, в кого є чим думати той зрозуміє.

• Haha 1

2 години тому, uam_63 сказав:

А тепер включаєм фантазію і малюєм собі таку картину . В пластини  Китайці бадяжать не тільки те що по технології а і щось інше або дешевший аналог , і воно засвічується на аналізах в європі або там вводять нові норми. І нам закривають експорт або повністю або частково як вам такі перспективи?

Але для чого ті фантазії? коли того в дійсності немає.

• Like 2

1 час назад, ЮМос сказал:

Але для чого ті фантазії? коли того в дійсності немає.

Це не фантазії а моделювання розвитку подій.

3 часа назад, uam_63 сказал:

А що до китайських полосок то вони напхають туди все що їм заманеться,  і будуть розказувати що там все по феншую .

Я понял Вы включили фантазию :) У Вас есть доказательства :ah: Или только слово блуди е :dntknw: У Вас есть доказать обратное, купить эти пластины или же я там выложил фото сканировать кьюар код .и посмотреть кто и что ? .

Я не могу быть на 100% уверен что там нет что то такого . Но есть отзывы многих стран Европы и штатов , других не беру . Если Вам не нравится эти можете заказать другие 10 штук по цене 430 гривен , кто против ? Но не надо пхнуть всё в одну бочку . Сколько платишь ,то и получаешь :wave:

У нас в Украине не так , счас по трынды ящику рассказывают про масло сливочное перед этим колбаса , у нас тут паиньки :rofl:

• Like 1