mascot Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Хтось аналізував ринок по даній темі? Чи в Україні нема про що думати і альтернативи кооперативу Павік не існує? Доречі якщо брати в Гуслія, то що краще електроніж клиновий чи паровий. Хто має досвід поділіться. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mascot Posted January 6, 2019 Author Share Posted January 6, 2019 Ось паровий від Павік https://pavik.com.ua/nozh-klinovoj-parovoj-gorizontalnyj-na-foto-sverxu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strelec Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 27 минут назад, mascot сказал: Доречі якщо брати в Гуслія, то що краще електроніж клиновий чи паровий Паровой однозначно не подойдет,не выдаст нужной температуры. Мы пользуемся уже не один год,только переделали на водяной, держит температуру 100 градусов. Вот такая приспособа Ну и в работе этот нож замечательный только для 145 рамки. 230-я одна сторона распечатывается хорошо,а вторая прогинается. 300-я вообще жесть, лечше вилочкой или ножом. Общий вид и в работе 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mascot Posted January 6, 2019 Author Share Posted January 6, 2019 Про недостатнє нагрівання я згодний, а от щодо прогину рамки, то цього можна уникнути якщо ніж клин установити чим вертикальніше, а не горизонтально. Чи це не допоможе для 230 рамки з вашого досвіду? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 4 хвилини тому, Strelec сказав: и в работе этот нож замечательный только для 145 рамки. 230-я одна сторона распечатывается хорошо,а вторая прогинается. 300-я вообще жесть, лечше вилочкой или ножом. Хоча клином некористуюся, проблему в розпечатці рутовських і дадановських рамок бачу в тому, що Ви розпечатуєте рамки горизонтально. Спробуйте розпечатувати вертикально, щоб клин не лежав, а стояв, і прогину рамок небуде, лише станок для розпечатки треба трохи переробити... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strelec Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 2 минуты назад, mascot сказал: Чи це не допоможе для 230 рамки з вашого досвіду? Вертикальное расположение поможет однозначно. Но мы уже не стали голову морочить, пользуемся 145 рамкой,вроде как нет необходимости. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mascot Posted January 6, 2019 Author Share Posted January 6, 2019 13 минут назад, Strelec сказал: Паровой однозначно не подойдет,не выдаст нужной температуры. Мы пользуемся уже не один год,только переделали на водяной, держит температуру 100 градусов. Вот такая приспособа Ну и в работе этот нож замечательный только для 145 рамки. 230-я одна сторона распечатывается хорошо,а вторая прогинается. 300-я вообще жесть, лечше вилочкой или ножом. Общий вид и в работе Ось так потрібно думаю ніж розташувати , щоб рамка 230 не прогиналася. Чи я помиляюся? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 @mascot, поцікавтеся в Івана Фабро, десь рік-два тому йому робили в "Павіку" станок для розпечатки, з вертикальним одним чи навіть двома клинами, до цього часу вже відгуки мають бути. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mascot Posted January 6, 2019 Author Share Posted January 6, 2019 Только что, davolodya сказал: @mascot, поцікавтеся в Івана Фабро, десь рік-два тому йому робили в "Павіку" станок для розпечатки, з вертикальним одним чи навіть двома клинами, до цього часу вже відгуки мають бути. Дякую поцвкавлюсь. Зараз просто найбільш актуально взнати про сам ніж. Чи є в Україні якийсь конкурент ножеві клиновий Гюслія? Чи в нього немає конкуренції і брати в нього й не морочити собі голову. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strelec Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 4 минуты назад, mascot сказал: Ось так потрібно думаю ніж розташувати , щоб рамка 230 не прогиналася. Чи я помиляюся? Их сейчас конструкций много,но я больше склоняюсь к вибро ножам. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mascot Posted January 6, 2019 Author Share Posted January 6, 2019 3 минуты назад, Strelec сказал: Их сейчас конструкций много,но я больше склоняюсь к вибро ножам. Покажіть яким саме вібро, яка їх ціна приблизно і чому калина вам не вистачає? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mascot Posted January 6, 2019 Author Share Posted January 6, 2019 Ось це маєте на увазі? https://pavik.com.ua/raspechatyvatel-pchelinyx-sot-rrp-1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 3 хвилини тому, mascot сказав: Дякую поцвкавлюсь. Зараз просто найбільш актуально взнати про сам ніж. Чи є в Україні якийсь конкурент ножеві клиновий Гюслія? Чи в нього немає конкуренції і брати в нього й не морочити собі голову. Наскільки знаю, клини випускає тільки Гуслій, парові і електричні. Які кращі, нескажу, бо ними некористуюся, мені повністю вистачає електричного 40 вт ножа від Гуслія, цього року буду пробувати робити саморобного ножа типу Джеро, з авторської сталі і з авторською термічкою, якщо буде різати без нагріву, то нічого кращого більш нетреба. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 5 хвилин тому, mascot сказав: Ось це маєте на увазі? https://pavik.com.ua/raspechatyvatel-pchelinyx-sot-rrp-1 Це невеличка лінія з розпечатки, а для Фабро робили сам станок з одним чи двома клинами, значно дешевший, на форумі навіть про це писалося, але трохи давніше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dust Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Є ще такий варіант 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strelec Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 4 часа назад, mascot сказал: Покажіть яким саме вібро, яка їх ціна приблизно і чому калина вам не вистачає? https://prom.ua/p583403426-pnevmaticheskij-podatchik-ramki.html одну голову пока и вот ребята молодцы https://www.youtube.com/watch?v=hD_8zpDuPgI&t=1s? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 5 часов назад, Strelec сказал: Их сейчас конструкций много,но я больше склоняюсь к вибро ножам. Хорошее дело , но остановилось 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strelec Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 15 минут назад, Мико сказал: Хорошее дело , но остановилось Да отличная штука,да с нержавейки бы ещё, цены не было бы. А почему не заканчиваете? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 7 минут назад, Strelec сказал: Да отличная штука,да с нержавейки бы ещё, цены не было бы. А почему не заканчиваете? Помощники управляются ручными ножами Гуслия Но основная причина разнобой рамок по толщине Переход на один стандарт идёт медленно 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taras NTG Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Помощники управляются ручными ножами Гуслия Но основная причина разнобой рамок по толщине Переход на один стандарт идёт медленно В шосткі продають по 3.5 грн і не банкротяться [emoji23][emoji23][emoji23]Надіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mascot Posted January 6, 2019 Author Share Posted January 6, 2019 Рамки по 3.5грн? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николай S Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 7 часов назад, Strelec сказал: Вертикальное расположение поможет однозначно. Но мы уже не стали голову морочить, пользуемся 145 рамкой,вроде как нет необходимости. Прогиб рамок, актуальний лише при відкачці в польових умовах, якщо відібране везете в корпусах додому, то на 145рамці через 3-4 години пісьля відбору цієї проблеми вже немає, так як забрус вже охолонув а мед ще тримє достатню для відкачки температуру. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Винодел Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 7 годин тому, davolodya сказав: з авторської сталі і з авторською термічкою, якщо буде Щось тут незрозуміло для мене, Чоловік сам "варе" сталь в "мартені" чи індукціїній печі?Чи може на зразок "дамаських" клинків куе з різних смужок сталі?Друге питання навіщо?Ви,що ним фехтувати зіврались? Мабуть питання престижу-" в мене ніж авторської роботи". Обома руками "за ", ви даете можливість заробити і проявити себе щонайменше одному автору. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strelec Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 4 минуты назад, Николай S сказал: то на 145рамці через 3-4 години пісьля відбору цієї проблеми вже немає, так як забрус вже охолонув а мед ще тримє достатню для відкачки температуру. Та на 145 и на точке качали всё ОК, с ними проблем нет. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николай S Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 7 часов назад, davolodya сказал: Наскільки знаю, клини випускає тільки Гуслій, парові і електричні. Які кращі, нескажу, бо ними некористуюся,.... до не давно користувався самопальним паровим клином для горизонтальної розпечатки, взяв але ще не випробував електроклин у Юрия Михайловича, почитавши темку почав сумніватись, як він справляеться по швидкості, потужності вистачає? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts