Старий Друже Posted July 13, 2018 Share Posted July 13, 2018 Про Переваги Вулика Лангстрота Прошу звернути увагу, що ці рядки написані тим самим Амосом Рутом, якому деякі люди приписують створення власного вулика. Запам’ятайте! Амос Рут не створював вулика. «Вулика Рута» не існує. Це вигадка "російських вчених". Амос Рут займався промисловим виготовленням обладнання для бджільництва, був винахідником, видавцем, мав багато інших чеснот. Але! Він виробляв Вулик Лангстрота. Та і став би він писати про «переваги вулика Лангстрота», якби виробляв і продавав власний вулик? ПРОДОВЖЕННЯ СТАТТІ - Про Переваги Вулика Лангстрота 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Святік Львів Posted July 13, 2018 Share Posted July 13, 2018 нікчемна стаття? чоловік 30 років може працювати,і робити рекламу, потім винайшов свій вулик? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Старий Друже Posted July 14, 2018 Author Share Posted July 14, 2018 11 часов назад, Святік Львів сказал: нікчемна стаття? чоловік 30 років може працювати,і робити рекламу, потім винайшов свій вулик? І що ж саме "винайшов" Амос Рут? Можете розповісти? Більш того, якщо ви використовуєте багатокорпусні вулики, то, швидше за все, у вас теж одна з модифікацій вулика Лангстрота. Вулика Рута не існує, то вигадка "російських вчених". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted November 29, 2018 Share Posted November 29, 2018 В 14.07.2018 в 06:36, Старий Друже сказав: І що ж саме "винайшов" Амос Рут? Можете розповісти? Більш того, якщо ви використовуєте багатокорпусні вулики, то, швидше за все, у вас теж одна з модифікацій вулика Лангстрота. Вулика Рута не існує, то вигадка "російських вчених". А для мене Лангстрота не існує. То вигадка "агліцьких учених". Для мене існує наш український вулик і розмір Прокоповича та Ващенка. Це мені нагадує оту байку, коли вся рота не з тої ноги йде на відміну від одного "правильного". Рут - він у всьому світі Рут і його розмір теж. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted November 29, 2018 Share Posted November 29, 2018 https://www.google.com.ua/search?q=размер+Рута+пасека&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=AzdKtl9h4j_13M%3A%2CMNnyciOaPZndqM%2C_&usg=AI4_-kR943dxIznn8rgbUdAPk1lJ8Fkd8w&sa=X&ved=2ahUKEwjMy5zyzfreAhXltYsKHQZfDi8Q9QEwCnoECAMQDA#imgrc=AzdKtl9h4j_13M: От як називаються деякі розміри в пасічництві світу. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Джаз Posted November 30, 2018 Share Posted November 30, 2018 В 14.07.2018 в 06:36, Старий Друже сказал: Вулика Рута не існує, то вигадка "російських вчених". Нет, просто проще выговорить Рут чем Лангстрот 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 В 14.07.2018 в 06:36, Старий Друже сказав: І що ж саме "винайшов" Амос Рут? Можете розповісти? Більш того, якщо ви використовуєте багатокорпусні вулики, то, швидше за все, у вас теж одна з модифікацій вулика Лангстрота. Вулика Рута не існує, то вигадка "російських вчених". Докажіть @Старий Друже ! Факти в студію! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teplov Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Не можу стверджувати точно, та чув таку версію, що брали ящики з під боєприпасів та вже до них робили рамки. В цей ящик входить рутівська рамка з урахуванням бджолиного простору. Це є мій вулик 2015 рік, під Павлополем. 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niland Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 Басні ці про Дадана ходять Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted March 16, 2020 Share Posted March 16, 2020 24.10.2019 в 19:09, teplov сказав: Не можу стверджувати точно, та чув таку версію, що брали ящики з під боєприпасів та вже до них робили рамки. В цей ящик входить рутівська рамка з урахуванням бджолиного простору. Це є мій вулик 2015 рік, під Павлополем. Можливо, не виключено. Бо військові ящики пакувальні дуже якісно виготовлялися навіть і під час війни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts