ДобровоЛ Опубликовано 4 июня, 2018 Share Опубликовано 4 июня, 2018 Десь вже була тут якось подібна тема та я її не можу знайти. Тож вирішив відкрити тут нову. Недавно повернулась одна неплідка з мого стаціонара з весільного хороводу - обідрані крила, але зі шлехом. Щойно натрапив на неї - повністю і без пропусків вже засіяла цілу Даданівську рамку. Цікаво, як і хто обідрав їй крила? У мене своя версія та я чекаю на ваші коментарі. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
dacha Опубликовано 4 июня, 2018 Share Опубликовано 4 июня, 2018 32 минуты назад, ДобровоЛ сказал: Десь вже була тут якось подібна тема та я її не можу знайти. Тож вирішив відкрити тут нову. Недавно повернулась одна неплідка з мого стаціонара з весільного хороводу - обідрані крила, але зі шлехом. Щойно натрапив на неї - повністю і без пропусків вже засіяла цілу Даданівську рамку. Цікаво, як і хто обідрав їй крила? У мене своя версія та я чекаю на ваші коментарі. Думаю, что то трутни, когда входят в сексуальный экстаз, когда матка отрывает их всё "хозяйство". 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Len Don Опубликовано 29 апреля, 2021 Share Опубликовано 29 апреля, 2021 Возможно, что и трутни. Но может и чужие пчёлы?... Такое тоже нельзя исключить. Всяко бывает когда матки плутают свои ульи ... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
teplov Опубликовано 1 мая, 2021 Share Опубликовано 1 мая, 2021 Свої бджоли, в двох випадках: коли невчасно повертається з обліту, або коли стара. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 2 мая, 2021 Автор Share Опубликовано 2 мая, 2021 01.05.2021 в 14:39, teplov сказав: Свої бджоли, в двох випадках: коли невчасно повертається з обліту, або коли стара. Бачив якось одного разу торік, як на старій матці одна бджола каталася й гризла крило. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.