ДобровоЛ Posted June 4, 2018 Share Posted June 4, 2018 Десь вже була тут якось подібна тема та я її не можу знайти. Тож вирішив відкрити тут нову. Недавно повернулась одна неплідка з мого стаціонара з весільного хороводу - обідрані крила, але зі шлехом. Щойно натрапив на неї - повністю і без пропусків вже засіяла цілу Даданівську рамку. Цікаво, як і хто обідрав їй крила? У мене своя версія та я чекаю на ваші коментарі. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dacha Posted June 4, 2018 Share Posted June 4, 2018 32 минуты назад, ДобровоЛ сказал: Десь вже була тут якось подібна тема та я її не можу знайти. Тож вирішив відкрити тут нову. Недавно повернулась одна неплідка з мого стаціонара з весільного хороводу - обідрані крила, але зі шлехом. Щойно натрапив на неї - повністю і без пропусків вже засіяла цілу Даданівську рамку. Цікаво, як і хто обідрав їй крила? У мене своя версія та я чекаю на ваші коментарі. Думаю, что то трутни, когда входят в сексуальный экстаз, когда матка отрывает их всё "хозяйство". 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Len Don Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 Возможно, что и трутни. Но может и чужие пчёлы?... Такое тоже нельзя исключить. Всяко бывает когда матки плутают свои ульи ... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teplov Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 Свої бджоли, в двох випадках: коли невчасно повертається з обліту, або коли стара. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted May 2, 2021 Author Share Posted May 2, 2021 01.05.2021 в 14:39, teplov сказав: Свої бджоли, в двох випадках: коли невчасно повертається з обліту, або коли стара. Бачив якось одного разу торік, як на старій матці одна бджола каталася й гризла крило. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts