Jump to content

Хто "скубе" крила маткам?

ДобровоЛ
 Share

Recommended Posts

Десь вже була тут якось   подібна тема та я її не можу знайти. Тож вирішив відкрити тут нову.

Недавно повернулась одна неплідка з мого стаціонара з весільного хороводу - обідрані крила, але зі шлехом. Щойно натрапив на неї - повністю і без пропусків вже засіяла цілу Даданівську рамку. Цікаво, як і хто обідрав їй крила?  :ah: :vinny:
  У мене своя версія та я  чекаю на ваші коментарі.:please:

• Like 2

32 минуты назад, ДобровоЛ сказал:

Десь вже була тут якось   подібна тема та я її не можу знайти. Тож вирішив відкрити тут нову.

Недавно повернулась одна неплідка з мого стаціонара з весільного хороводу - обідрані крила, але зі шлехом. Щойно натрапив на неї - повністю і без пропусків вже засіяла цілу Даданівську рамку. Цікаво, як і хто обідрав їй крила?  :ah: :vinny:
  У мене своя версія та я  чекаю на ваші коментарі.:please:

Думаю, что то трутни, когда входят  в сексуальный экстаз,  когда матка отрывает их всё "хозяйство".:IMHO1:

• Like 1
  • Haha 3

• 2 years later...

Возможно, что и трутни. Но может и чужие пчёлы?... Такое тоже нельзя исключить. Всяко бывает когда матки плутают свои ульи ... :ah:

• Like 2

Свої бджоли, в двох випадках: коли невчасно повертається з обліту, або коли стара.:IMHO:

• Thanks 1

01.05.2021 в 14:39, teplov сказав:

Свої бджоли, в двох випадках: коли невчасно повертається з обліту, або коли стара.:IMHO:

Бачив якось одного разу торік, як на старій матці одна бджола каталася й гризла крило. :ah: