miro Опубликовано 11 августа, 2018 Автор Share Опубликовано 11 августа, 2018 4 години тому, Kolyan сказав: Зауваження правильне.Той рік,через цю"проблему",скучнувато було.Друзі,ніхто не напивається,не подумайте,але було видно,що начебто іще б,а зась-немає.Тому моя порада:беріть кожний для себе стільки,щоби Вам достатньо було в п"ятницю на вечір і в суботу також.Ви ж знаєте,що в гарній компанії спиртного багато не буває. давайте перше подивимось на наш бюджет який складатиме вечерю, а він 210грн., з нього візьмем лишень на одноразовий посуд на пятницю і суботу ,а також часточку за оренду яка становить 2400 на два дні за альтанку велику, общем я не буду дальше бо всі ми розуміємо, щоб повечеряти коштів на спиртне немає і не буде, і ця тема закрита і без образ, тобто жирна крапка без обговорень, одне підскажу хто буде їхав біля Струтеня там джерельце спиртячкове бє 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
дон57 Опубликовано 11 августа, 2018 Share Опубликовано 11 августа, 2018 Напится можна и дома. Зачем ехать за тридевять земель. Мне кажется не об этом надо думать В битве с Зеленым змеем,всегда побеждает Змей. 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 11 августа, 2018 Share Опубликовано 11 августа, 2018 2 години тому, дон57 сказав: Мне кажется не об этом надо думать Але й забувати не варто 2 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
дон57 Опубликовано 11 августа, 2018 Share Опубликовано 11 августа, 2018 28 минут назад, gardener сказал: Але й забувати не варто Если пьянка мешает работе-брось её. 1 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 11 августа, 2018 Share Опубликовано 11 августа, 2018 28 хвилин тому, дон57 сказав: Если пьянка мешает работе-брось её. 3 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kolyan Опубликовано 11 августа, 2018 Share Опубликовано 11 августа, 2018 2 часа назад, дон57 сказал: Если пьянка мешает работе-брось её. Зачем же работу бросать? 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 11 августа, 2018 Автор Share Опубликовано 11 августа, 2018 17 хвилин тому, Kolyan сказав: Зачем же работу бросать? а що тоді??? 2 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Добровольский РВ Опубликовано 13 августа, 2018 Share Опубликовано 13 августа, 2018 Привіт Всім учасникам зустрічі. Хто, як мандрує ? 13.09. - з Білої Церкви сполучення до Львова немає - ремонт. Беремо квитки з Києва на потяг № 141 К Час відправлення з Киева 15.47 Час прибуття 04.40 - 14.09.18р. Хто з данного регіону варто перепланувати маршрут. До зустрічі. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Любомир Опубликовано 14 августа, 2018 Share Опубликовано 14 августа, 2018 В 11.08.2018 в 15:48, дон57 сказав: В битве с Зеленым змеем,всегда побеждает Змей. а что Зеленый? Нэ побеждает? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 14 августа, 2018 Автор Share Опубликовано 14 августа, 2018 А неподалік БВ , ну це в двох метрах до Богдана1, є Свірзький Замок ,там можна політати на шариках 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 14 августа, 2018 Автор Share Опубликовано 14 августа, 2018 В 13.08.2018 в 10:32, Добровольский РВ сказав: Привіт Всім учасникам зустрічі. Хто, як мандрує ? 13.09. - з Білої Церкви сполучення до Львова немає - ремонт. Беремо квитки з Києва на потяг № 141 К Час відправлення з Киева 15.47 Час прибуття 04.40 - 14.09.18р. Хто з данного регіону варто перепланувати маршрут. До зустрічі. слушна порада Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 14 августа, 2018 Share Опубликовано 14 августа, 2018 49 хвилин тому, miro сказав: А неподалік БВ , ну це в двох метрах до Богдана1, є Свірзький Замок ,там можна політати на шариках Дякую за наводку. Спробую відвідати. Минулого року був в Олешківському замку. Цього року встиг побувати в Аккерманській фортеці. Хотілося б більше таких місць відвідати в Україні. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 15 августа, 2018 Автор Share Опубликовано 15 августа, 2018 до Зустрічі менше місяця, і все одно бігають мурашки, здавалось все по накатаній, вже багато зроблено і ще багато зробити, основне це корекція в розміщені на поселення, так є, але будем робити лише на краще, дальше почнемо обговорювати про те як ви добиратись будете, тому прошу вашої уваги, до обговорень, спілкуємось і дуже важливо свої побажання залишайте в приватних повідомленнях бо телефон то не дуже надійна річ, можна забути, а це вже недобре. до Зустрічі!!! 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 16 августа, 2018 Автор Share Опубликовано 16 августа, 2018 Оплату на картку за проживання, оргвнесок та вечерю завершено, картка непрацює, тож бажаючим внести проплату спершу необхідно отримати номер діючої картки. Всі хто відображений у звіті за 16.08. оплата прийнята, до Зустрічі 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 16 августа, 2018 Автор Share Опубликовано 16 августа, 2018 Маршрут Бухта Вікінгів 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 17 августа, 2018 Автор Share Опубликовано 17 августа, 2018 Програма нашої зустрічі зрозуміла і викладена ще в пропозиції , а от сам регламент конференції яка є частиною програми до цього часу не сформовано, причина тому велика кількість пропозицій , як до регламенту так і до виступаючих, враховуючи великій обєм роботи, вході підготовки до Зустрічі, хочу попросити адміністрацію Форума сформувати регламент конференції, буду щиро вдячний за допомогу. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 17 августа, 2018 Автор Share Опубликовано 17 августа, 2018 почали поступати прохання щоб теж поставити в примітці супермаркет, кажу одразу не так це легко , бо можна бус перегрузить, чоловік он попросив чемно,що лише ящичек на 20 пляшечек якоїсь там гарілки прикупить і більше ні,ні, то це я його відпускаю, а за інших переживаю, авось водку почнуть куплять багато, багато 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 17 августа, 2018 Автор Share Опубликовано 17 августа, 2018 нам головне не принцип, а щоб іншим догодити 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 19 августа, 2018 Автор Share Опубликовано 19 августа, 2018 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 19 августа, 2018 Автор Share Опубликовано 19 августа, 2018 підїзджають на Зустріч 3 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 20 августа, 2018 Автор Share Опубликовано 20 августа, 2018 Друзі форумчани, я приношу свої вибачення за відсутність можливості повернути коштибронь за вами, оргвнесок за вами, вечеря за вами, а кошти пішли в роботу, це вже крайні терміни повернути щось назад я неможу, тому я чекаю на ВАС. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 20 августа, 2018 Share Опубликовано 20 августа, 2018 23 хвилини тому, miro сказав: Друзі форумчани, я приношу свої вибачення за відсутність можливості повернути коштибронь за вами, оргвнесок за вами, вечеря за вами, а кошти пішли в роботу, це вже крайні терміни повернути щось назад я неможу, тому я чекаю на ВАС. Не жартуйте так. Ми нікуди не подінемося вже і ви від нас не відкараскаєтеся. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 20 августа, 2018 Автор Share Опубликовано 20 августа, 2018 3 хвилини тому, Sanich сказав: Не жартуйте так. Ми нікуди не подінемося вже і ви від нас не вікараскаєтеся. я тільки того прагну 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
buben Опубликовано 20 августа, 2018 Share Опубликовано 20 августа, 2018 Я даже с военкоматом договорился дабы на сборы раньше съездить. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 20 августа, 2018 Автор Share Опубликовано 20 августа, 2018 35 хвилин тому, buben сказав: Я даже с военкоматом договорился дабы на сборы раньше съездить. Вам добре, а дехто хто теж збирався на Зустріч таки поїде на збори, пізніше невиходить. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.