Перейти к содержанию

Реєстрація учасників зустрічі "Форум на ТочкУ" в місті Львів на базі активного відпочинку Бухта Вікінгів 14.09.-16.09 2018року"

miro

Рекомендуемые сообщения

4 години тому, Kolyan сказав:

Зауваження правильне;).Той рік,через цю"проблему",скучнувато було:ah:.Друзі,ніхто не напивається,не подумайте,але було видно,що начебто іще б:az:,а зась:dntknw:-немає:umora:.Тому моя порада:беріть кожний для себе стільки,щоби Вам достатньо було в п"ятницю на вечір і в суботу також.Ви ж знаєте,що в гарній компанії спиртного багато не буває:az::IMHO1:.

давайте перше подивимось на наш бюджет який складатиме вечерю, а він 210грн., з нього візьмем лишень на одноразовий посуд на пятницю і суботу ,а також часточку за оренду яка становить 2400 на два дні за альтанку велику, общем я не буду дальше бо всі ми розуміємо, щоб повечеряти коштів на спиртне немає і не буде, і ця тема закрита і без образ, тобто жирна крапка без обговорень:), одне підскажу хто буде їхав біля Струтеня там джерельце спиртячкове бє:umora:

Напится можна и дома. Зачем ехать за тридевять земель. Мне кажется не об этом надо думать

В битве с Зеленым змеем:at:,всегда побеждает Змей.:az:

2 години тому, дон57 сказав:

Мне кажется не об этом надо думать

Але й забувати не варто

28 минут назад, gardener сказал:

Але й забувати не варто

Если пьянка мешает работе-брось её.:umora:

• Подобається 1
  • Ха-Ха 2
  • Здивований 1

28 хвилин тому, дон57 сказав:

Картинки по запросу это ты верно подметил приколы

2 часа назад, дон57 сказал:

Зачем же работу бросать:blink:?

17 хвилин тому, Kolyan сказав:

Зачем же работу бросать:blink:?

а що тоді???

Привіт Всім учасникам зустрічі. Хто, як мандрує ?  13.09. - з Білої Церкви сполучення до Львова немає - ремонт. Беремо квитки з Києва на потяг № 141 К Час відправлення з Киева 15.47  Час прибуття 04.40 - 14.09.18р. Хто з данного регіону варто перепланувати маршрут. До зустрічі.

В 11.08.2018 в 15:48, дон57 сказав:

В битве с Зеленым змеем:at:,всегда побеждает Змей.:az:

а что Зеленый? Нэ побеждает?

А неподалік БВ , ну це в двох метрах до Богдана1, є Свірзький Замок ,там можна політати на шариках

image.thumb.png.34075e0af901dd7365860e5d77018db6.png

В 13.08.2018 в 10:32, Добровольский РВ сказав:

Привіт Всім учасникам зустрічі. Хто, як мандрує ?  13.09. - з Білої Церкви сполучення до Львова немає - ремонт. Беремо квитки з Києва на потяг № 141 К Час відправлення з Киева 15.47  Час прибуття 04.40 - 14.09.18р. Хто з данного регіону варто перепланувати маршрут. До зустрічі.

слушна порада:ay:

49 хвилин тому, miro сказав:

А неподалік БВ , ну це в двох метрах до Богдана1, є Свірзький Замок ,там можна політати на шариках

Дякую за наводку. Спробую відвідати. Минулого року був в Олешківському замку. Цього року встиг побувати в Аккерманській фортеці. Хотілося б більше таких місць відвідати в Україні. 

до Зустрічі менше місяця, і все одно бігають мурашки, здавалось все по накатаній, вже багато зроблено і ще багато зробити, основне це корекція в розміщені на поселення, так є, але будем робити лише на краще, дальше почнемо обговорювати про те як ви добиратись будете,

тому прошу вашої уваги,

до обговорень, спілкуємось і дуже важливо свої побажання залишайте в приватних повідомленнях бо телефон то не дуже надійна річ, можна забути, а це вже недобре.

до Зустрічі!!!

:az:

Оплату на картку за проживання, оргвнесок та вечерю завершено, картка непрацює, тож бажаючим внести проплату спершу необхідно отримати номер діючої картки. Всі хто відображений у звіті за 16.08. оплата прийнята, до Зустрічі:wave:

Маршрут Бухта Вікінгів

Програма нашої зустрічі зрозуміла і викладена ще в пропозиції , а от сам регламент конференції яка є частиною програми до цього часу не сформовано, причина тому велика кількість пропозицій , як до регламенту так і до виступаючих, враховуючи великій обєм роботи, вході підготовки до Зустрічі, хочу попросити адміністрацію Форума сформувати регламент конференції, буду щиро вдячний за допомогу.:)

почали поступати прохання щоб теж поставити в примітці супермаркет, кажу одразу не так це легко , бо можна бус перегрузить, чоловік он попросив чемно,що лише ящичек на 20 пляшечек якоїсь там гарілки прикупить і більше ні,ні, то це я його відпускаю, а за інших переживаю, авось водку почнуть куплять багато, багато:umora:

нам головне не принцип, а щоб іншим догодити

підїзджають на Зустріч

image.thumb.png.72cd2150c1c1f4f1cfb28700e2689720.png

• Подобається 3
  • Дякую 1
  • Ха-Ха 3

Друзі форумчани, я приношу свої вибачення  за відсутність можливості повернути кошти:dntknw:бронь за вами, оргвнесок за вами, вечеря за вами, а кошти пішли в роботу, це вже крайні терміни повернути щось назад я неможу:dntknw:, тому я чекаю на ВАС:).

23 хвилини тому, miro сказав:

Друзі форумчани, я приношу свої вибачення  за відсутність можливості повернути кошти:dntknw:бронь за вами, оргвнесок за вами, вечеря за вами, а кошти пішли в роботу, це вже крайні терміни повернути щось назад я неможу:dntknw:, тому я чекаю на ВАС:).

Не жартуйте так. :)  Ми нікуди не подінемося вже і ви від нас не відкараскаєтеся. 

3 хвилини тому, Sanich сказав:

Не жартуйте так. :)  Ми нікуди не подінемося вже і ви від нас не вікараскаєтеся. 

я тільки того прагну:)

Я даже с военкоматом договорился дабы на сборы раньше съездить.

35 хвилин тому, buben сказав:

Я даже с военкоматом договорился дабы на сборы раньше съездить.

Вам добре, а дехто хто теж збирався на Зустріч таки поїде на збори, пізніше невиходить.

• Sanich unpinned this тема

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...