Перейти к содержанию

Карта посівів

Рекомендуемые сообщения

Только что, ЯроБа сказал:

І хто в цьому винен? Тому повинні бути загальні правила, яких повинні всі дотримуватися. Все залежить від нас самих, а не від дядька З Москви чи Вашингтона... Чому ми такі бідні і нещасні,  та тому що так себе поводимо...Сьогодні я когось обдурив, завтра мене обдурять... Ось таке наше життєве кредо. Пора ставати цивілізованішими. Вибивати з себе цю бидляцьку натуру...

Не нужно заганять пчеловодство в какие-то рамки...Эта карта и даром не нужна 98% пасечников Украины.Не нужно придумывать никому не нужные вещи,лучше бы подумали о том ,как поднять цену на мед.

Мабуть я відношуся до тих 2% яким вона потрібна ;)

8 хвилин тому, ЯроБа сказав:

Пора ставати цивілізованішими. Вибивати з себе цю бидляцьку натуру...

Із такими інтелегентними закликами це буде проблемно. :IMHO: 

19 минут назад, Sanich сказал:

Немає ніякого резервування. :IMHO: Ви приїдете, а  там стоять 1000 вуликів. І що далі? 

або їдь далі або ставай і мовчи бо ти зарезервував місце.

Запропонуйте кращий варіант...

30 хвилин тому, Sanich сказав:

Достатньо було б щоб була доступна карта посівів і можливість підписки на інформацію про обробки в визначеному регіоні. Наприклад, я вказав точку на карті і щоб мені приходила інформація на мейл чи СМС, коли в радіусі Х кілометрів будуть оброблятися поля - чим і коли. Це якби ціль була, забезпечити пасічника корисно інформацією. 

Було б правильно спочатку "обкатати" оцю карту щоб вона запрацювала,  дала плоди для будь-якого пасічника, а вже потім можна "заганяти" в кошару ГО.

А тут все  навпаки, бояться вожді ГО щось упустити те, чого ще нема. І з таким підходом , можливо, ніколи не буде, бо вони ще ой як далеко від простого пасічника.

28 минут назад, ЯроБа сказал:

.. За допомогою клавіш розставляти свої вулики на точках (резервування). які вам сподобалися...

Може і у вас получиться за допомогою клавіш і мед качати.Удачі вам.

1 минуту назад, dust сказал:

Було б правильно спочатку "обкатати" оцю карту щоб вона запрацювала,  дала плоди для будь-якого пасічника, а вже потім можна "заганяти" в кошару ГО.

А тут все  навпаки, бояться вожді ГО щось упустити те, чого ще нема. І з таким підходом , можливо, ніколи не буде, бо вони ще ой як далеко від простого пасічника.

Не те слово що далеко вони декотрі собачу будку від вулика невідрізняють.

20 хвилин тому, ЯроБа сказав:

Пора ставати цивілізованішими. Вибивати з себе цю бидляцьку натуру...

Прочитавши все вище вами написане, то це мені нагадало один анекдот :

Вирішили сліпий і одноокий піти на  дівчата (одноокий повів сліпого).
Йдуть вони, значить, через ліс. Тут одноокий спотикається і здоровим
оком натикається на сук:
- П ... ц, прийшли ...
сліпий:
- Добрий день, дівчатка!

Не знаю кому які вимоги ставили вожді різних ГО, але в мене доступ до карти є без членства в тих же ГО. Просто написав листа керівнику цього направлення агрохолдинга. Він кинув листа регіональному керівнику місцевого ГО. Той в свою чергу запропонував заповнити анкету, яка мене ні до чого не зобовязує, що я і зробив. Все. Доступ до карти є.

Пане Мішаня, не личить вам такі анекдоти розказувати, враховуючи ваш підпис...

Я теж зареєструвався  на сайті карти, але не вказав членство в ГО і все - нема доступу, та й , значить, не треба.

28 хвилин тому, ЯроБа сказав:

Не знаю кому які вимоги ставили вожді різних ГО, але в мене доступ до карти є без членства в тих же ГО. Просто написав листа керівнику цього направлення агрохолдинга. Він кинув листа регіональному керівнику місцевого ГО. Той в свою чергу запропонував заповнити анкету, яка мене ні до чого не зобовязує, що я і зробив. Все. Доступ до карти є.

Пане Мішаня, не личить вам такі анекдоти розказувати, враховуючи ваш підпис...

Повірте, що мій підпис дає змогу мені і не таке розказувати:umora:

Просто всі думаючи люди вмію розрізняти, що таке жарт:umora: 

• Подобається 1
  • Ха-Ха 3
  • Здивований 1

Це ваша і наша проблема, шкода що таких як ви багато...

9 хвилин тому, ЯроБа сказав:

Порішати поза процедурою - це точно не європейський підхід. :IMHO:

По великому рахунку, від цього мені ні солодко ні гірко, бо близько немає полів "Мрії". Хотілось просто ознайомитись з ресурсом, щоб можна було комусь запропонувати для практичного застосування. Але вийшов пшик.

А що я порушив, де мої неправдиві дії...Це те за що ви виступаєте,... не вступати в різні ГО. Я ж хабарі не платив. Сказав хлопці, держу бджіл. Хочу мати доступ до карти, все... більше розмов не було...

доступ до карти надаватиметься всім пасічникам  після провірки  і погодження даних  і  сьогодні вже багато пасічників області отримали доступ небудучи членами жодної ГО 

8 минут назад, mukola-s сказал:

доступ до карти надаватиметься всім пасічникам  після провірки  і погодження даних  і  сьогодні вже багато пасічників області отримали доступ небудучи членами жодної ГО 

і хто проводить провірку і погодження даних

11 хвилину тому, targal сказав:

і хто проводить провірку і погодження даних

група модераторів 

Тільки що, mukola-s сказав:

група модераторів 

Микола, але це ж самообман - не можуть модератори цього знати. Більшість пасічників не дружать із комп"ютером - до чого це? 

1 минуту назад, Sanich сказал:

Микола, але це ж самообман - не можуть модератори цього знати. Більшість пасічників не дружать із комп"ютером - до чого це? 

для реклами.

3 минуты назад, mukola-s сказал:

група модераторів 

3 минуты назад, mukola-s сказал:

група модераторів 

мабуть модератори належать до СПУ

31 хвилину тому, ЯроБа сказав:

А що я порушив, де мої неправдиві дії...Це те за що ви виступаєте,... не вступати в різні ГО. Я ж хабарі не платив. Сказав хлопці, держу бджіл. Хочу мати доступ до карти, все... більше розмов не було...

Люди, які продавали ковбасу в часи СРСР через чорний хід, також були впевнені, що формально вони нічого не порушили. 

2 хвилини тому, Sanich сказав:

це болюче питання . але з чогось потрібно починати    

1 хвилину тому, mukola-s сказав:

це болюче питання . але з чогось потрібно починати    

Починати що? Заганяти в ГО? Я із твоїх слів не розумію мотивації даного проекту і обмеження. 

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...