Пасечник1984 Опубликовано 6 апреля, 2018 Share Опубликовано 6 апреля, 2018 Только что, ЯроБа сказал: І хто в цьому винен? Тому повинні бути загальні правила, яких повинні всі дотримуватися. Все залежить від нас самих, а не від дядька З Москви чи Вашингтона... Чому ми такі бідні і нещасні, та тому що так себе поводимо...Сьогодні я когось обдурив, завтра мене обдурять... Ось таке наше життєве кредо. Пора ставати цивілізованішими. Вибивати з себе цю бидляцьку натуру... Не нужно заганять пчеловодство в какие-то рамки...Эта карта и даром не нужна 98% пасечников Украины.Не нужно придумывать никому не нужные вещи,лучше бы подумали о том ,как поднять цену на мед. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ЯроБа Опубликовано 6 апреля, 2018 Share Опубликовано 6 апреля, 2018 Мабуть я відношуся до тих 2% яким вона потрібна Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 6 апреля, 2018 Share Опубликовано 6 апреля, 2018 8 хвилин тому, ЯроБа сказав: Пора ставати цивілізованішими. Вибивати з себе цю бидляцьку натуру... Із такими інтелегентними закликами це буде проблемно. 10 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
targal Опубликовано 6 апреля, 2018 Share Опубликовано 6 апреля, 2018 19 минут назад, Sanich сказал: Немає ніякого резервування. Ви приїдете, а там стоять 1000 вуликів. І що далі? або їдь далі або ставай і мовчи бо ти зарезервував місце. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ЯроБа Опубликовано 6 апреля, 2018 Share Опубликовано 6 апреля, 2018 Запропонуйте кращий варіант... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 6 апреля, 2018 Share Опубликовано 6 апреля, 2018 30 хвилин тому, Sanich сказав: Достатньо було б щоб була доступна карта посівів і можливість підписки на інформацію про обробки в визначеному регіоні. Наприклад, я вказав точку на карті і щоб мені приходила інформація на мейл чи СМС, коли в радіусі Х кілометрів будуть оброблятися поля - чим і коли. Це якби ціль була, забезпечити пасічника корисно інформацією. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
dust Опубликовано 6 апреля, 2018 Share Опубликовано 6 апреля, 2018 Було б правильно спочатку "обкатати" оцю карту щоб вона запрацювала, дала плоди для будь-якого пасічника, а вже потім можна "заганяти" в кошару ГО. А тут все навпаки, бояться вожді ГО щось упустити те, чого ще нема. І з таким підходом , можливо, ніколи не буде, бо вони ще ой як далеко від простого пасічника. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
targal Опубликовано 6 апреля, 2018 Share Опубликовано 6 апреля, 2018 28 минут назад, ЯроБа сказал: .. За допомогою клавіш розставляти свої вулики на точках (резервування). які вам сподобалися... Може і у вас получиться за допомогою клавіш і мед качати.Удачі вам. 2 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
targal Опубликовано 6 апреля, 2018 Share Опубликовано 6 апреля, 2018 1 минуту назад, dust сказал: Було б правильно спочатку "обкатати" оцю карту щоб вона запрацювала, дала плоди для будь-якого пасічника, а вже потім можна "заганяти" в кошару ГО. А тут все навпаки, бояться вожді ГО щось упустити те, чого ще нема. І з таким підходом , можливо, ніколи не буде, бо вони ще ой як далеко від простого пасічника. Не те слово що далеко вони декотрі собачу будку від вулика невідрізняють. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мішаня Ukrainian Beekeeper Опубликовано 6 апреля, 2018 Share Опубликовано 6 апреля, 2018 20 хвилин тому, ЯроБа сказав: Пора ставати цивілізованішими. Вибивати з себе цю бидляцьку натуру... Прочитавши все вище вами написане, то це мені нагадало один анекдот : Вирішили сліпий і одноокий піти на дівчата (одноокий повів сліпого). Йдуть вони, значить, через ліс. Тут одноокий спотикається і здоровим оком натикається на сук: - П ... ц, прийшли ... сліпий: - Добрий день, дівчатка! 3 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ЯроБа Опубликовано 6 апреля, 2018 Share Опубликовано 6 апреля, 2018 Не знаю кому які вимоги ставили вожді різних ГО, але в мене доступ до карти є без членства в тих же ГО. Просто написав листа керівнику цього направлення агрохолдинга. Він кинув листа регіональному керівнику місцевого ГО. Той в свою чергу запропонував заповнити анкету, яка мене ні до чого не зобовязує, що я і зробив. Все. Доступ до карти є. Пане Мішаня, не личить вам такі анекдоти розказувати, враховуючи ваш підпис... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
dust Опубликовано 6 апреля, 2018 Share Опубликовано 6 апреля, 2018 Я теж зареєструвався на сайті карти, але не вказав членство в ГО і все - нема доступу, та й , значить, не треба. 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мішаня Ukrainian Beekeeper Опубликовано 6 апреля, 2018 Share Опубликовано 6 апреля, 2018 28 хвилин тому, ЯроБа сказав: Не знаю кому які вимоги ставили вожді різних ГО, але в мене доступ до карти є без членства в тих же ГО. Просто написав листа керівнику цього направлення агрохолдинга. Він кинув листа регіональному керівнику місцевого ГО. Той в свою чергу запропонував заповнити анкету, яка мене ні до чого не зобовязує, що я і зробив. Все. Доступ до карти є. Пане Мішаня, не личить вам такі анекдоти розказувати, враховуючи ваш підпис... Повірте, що мій підпис дає змогу мені і не таке розказувати Просто всі думаючи люди вмію розрізняти, що таке жарт 1 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ЯроБа Опубликовано 6 апреля, 2018 Share Опубликовано 6 апреля, 2018 Це ваша і наша проблема, шкода що таких як ви багато... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 6 апреля, 2018 Share Опубликовано 6 апреля, 2018 9 хвилин тому, ЯроБа сказав: Не знаю кому які вимоги ставили вожді різних ГО, але в мене доступ до карти є без членства в тих же ГО. Просто написав листа керівнику цього направлення агрохолдинга. Він кинув листа регіональному керівнику місцевого ГО. Той в свою чергу запропонував заповнити анкету, яка мене ні до чого не зобовязує, що я і зробив. Все. Доступ до карти є. Порішати поза процедурою - це точно не європейський підхід. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
dust Опубликовано 6 апреля, 2018 Share Опубликовано 6 апреля, 2018 По великому рахунку, від цього мені ні солодко ні гірко, бо близько немає полів "Мрії". Хотілось просто ознайомитись з ресурсом, щоб можна було комусь запропонувати для практичного застосування. Але вийшов пшик. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ЯроБа Опубликовано 6 апреля, 2018 Share Опубликовано 6 апреля, 2018 А що я порушив, де мої неправдиві дії...Це те за що ви виступаєте,... не вступати в різні ГО. Я ж хабарі не платив. Сказав хлопці, держу бджіл. Хочу мати доступ до карти, все... більше розмов не було... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mukola-s Опубликовано 6 апреля, 2018 Автор Share Опубликовано 6 апреля, 2018 доступ до карти надаватиметься всім пасічникам після провірки і погодження даних і сьогодні вже багато пасічників області отримали доступ небудучи членами жодної ГО 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
targal Опубликовано 6 апреля, 2018 Share Опубликовано 6 апреля, 2018 8 минут назад, mukola-s сказал: доступ до карти надаватиметься всім пасічникам після провірки і погодження даних і сьогодні вже багато пасічників області отримали доступ небудучи членами жодної ГО і хто проводить провірку і погодження даних Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mukola-s Опубликовано 6 апреля, 2018 Автор Share Опубликовано 6 апреля, 2018 11 хвилину тому, targal сказав: і хто проводить провірку і погодження даних група модераторів Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 6 апреля, 2018 Share Опубликовано 6 апреля, 2018 Тільки що, mukola-s сказав: група модераторів Микола, але це ж самообман - не можуть модератори цього знати. Більшість пасічників не дружать із комп"ютером - до чого це? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
targal Опубликовано 6 апреля, 2018 Share Опубликовано 6 апреля, 2018 1 минуту назад, Sanich сказал: Микола, але це ж самообман - не можуть модератори цього знати. Більшість пасічників не дружать із комп"ютером - до чого це? для реклами. 3 минуты назад, mukola-s сказал: група модераторів 3 минуты назад, mukola-s сказал: група модераторів мабуть модератори належать до СПУ 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 6 апреля, 2018 Share Опубликовано 6 апреля, 2018 31 хвилину тому, ЯроБа сказав: А що я порушив, де мої неправдиві дії...Це те за що ви виступаєте,... не вступати в різні ГО. Я ж хабарі не платив. Сказав хлопці, держу бджіл. Хочу мати доступ до карти, все... більше розмов не було... Люди, які продавали ковбасу в часи СРСР через чорний хід, також були впевнені, що формально вони нічого не порушили. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mukola-s Опубликовано 6 апреля, 2018 Автор Share Опубликовано 6 апреля, 2018 2 хвилини тому, Sanich сказав: Микола, але це ж самообман - не можуть модератори цього знати. Більшість пасічників не дружать із комп"ютером - до чого це? це болюче питання . але з чогось потрібно починати Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 6 апреля, 2018 Share Опубликовано 6 апреля, 2018 1 хвилину тому, mukola-s сказав: це болюче питання . але з чогось потрібно починати Починати що? Заганяти в ГО? Я із твоїх слів не розумію мотивації даного проекту і обмеження. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.