Перейти к содержанию

Голосування за місце проведення щорічної зустрічі форумчан "На Точку - 2018". (Переголосування!!!!)

Sanich

Голосування за місце проведення щорічної зустрічі форумчан "На Точку - 2018".  

198 проголосовавших

1. 1. Виберіть одне або кілька місць проведення зустрічі "На Точку-2018", куди ви готові і хотіли б приїхати. (Увага! Перед голосування прочитайте тему нижче. Змінити голос буде неможливо).

• 1. Пропозиція від @Надія у Національному природному парку "Бузький гард",  Миколаївська обл., Первомайський р-н, с. Грушівка, база відпочинку "Дубровка". Дата проведення  14-16 вересня.
    • 2. Пропозиція від @miro - добре відома більшості та місце зустрічі у 2016-му та 2017-му році, база відпочинку "Бухта Вікінгів"  біля м. Львів.  Дата проведення  14-16 вересня.
    • 3. Перша пропозиція від @pante1ey - Готельний комплекс «Турист» м. Полтава. Дата проведення 14-16 вересня.
    • 4. Друга пропозиція від @pante1ey  -  біля м. Полтава. с. Нижні Млини, ресторанно-готельний комплекс «Глухомань». Дата проведення  14-16 вересня.

Опрос закрыт для новых голосов

Рекомендуемые сообщения

6 годин тому, Винодел сказав:

Так як місце проведення зустрічі і моя присутність на ній-питання вирішене почав планувати , мріяти, діяти.Шукаю спільників для сумісних відвідувань :художнього музею, історичного або музею при місці полтавської битви(тіеї що з Карлом Х//).Обовязково з єкскурсоводом чи якою іншою особою що розповідатиме про те що ми бачитим.

Дякую, за підняття такої важливої теми! Готовий організувати зацікавленій групі форумчан екскурсію по визначним місцям Полтави пов'язаної з Полтавською битвою, в супроводі істориків.

Це і фото біля пам'ятника І.Мазепі, відвідування музею на полі Полтавської битви та місця поховання видатного літописця тих часів Самійла Величка в с.Жуки.

П.с. прикріпив електронну книгу наукових публікацій про життя та літопис видатного земляка С.Величка.

Приємного перегляду всім хто цікавиться історією. 

https://drive.google.com/file/d/1PK1F35hw0sOF72Rtc7eZ-4hoVNhK6xvZ/view?usp=drivesdk

П.с.с. Автору поста надішлю друкований варіант у вигляді подарунку.

Kozakam_08.jpg

82_main.jpg

excursion-3_01.jpg

10.jpg

454x340_85_20130311160343_219_AA2-2.jpg

Самійло 2.jpg

В 23.03.2018 в 13:34, Олексій Івженко сказал:

Пропоную до перегляду лайв - виступ "родзинки" Полтавських зустрічей

https://www.youtube.com/watch?v=DCzfW7iHYi4 

• Я в дитинстві не гірше лупцював по маминих баняках з кухні, о то була музика:ole_ole: Шкода, що ніхто на відео не зафільмував:(

17 хвилин тому, Yaroslav сказав:
  • Я в дитинстві не гірше лупцював по маминих баняках з кухні, о то була музика:ole_ole: Шкода, що ніхто на відео не зафільмував:(

Круто, треба було знімати. Може і вас би де погледів!

А те, що ці хлопці організували гурт, і вже 18 років їздять з виступами по всій Україні, то таке... І відео їх виступів достатньо, і зали повні збирають...

П.с. пропонуйте, а не хайте!

Шануймося

12 минут назад, Олексій Івженко сказал:

Шануймося

:hmm: не мешало бы .....

• Подобається 2
  • Дякую 1
  • Здивований 1

21 минуту назад, Олексій Івженко сказал:

Дякую, за підняття такої важливої теми! Готовий організувати зацікавленій групі форумчан екскурсію по визначним місцям Полтави пов'язаної з Полтавською битвою, в супроводі істориків.

Главное, чтоб время на экскурсию осталось.

Несколько фоток из моей коллекции.

IMG700.jpg

DSC02586.JPG

DSC02589.JPG

DSC02595.JPG

Когда бываем в Полтаве, живем в этом отеле, очень удобное местоположение.

IMG935.jpg

Еще несколько фоток

DSC02596.JPG

DSC02599.JPG

DSC02607.JPG

DSC02613.JPG

41 хвилину тому, Олексій Івженко сказав:

пропонуйте, а не хайте!

Пане Олексій, повірте - о.Ярослав не та людина яка дозволяє собі хаяти...

А щодо музики - то в кожного свій смак, я вірю що в "Живих барабанів" є купа шанувальників і чудово що хлопці можуть реалізувати себе на теренах України...

45 хвилин тому, Олексій Івженко сказав:

Шануймося

Бо ми того варті:az:

:IMHO: У цій ситуції , будучи адміном :

1) Я б продовжив би термін голосування вдвічі.

2) І зробив би другий тур, виставивши вже лише дві кандидатури, що перемогли.:ay::az:

А я, якби був адміном:

1. Продовжив би термін голосування втричі.

2. І зробив би  ще третій тур, щоб побачити, хто має бажання точно приїхати  на зустріч у те місце, яке виграє.

Можливо, ще хтось підкине з пару божевільних ідей?

• Подобається 3
  • Дякую 1
  • Ха-Ха 4

1 година тому, офіцер сказав:

2. І зробив би  ще третій тур, щоб побачити, хто має бажання точно приїхати  на зустріч у те місце, яке виграє.

то вже буде видно на карточці організатора.

3 часа назад, офіцер сказал:

А я, якби був адміном:

Ну а я бы. разрешил голосовать после перевода мне на карточку 50-100 гр.   приехавшим  форумчанинам  деньги бы вернул  а деньги не приехавших пошли бы  в общий фонд.       написал а теперь смотрю неувязочка с теми кто проголосует за другие места ???   ну  в общим  думал бы  в этом направлении и тогда бы действительно голосовали бы живые души.

6 хвилин тому, Сергей Тюркин сказав:

Ну а я бы. разрешил голосовать после перевода мне на карточку 50-100 гр.   приехавшим  форумчанинам  деньги бы вернул  а деньги не приехавших пошли бы  в общий фонд.       написал а теперь смотрю неувязочка с теми кто проголосует за другие места ???   ну  в общим  думал бы  в этом направлении и тогда бы действительно голосовали бы живые души.

Чудова ідея :ay:

17 часов назад, Винодел сказал:

Шукаю спільників для сумісних відвідувань :художнього музею, історичного або музею при місці полтавської битви(тіеї що з Калом Х//).Обовязково з єкскурсоводом чи якою іншою особою що розповідатиме про те що ми бачитимо.

Тільки не забудьте, як будете в Полтаві на зустрічі,:) для доброго медозбору, треба підійти до Лева і потерти йому одне місце!;):ah:  Яке - зрозумієте, воно блищить, як у кота...:umora:  

IMG_2484.jpg

3 часа назад, Andruhan сказал:

Тільки не забудьте, як будете в Полтаві на зустрічі,:) для доброго медозбору, треба підійти до Лева і потерти йому одне місце!;):ah:  Яке - зрозумієте, воно блищить, як у кота...:umora:  

IMG_2484.jpg

А мы в другое место намыливаемся... Увидим, кто из нас прав - ещё не вечер.:umora:

• Подобається 3
  • Дякую 1
  • Ха-Ха 1

:ah: Ще не вміють деякі господарі висвітлити найцікавіші і неповторні сторони пропонованих  ними до заїзду точківців місць. Тож спробую хоч трішки урівноважити рекламу запропонованих об"єктів. Бо про рафтінг може мало хто й чув. (Я про першу об"яву). Тож пліз, ознайомтеся тут::az:

http://www.rafting-migeya.com.ua/

13 часов назад, Сергей Тюркин сказал:

я за але піднімаємо ставку до 200 гривень по всіх напрямках

2 хвилини тому, Демків Юра сказав:

я за але піднімаємо ставку до 200 гривень

Не про те ви говорите.:IMHO:

6 минут назад, ДобровоЛ сказал:

:ah: Ще не вміють деякі господарі висвітлити найцікавіші і неповторні сторони пропонованих  ними до заїзду точківців місць. Тож спробую хоч трішки урівноважити рекламу запропонованих об"єктів. Бо про рафтінг може мало хто й чув. Тож пліз, ознайомтеся тут::az:

http://www.rafting-migeya.com.ua/

Плавали, знаем.

На тот год двумя руками.

6 минут назад, ДобровоЛ сказал:

Не про те ви говорите.:IMHO:

та чому це буде гарантом  ваших намірів

10 хвилин тому, Демків Юра сказав:

Та чому ? Це буде гарантом  ваших намірів.

Я правильно відредагував? Тоді - з вами майже згоджуся.:umora:

18 хвилин тому, Демків Юра сказав:

та чому це буде гарантом  ваших намірів

тут Юра є ще технічна сторона, ну нам перечислять кошти, ну ми віддамо, як приїдуть, ну а в іншої сторони?,:umora: мож би вони ті кошти нам на картку:ah:, ну я так думки, та й в голос, ну а ми би то потім у велику альтанку,на екскурсію по .......:umora:

6 минут назад, miro сказал:

тут Юра є ще технічна сторона, ну нам перечислять кошти, ну ми віддамо, як приїдуть, ну а в іншої сторони?,:umora: мож би вони ті кошти нам на картку:ah:, ну я так думки, та й в голос, ну а ми би то потім у велику альтанку,на екскурсію по .......:umora:

нема питань, нехай віддають теж тут діло честі

56 минут назад, Демків Юра сказал:

нема питань, нехай віддають теж тут діло честі

програвати теж треба вміти,або вчитись цьому нелегкому ремеслу

• Sanich pinned this тема
  • Sanich unpinned и pinned this тема
  • Sanich unpinned this тема

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...