Перейти к содержанию

Алкогольні напої

Серж 82

Рекомендуемые сообщения

18 хвилин тому, Alazon сказав:

Інша річ самогон з слив, персиків чи абрикос. Не йде в порівняння ні якими горілками з магазинів.

Продукт, отриманий після перегону на нормальній колоні - назвати самогоном - язик не повертається, це дистилят

46 хвилин тому, Alazon сказав:

2 бідони закваски з абрикос, без жодних добавок, перекисли в оцет. Недоглядів, досадно...

Дріжджі не використовували?

1 година тому, davolodya сказав:

Дріжджі не використовували?

Так, використовував спиртові, але небагато. Кисло на одному соку плодів, треба було пильнувати коли закінчиться бродіння чи добавити цукру щоб отримти міцність браги при якій дріжджі гинуть.Недогледів і тепер маю високоякісний абрикосовий оцет.

14 часов назад, uam_63 сказал:

Доброго дня колеги , залив бочечку 20л  ректифікату  подвійгого перегону 50° перший раз , надивився відео в ютубі начитався , говорять що потрібно 6-7 місяців витримувати . Можливо є в кого особистий досвід поділіться скільки краще втримати?

20211114_154123.jpg

У меня 50л стоит уже семь лет, заливал 45*, а сейчас уже 30*. Подкрепил на пробу пару литров своим спиртом до 40*, дал отдохнуть, соседи взяли на пробу- понравилось! А они в этом деле- гурманы!

Но лучше уже буду заливать медовую сортировку после ректификации!

Я медову і залив голови і хврсти відібрані .

7 годин тому, Andruhan сказав:

У меня 50л стоит уже семь лет,

Оце витримка:ay::umora:

В 15.11.2021 в 12:32, uam_63 сказал:

Я медову і залив голови і хврсти відібрані .

Тоже, отбирал головы и хвосты, фильтровал через активированый уголь- всё это детский лепет, по- сравнению с ректификацией!

5 минут назад, Andruhan сказал:

Тоже, отбирал головы и хвосты, фильтровал через активированый уголь- всё это детский лепет, по- сравнению с ректификацией!

Срочно рецепт і який аппарат в особисті :umora:

18 минут назад, Andruhan сказал:

Так під час ректифікації коли друга перегонка якраз і відбираються голови і хвости.:dntknw:

12 часов назад, uam_63 сказал:

Так під час ректифікації коли друга перегонка якраз і відбираються голови і хвости.:dntknw:

Сори, не досмотрел, что после ректификации!:blink::ah:

12 часов назад, AVA сказал:

Срочно рецепт і який аппарат в особисті :umora:

у меня на канале аппарат есть!;)

• 1 month later...
15.11.2021 в 10:45, Alazon сказав:

Так, використовував спиртові, але небагато. Кисло на одному соку плодів, треба було пильнувати коли закінчиться бродіння чи добавити цукру щоб отримти міцність браги при якій дріжджі гинуть.Недогледів і тепер маю високоякісний абрикосовий оцет.

я не займаюся міцними напоями але тут ви самі дали відповідь, не дали цукру, цукристість вашої брагу мабуть була 3-5% звідки тоді візьметься градус? в мене вийшло солодке медове вино, дріжді не спрацювали, товариш перегнав на колоні. перший , не пам'ятаю, 63-67*, другий перегон під 90. це вже було освітлене вино з 6-7 * алкоголю. 

3 години тому, СЄРЖ сказав:

не дали цукру, цукристість вашої брагу мабуть була 3-5% звідки тоді візьметься градус?

Та ні, цукристість була набагато вища, бо води не додавав, був повен бідон стиглих солодких абрикос. Там було достатньо для бродіння і замало, щоб не перейти в оцтовокисле бродіння.Треба було пильнувати, понадіявся що не перекисне в оцет.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...